kpss açıklandı!

valla cnm biz bir haftaya kadar anca öğreniriz heralde :)
valla ağlayalım mı güleleim mi bilmiiyorum sinirlerimn çok bozuldu

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff zaten bir direhem aklım vardı onuda kpss aldı :KK43:

arkadaşlar ben yengemin sonucunu sabah 4:30 öğrenebildim inş öğrenirsiniz eğer olmazsa gece çok geç saaatte açın ozaman boş oluyor

bende dün öğrendim 70 puan benimki de keşke benimkide açılmasaydı dedim yani. amaaaaan napim her işte vardır bi hayır. demekki benim devlette değil özelde olmam gerek heralde. kendimi avutuyorum işte canımımı sıkayım yok yere

offfff valla bu gidişle öyle olucak galiba yoğunluk olsa geceden berimi yoğunluk var ya kendilerine yarıcak bişey olsa hemen düzeltirlerdi

valla kızlar moral bozmak gibi olmasında ben 4 yıllık kpss gazisiyim 90 altı alanlar cok umutlanmasın derim 80 puanla 4 yıl atanamadım ben baraj falanda yok torpilin var sınava girmen yeterli:))) bu arada bende hala acamadım:KK43:(

ya sanırım bu işin içinde başka bir iş var..
lisans kpss de açıklanır açıklanmaz ben bakmıştım..
hayırdır inşallah!

saat sabah 8 den beri bakıyorum hala açamadım... açsamda puandan korkuyorum nolcak böyle ya 95 ler bile yerleşemiyorken bi umut var mı acaba bilmiyorum...

zıkkımın köküüüüüü allahım ya sabırrrr ne olur sabırr elim telefona gidiyo tam aricam ankara ösym'yi ama vazgeçiyorum çünkü ararsam bu sefer cidden çok kötü bozucam ağzımıı

ne sistemmiş yahuu okadar para alıyorlar okadar bilgisayarları varr ama server denen zıkkımları arızalıı yahu önceden biliyosunuz yoğun olucak herkes bakmak isticek niye önlem almıyorsunuzz allahın belalrı

X