kpss açıklandı!

baktım seninkini öğrendimmmmmmmmmmmmmmmmm söliimmi yoksa meraklandırıyımmı birazdaha :):):)

adımı da herkes öğrenmiş oldu bu arada :))))
söle lütfen merve yaaa bide nişanlımınkine baksana lütfen..

belinaycımm kuzum çok sevindim ufuğuna yaaaa hadi hayırlısı olsun

Son düzenleme:
buyur
canm bu senin :)

KPSSP94 070.457
Başarı Sırası 404556
Aday Sayısı 1384166

benim için önemli olan nişanlımın ki. ben geçsemde olur geçmesemde sen ötekine de bak lütfen. ne uğurlusun sen ya ele bak başallah attığı açılıyo :))

Son düzenleme:
ağlıyorummmm kızlarr herkes başımda şuan tüm şirket benle beraber ağlıyoooo başardın aşkım dedim mesaj attım söledim oda aradı ağlarken duyunca oda ağlamaya başladıı:KK43:

belinay delirdin mi ne ağlıyorsun kalk kalk zıpla valla ya Allah Allah sevinseneee

Valla billa kafayi yiyecem sinirimden kocamla döğüşüyom çatip duruyom adama dellenecem bu kadarda olmaz ya yatirdiğimiz paralar haram olsun bu şerefsizlere.

belinaycım sevinçten aglıyoo kalkkkk oyna kıss zıpla hoplaaaaaaaaaa

benim kardeşim girmişti sınava oda 70 i gecmiş 72 küsur almıs girermi bilmem ama düz lise mezunu

mutfakçı abla bile benle beraber ağladı yaaa.. müdürüm geldi yöneticim geldi finansman müdürüm geldi muhasebe depertmanı geldi pazarlama bölümü geldi gelen müşteriler bile ne oldu diye soruyor yaaa ::)) ayyy vallahi şükürler olsun RABBİM SANA

sszzkkk canimsin sen yaaaa rabbim sana teşekkür ederim aşkim çok teşekkür ederim sana olan güvenimi birkez daha boşa çikarmadin, biliyorum şuan sende ağliyorsun benim sesimi duydun ağğlarken ve sende ağladinn ağlama aşkim az kaldi kavuşmamizaaaaa rabbime binlerce kere şükürler olsunnnn herkese ettikleri dular için çok çok teşekkür ediyorumm

kız belinay tebrik ederim hihoyyytben sabaha kadar pc başındaydım
saat6 ya kadar sürekli olarak denedim:kızgın: açılıyor güvenlik kodu çıkıyordu ama güvenlik kodu kullanılmış vs.vs. diyodu delirdim:kızgın:
halada öğrenebilmiş değilim :kızgın: yüksek bir puan beklemiyorum ne yapıcam o puanla onu bile bilmiyorum ama hırsa döndü bu iş kötükedihüso

belinaycım ne oldu şimdi kazandımı sevgilin nereye girecek ayy bir sevindim ama hiç bişiyde anlamadım canım yaa.tebrik ederim...

X