kpss açıklandı!

Birde arkadaşlar ben yerel yönetim yani önlisans mezunuyum aranızda bilgisi olan var mı kaç puan almam gerek ? affffffffffffffffff aaaaaaaaffffffffffffffff

bende uğraşıyorum gece kalktım baktım sabah 6 dan bu yana da girip duruyorum ama yokkkkkkk yok yokkk

kızlarrr kendiminkini öğrendim zar zorda bi sayfa açtım tekrar eğer güvenirseniz bana gönderin tcnizi özelden birinizinkine bakayım

tatlım bizde aynı siteden bakıyoruzz sabır çekerek ve HASBİNALLAH VELİMELVEKÜL diyerek... neyse mervecim sen kaç almışssın

evet ama bakmasam daha iyiydi moralim bozuldu 71le nereye girebilirimkiiii hiç biyereeeeee zaten düzlise mezunuyum

oyy _sel_'im kurban olurum sana teşekkür butonuna basan ellerini yerim seninn kız her mesajımın altında teşekkürün varr vallahi bi sen güldürdün beni bugün yaaa :)))

oyy _sel_'im kurban olurum sana teşekkür butonuna basan ellerini yerim seninn kız her mesajımın altında teşekkürün varr vallahi bi sen güldürdün beni bugün yaaa :)))

napiim seviom teşekkür etmeyi hoşuma gidio cart cart :)))
siz yazın ben basıyorum sizee sırnaşık şey

KPSS sınavında puan sınırı bulunmamaktadır. Yeni 70 puan alanların başarı sayılacağına dair bir düzenleme yoktur. Bu konuda, 1999 yılında DMS ile getirilen 70 puan şartı 2002 yılında kaldırılmıştır. Bu nedenle 10 puan alan dahi tercih hakkına sahiptir.

aşkım mesaj atmışşş yaaa :KK43: içim gitti mesajına aynen şu yazıyo kızlar " aşkım umarım seni hayal kırıklığına uğratmam" :KK43:(((

ay merveee kız yazık beee valla ben bilem parçalandım kuzum ya...

bende açtım sayfayı ama işlemkodunu göstermiyo :KK43:(

BEN AÇTIM işlem koduda yazıodu girdim senin tcyi bi güzel gönderede tıkladım ne çıktı dersiniz sunucu bulunamıyorrr

yaa 2006 yılı sonuçları diyo ama bu site xxxxxxx kusura bakmayında. kocaaaaa ösym nin sitesine vr. işte Türkiye rezilliği

Son düzenleyen: Moderatör:
_sel_ baktım seninkini öğrendimmmmmmmmmmmmmmmmm söliimmi yoksa meraklandırıyımmı birazdaha :):):)

Son düzenleme:
benim aşkımmmm 80 almışşşş benim aşkım 70 puanı geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

X