KPSS 2016(öğretmenlik)

Senle muhabbetimiz olmuştu belissa. belki tanırsın beni. O zamanlar başka bi nickin vardı.
Umarım bu sene olur seninde. Şimdiden kolay gelsin. Bu sene nasıldı sıralaman puanın?
Evet canim seni tanıyorum. Geyik topiginde takilirdik.
Bu sene girmedim sinava daha dogrusu calismam cok iyi gidiyorken bazi sorunlar oldu bıraktım. Ama ara vermem de beynimin dinlenmesi açısından iyi oldu. Cok kafa yoruyordum çünkü.
Umarim emek veren herkes atanir canim. Senin bolum neydi ve hic girdin mi daha once?

ben dördüncü sınıfım canım ilk kez gireceğim. İngilizce benim bölümüm. Geçen sene şubatta 67 ile kapatmışlar. Bu sene kaçla kapattılar emin değilim 3900 küsürlerde kontejyan vardı.
Dinlenmen iyi olmuş senin açından dediğin gibi. Bu sene daha iyi bir şekilde başlarsın umarım. Umutsuzluğa kapılma. Biliyorum çevremde gördüğüm kadarıyla çok zor ama bir yerden başlamak zorundayız.

Malesef üzülerek hosgeldin diyorum moral bozmak yok bu yıl olacak insallah bende egitimdeyizin uzaktan egitimini aldım dersaneye gidemeyecegim için bakalim hayırlısı olsun hepimiz icin

Hmm tamam canim anladim. Senin avantajin var ingilizce genelde iyi kontenjan alir. Benim nisanlim da ingilizce ogretmeni o atandi şükür. Sira bana geldi de bakalim.
Insallah hepimiz de ataniriz.
Malesef üzülerek hosgeldin diyorum moral bozmak yok bu yıl olacak insallah bende egitimdeyizin uzaktan egitimini aldım dersaneye gidemeyecegim için bakalim hayırlısı olsun hepimiz icin
Hos buldum tesekkur ederim. Senin bolum neydi canim?

Sosyoloji senin bölümün ne peki aslinda takip ediyordum ama unutmuşum

Sosyoloji senin bölümün ne peki aslinda takip ediyordum ama unutmuşum
Edebiyat benim de.
çok soru soruyorum farkındayım ama data yayınları nasıldır?
Datanin soru bankalari kolay (benim cozdugum kadariyla) Ama konu kitapları ayrintilidir seviyorum ben. Datanin tarihi o kadar ayrintili olmasina ragmen yetmiyor. Evveliyat bir de pusulayi öneriyorlar.

çok soru soruyorum farkındayım ama data yayınları nasıldır?

Bende cok bilmiş gibi hissetmeye basladim kendimi valla ama napayim gercekten cooook araştırdım bu kaynak meselesini :))) aylarca diyebilirim data setler icinde en begenilen yayın ama niye almadim bilmiyorum özellikle tarihi cografyasi ve anayasasi cok begeniliyor canım matematigininde soru bankasini önermişlerdi bana

Edebiyat benim de.

Datanin soru bankalari kolay (benim cozdugum kadariyla) Ama konu kitapları ayrintilidir seviyorum ben. Datanin tarihi o kadar ayrintili olmasina ragmen yetmiyor. Evveliyat bir de pusulayi öneriyorlar.
tarihten pusulayı aldım.
Türkçe soru bankasına ihtiyacım var elimdeki ihtiyaç çok basit. Biraz zorlayacak birşey önerir misin sipariş vereceğimde

Edebiyat benim de.

Tanıştığıma memnun oldum :) insallah her sey gönlünce olur

tarihten pusulayı aldım.
Türkçe soru bankasına ihtiyacım var elimdeki ihtiyaç çok basit. Biraz zorlayacak birşey önerir misin sipariş vereceğimde
Ben Türkçeye hic çalışmıyorum o yuzden hangi kitap iyidir bilemiyorum. Yargı iyi olabilir ve datanin Turkcesi de belki ayrintilidir.
Egitimde de yediiklimi tek gecerim.

hosgeldin..ben de edebiyatciyim..gecmis yillardan hatirlarsin belki

tarihten pusulayı aldım.

ales cikmis sorularr

Türkçenin ilk konusu olan sözcükte anlama çalıştım sorularını çözdüm.
Program geliştirmenin ikinci konusu olan programların aşamalı sınıflaması bitti soruları çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…