KPSS 2016(öğretmenlik)

Bi sitede 2015 yargi 25 tl canim kargo bedava.ancak stokta yakinda olacakmis.hem almayacaksan bekle istersen

Dün hiç çalışamadım kızlar.
Bugün program geliştirmenin ikinci konusunu bitiriyorum mutlaka ve türkçeye başlıyorum. Onunda ilk konusunu bitireceğim.

Kızlar coğrafyanın pusulası nasıl bir kaynak?
coğrafya için onu mu alıp çalışsam pegemden mi ?
coğrafya bilgim sıfıra yakın bu arada

Temeliniz yoksa gk gy den yediiklim çöZümlü soru bankası öneririm kitaplarim geldi bu yediiklimi gercekten cok sevdim.annem dedi bir sakin ol kızım ne kadar cok kitap alıyorsun halen daha gözüm doymadı bu kadar odevin içinde cozebilecekmisim gibi moralim cok bozuk

bende eğitimden bir soru bankası daha almak istiyorum ama bitirebilir miyim emin değilim.

Selam kizlar. Beni de açtığım kpss konularından belki bilenler olur. Evet hala atanamadim
Yeni baslicam inşaallah. Bolumum edebiyat. Uzaktan egitim almayi düşünüyorum. Dersaneye gitmicem. Cok zor geliyor çalışmak ama mecburuz iste. Allah hayirlisini versin. Sanirim gk gyden baslicam ben. Eğitim cabuk bitiyor zaten.
Hepinize kolay gelsin.

Senle muhabbetimiz olmuştu belissa. belki tanırsın beni. O zamanlar başka bi nickin vardı.
Umarım bu sene olur seninde. Şimdiden kolay gelsin. Bu sene nasıldı sıralaman puanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…