KPSS 2016(öğretmenlik)

Gunaydinlar arkadaslar
Gunlerimiz aydin mutlu huzurlu ve zihin acikligi icinde verimli bir sekilde gecsin insaallah...hastasi olanlara acil sifalar diliyorum Rabbimden

Günaydın o hasta benim iste amin Allahım sesini duysun bol soru cozmeli bir gün olsun bugün

Canim ya cok gecmis olsun.video izle bol bol.oturdugun yerden..online soru coz..o da faydali olur

Çok teşekkür ederim.video izlemeyi denedim ama not almayinca kopuyorum olmuyor bugün daha once calistigik konulardan soru çözeceğim artık böyle bos bos yatmak cok zoruma gidiyor

Anliyorum canim.youtube tan video soru cozumu izlke iyi bildigin konularin.kalem tutacak gibi degilsen oda iyi olur

Kuzum napim ya.cocuklar bana bakar.isler beni bekler.esim bana bakar.ben kpssye uzaktan bakarim:KK45:Baktim kimse bana git artik sen calis demiyor.bendbasimin caresine bakiyorum iste:KK60:

Ayy cok tatliii :KK68: her durumda her şartta biz başımızın caresine elbette bakariz bak burada bir sürü destekcin var yılmadan aynen devam :KK55::KK9::KK9::KK9:

Ayy cok tatliii :KK68: her durumda her şartta biz başımızın caresine elbette bakariz bak burada bir sürü destekcin var yılmadan aynen devam :KK55::KK9::KK9::KK9:
İnsaallah canim ya.hepimiz icin olsun artik su sinav.yillardir kusacagim artik ders calismaktan...benimle birlikte mezun olanlarin emekliligi geldi neredeyse.millet kariyer yapiyor biz hala atanamadik

X