• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Kızlarr tekrardan selamm bu ay kendi haline bıraktım demiştim ovülasyon testi ile takip etmek istedim. Sizce 11. Gün pik mi bugün çatlamış gibi gördüm ben yorumlarınızı bekliyorum
1000079337.webp

Kızlar ovitrelle çatlatma iğnesi olupta 6. 7. Günde kanaması olan oldu mu hiç ?

Bugünkü çizgi baya baya silik, yarını merak ediyorum bende😍 spora başladım 2 gündür, 50 dk yüksek tempolu yürüyüş yapıyorum. Akşam kasıklarımda ağrılar oldu regl olacak gibi, spor mu etkiledi bilemiyorum
Çok hareketli aktivitelerden kaçın belki şuan yerleşme asamasindasin (diyip benim akşama pazara gidip 30 kilo malzeme taşımaya ne demeli 🤣🤣🤣) saka maka kendini çok zorlama az sabır 4 5 gün kaldı

Yok benim olmadı gördüğüm kadarıyla kimseninde olmadı seninki yerleşme kanaması olabilir mi nasil di her zamanki adet gibi miydi

Afedersiniz açıkca yazıcam belki bilgisi olan olur ? Yada yaşayan biri ? Öncelikle 4 mart sabahı lavaboya gittim sabah sildikçe kanla karışık geldi peçeteye.. sonra bir tık akıntı şeklinde arttı günlük ped taktım hiç değmedi sonra baktım sildikçe artıyor normal ped taktım. Yani 4 martra taktım 5 martta yani dün akşama kadar sadece bir ped dolmadı sadece ortasına biraz değdi o kadar sonra bitti. Az çnce yine lavaboya gittim silindikçe geliyor. Çatlatma sonrası böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. Rengide koyu kan aradada normal kan rengi ama adet gibi değil böyle akan kıvamlı değil yani. Afedersiniz açık açık yazdım. Geçen ayda ovitrelle oldum yine her türlğ belirtiyi yaşadım yaşanabilecek. Bu ayda 26 şubatta oldum ve tek bir belirtim bile yok bu kanama dışında…

Doktora bi görün istersen çünkü adet olman çok saçma duzenli mi adetlerin yerleşme kanaması olabilir çünkü bazı kişilerde oluyormuş hiç bisey yapamıyorsan acikle git bi kan ver ama bence doktora görünmen gerek bizim gelince senin gibi kanama olmuştu sonra gebe olduğunu öğrendik ama seninki çok erken bunun için şimdi düşünüyorum da yerleşmeme kanaması olsa bile çok erken

Afedersiniz açıkca yazıcam belki bilgisi olan olur ? Yada yaşayan biri ? Öncelikle 4 mart sabahı lavaboya gittim sabah sildikçe kanla karışık geldi peçeteye.. sonra bir tık akıntı şeklinde arttı günlük ped taktım hiç değmedi sonra baktım sildikçe artıyor normal ped taktım. Yani 4 martra taktım 5 martta yani dün akşama kadar sadece bir ped dolmadı sadece ortasına biraz değdi o kadar sonra bitti. Az çnce yine lavaboya gittim silindikçe geliyor. Çatlatma sonrası böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. Rengide koyu kan aradada normal kan rengi ama adet gibi değil böyle akan kıvamlı değil yani. Afedersiniz açık açık yazdım. Geçen ayda ovitrelle oldum yine her türlğ belirtiyi yaşadım yaşanabilecek. Bu ayda 26 şubatta oldum ve tek bir belirtim bile yok bu kanama dışında…
Seni yanlış yönlendirmek istemem belki yerleşme kanamasidir sen görün bence ama korkma iyiye yor

Cok fazla video izledim bu konuyla ilgili 11. Gün çatlamış dikkat et 24 saat yasicak yumurta yapış kocana 😁
Hahahah 😀😀 11. Gün pik bugün 12. Gün bugün çatlama olmuş dimi ? 11. Gün çatlamış demişsin de yanlış mı yazdın tekrar teyit edeyim dedim

Yerleşme kanaması olabilir ama kist de olabilir. Benimde regl bitiminde uzama olmuştu normalde 6 günde biter letresan kullandığım geçen ay yani 9. Gün hala bu şekilde peçeteye gelen pembemsi akıntı vardı ilacı kullandığım diğer aylar hiç olmamıştı mesela iğne yapmaz ama kistleşme varsa yapabilir korktum doktora gittim kist oluşmuştu o yapmış. Ama bu şekilde ara kanama değildi yinede bi muayene ol derim

Hahahah 😀😀 11. Gün pik bugün 12. Gün bugün çatlama olmuş dimi ? 11. Gün çatlamış demişsin de yanlış mı yazdın tekrar teyit edeyim dedim
Bak şimdi ben geçen ay yaptım testi saat 3 falandı kıp kırmızıydi iki çizgi sonra saat 9 doğru tekrar yaptım çünkü saat 5 civarı kasiklarim çok ağrıdı. Neyse saat 9 da yaptım dedim ya biri kırmızı diğeri hafif kırmızıydi buda demek oluyor ki benim yumurtam 3 ila 9 arasi çatlamış artık 🥰

Bak şimdi ben geçen ay yaptım testi saat 3 falandı kıp kırmızıydi iki çizgi sonra saat 9 doğru tekrar yaptım çünkü saat 5 civarı kasiklarim çok ağrıdı. Neyse saat 9 da yaptım dedim ya biri kırmızı diğeri hafif kırmızıydi buda demek oluyor ki benim yumurtam 3 ila 9 arasi çatlamış artık 🥰
Ben hergün 1 kez yapıyorum dün akşam biraz kasık ağrım da oldu. Dünü değerlendirdim zaten bugünü de boş geçmiyim😀

Ben hergün 1 kez yapıyorum dün akşam biraz kasık ağrım da oldu. Dünü değerlendirdim zaten bugünü de boş geçmiyim😀
Üzerine uyusaydın. Adet gününe daha varsa kasık ağrısı olusmussa demekki çatlama olmuş demektir. İnşallah güzel haberlerini alırız 🥰

Yerleşme kanaması olabilir ama kist de olabilir. Benimde regl bitiminde uzama olmuştu normalde 6 günde biter letresan kullandığım geçen ay yani 9. Gün hala bu şekilde peçeteye gelen pembemsi akıntı vardı ilacı kullandığım diğer aylar hiç olmamıştı mesela iğne yapmaz ama kistleşme varsa yapabilir korktum doktora gittim kist oluşmuştu o yapmış. Ama bu şekilde ara kanama değildi yinede bi muayene ol derim
Ağrın çok oldu mu birde olduysa ilaç kullandın mı acaba

Back