Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kolposkopi hiç yaptırmadınız mı ve yüksek riskli hangi tipler vardı bende de 16 ve 18 dışı çıktı. Smear negatif doktor 1 yıl sonra gel dedi başka doktora gittim 6 ay sonra gel dedi kokposkopi hiç yapmadılar
Hpv tedavisin de ki bir hasta 6 ayda bir izlenmelidir, 1 yıl ara verme durumu çok fazla olur, hatta bazı hastalar 4 ay da bir izlenir, o sebeple kontrollerinizi muhakkak 6 ay da bir yaptırmanızı öneririm.
Hpv tedavisin de ki bir hasta 6 ayda bir izlenmelidir, 1 yıl ara verme durumu çok fazla olur, hatta bazı hastalar 4 ay da bir izlenir, o sebeple kontrollerinizi muhakkak 6 ay da bir yaptırmanızı öneririm.
Kolpos yapılmadığı için endişeliyim zaten doktor doktor geziyorum hepsi takip edelim diyor internetten sorduğum doktorlardan bi kaçı kolposkopi öneririm diyor diğerleri gerek yok diyor kafam öyle karıştı ki neyse 6 ay sonra gidip görücem artık sonucumu
Kolpos yapılmadığı için endişeliyim zaten doktor doktor geziyorum hepsi takip edelim diyor internetten sorduğum doktorlardan bi kaçı kolposkopi öneririm diyor diğerleri gerek yok diyor kafam öyle karıştı ki neyse 6 ay sonra gidip görücem artık sonucumu
Anladım, İzmir de olsaydınız sizi yönlendirebilirdim ancak, Samsunda ki tedavi sistemini hiç bilmiyorum, en kısa sürede kolposkopik biyopsi yaptırırsanız çok iyi olur, bu hastalıkta erken teşhis çok çok önemli, kolposkopi olup doğru yerden biyopsi alınmaması bile yanlış sonuçlar doğururken, hiç kolposkopi yapılmaması büyük risk olur maalesef.