• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Gerçekten mi bak heves yaptım şimdi bende takip ediyorum ama hiç denk gelmedim iğnenin etkisi geçenleri biliyorum ama negatif görüp pozitife dönenin görmemiştim. Ayy inşallah birde pazartesi yapicam eğer adet gormezsem
Canım ben çok denk geldim okurlen, önce negatife dönüyor sonra tekrar belirmeye başlıyor 14-15 günde. O yüzden henüz erken birşey yok demek için. Ayy inşallah görmezsin adet , bebiş seninledir umarım. Ama değilse de üzülmeyeceğiz çünkü bu daha ilk ayımız🤗

Bir belirti yaşıyor musın peki? Ne yaşadın iğneden beridir
Sadece yumurta oluşan tarafımda hafif sancı oluyordu ilk günlerde. Şuan o da çok azaldı. Başka bir belirti de yok. Bazen sıcak basıyor çok fazla. Ümitli değilim bu ay için malesef.

Doktor bana iğne vuruldugum tarihi baz alarak 15 gün beklememi. İlacın etkisi ne zaman azaldı acaba
10. Gün tamamen negatife döndü bende. Ama ümitli değilim bu ay belirti de yaşamıyorum çünkü. Bakalım nasip artık. İlk iğne denemem benim.

10. Gün tamamen negatife döndü bende. Ama ümitli değilim bu ay belirti de yaşamıyorum çünkü. Bakalım nasip artık. İlk iğne denemem benim.
Canım bende de kasık ağrısı var hafif hafif yokluyor hala. Birse göğüs ucuma değince hassasiyet var ama o her reglimden 1 hafta önce başlar zaten. Ama garip bir duygusallık var üstümde, dizilerdeki saçma sapan sahnelere gözlerim doluyor, bu iğnede hcg hormonu var ya o yapıyor muhtemelen🙈🙈

Canım bende de kasık ağrısı var hafif hafif yokluyor hala. Birse göğüs ucuma değince hassasiyet var ama o her reglimden 1 hafta önce başlar zaten. Ama garip bir duygusallık var üstümde, dizilerdeki saçma sapan sahnelere gözlerim doluyor, bu iğnede hcg hormonu var ya o yapıyor muhtemelen🙈🙈
Ben senden yana çok ümitliyim. İnşallah bari bu sayfadan birimiz gebe kalirizda digerlerimiz de onun yolundan gider. Senin iğne etkin bitti mi yoksa devam mı yaptın mı bu test

Ben senden yana çok ümitliyim. İnşallah bari bu sayfadan birimiz gebe kalirizda digerlerimiz de onun yolundan gider. Senin iğne etkin bitti mi yoksa devam mı yaptın mı bu test
Ama ben pek değilim canım, inşallah senin dediğin gibi olur❤️ yok daha bitmedi, kaset testte birşey çıkmadı bugün ama erken gebelikte silik devam ediyor. Ayy inşallah en az birimiz hamileyizdir🙏🏻

Bir de bugün beyaz akıntım çok oldu normalde de olur regl öncesi ama bu sefer oldukça fazla

Bir de bugün beyaz akıntım çok oldu normalde de olur regl öncesi ama bu sefer oldukça fazla
Evet reglim yaklaştıkça bende de akıntı artar her zaman. Ama bu ay iğneden beridir akıntı falan yok bende. En çok söylenen hamilelik belirtisi akıntı bu arada, inşallah ondan artmıştır seninde🌸

Herkesler nasılllar hamile olan varmı aramızda. 5 Mart günümdü gelmedi keşke gelmese ama artık gelecek ayaklarıma ağrılar girmeye başladı tüm belirtiler geldi çattı ne yazıkkı bata 3 gün kala erken gebelik be kaset test yaptım kaset aşırı silik çıktı resimde yol denecek kadar erken bebelıkde tek çizgi diğer aya kısmet üzülmek yok Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bak bu guzel bi belirti umudunu kaybetme ama kafanın bir yerindede olmayabilir fikrini barindir ki hem çok üzülme hemde diğer tedavilerinde daha olumlu sonuç al istek arzun azalmasin hepimiz senin gibiyiz bak en azından akintin olmus

Herkesler nasılllar hamile olan varmı aramızda. 5 Mart günümdü gelmedi keşke gelmese ama artık gelecek ayaklarıma ağrılar girmeye başladı tüm belirtiler geldi çattı ne yazıkkı bata 3 gün kala erken gebelik be kaset test yaptım kaset aşırı silik çıktı resimde yol denecek kadar erken bebelıkde tek çizgi diğer aya kısmet üzülmek yok Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin en azından adet günün 4 5 gün oynatıyor bunda hemfikiriz. Bir kişi gördüm şimdiye kadar hamile kalan çoğunluğumuz aynı yoldayız maalesef ki

Ama ben pek değilim canım, inşallah senin dediğin gibi olur❤️ yok daha bitmedi, kaset testte birşey çıkmadı bugün ama erken gebelikte silik devam ediyor. Ayy inşallah en az birimiz hamileyizdir🙏🏻
İnşallah canm gebelikte silik çıkması bu iye işaret her kadının belirtisi bir değil ki kardeşimle konuştum onun gogusu hiç ağrımamis sadece kasiklar agrimis adet olacakmış gibi bir duygu uzerindeymis o kadar

Back