Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.
Ağrım çok şiddetli olmadı ama kist olan sağ tarafım ara ara ağrı girdi. İlaç kullanmadım. Tekrar kontrole gittiğimde küçülmeye başlamıştı zaten. Letresan yaptı işte 2 yumurtam büyüdü 1 tane de kistlesti. Yinede iğneyi yaptı doktorum ama tutmadı. İlk kez yaşadım bende öyle birşey ama ilaçtan dolayı beklediğimiz birşey yapabiliyor dedi doktorum
Bende senin gibiyim kendini zorla rahim ile mesane yakın ondan dolayı iliski öncesi lavaboya git ilişkiden sonra sirtinin altına yastık al ayaklarını dik yukarıya 30 dk bekle bekleye bilirsen 1 saat bekle eşin yardım etsin kalkmadan üzerine biseyler giyin sağına yada soluna don bacaklarını kırarak uyu yada telefonla ugraski düşünme. Çünkü biz kadınlar erkeklerden farklı olarak düşünsek bile lavaboya çıkma ihtiyacı duyuyoruz.
Canım bende de kasık ağrısı var hafif hafif yokluyor hala. Birse göğüs ucuma değince hassasiyet var ama o her reglimden 1 hafta önce başlar zaten. Ama garip bir duygusallık var üstümde, dizilerdeki saçma sapan sahnelere gözlerim doluyor, bu iğnede hcg hormonu var ya o yapıyor muhtemelen