-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Canim yargi 2016 ne kadardi fiyati hatirliyor musun
Yok konu seti ne kadardi
Bi sitede 2015 yargi 25 tl canim kargo bedava.ancak stokta yakinda olacakmis.hem almayacaksan bekle istersen
bu ay içinde takipte olurum zaten.. kasımda ölçmeye başlarım diye düşünüyorum.. o zamana kadar beklerim.. çok sağol :)
Canim sana iyi geceler.ben biraz biyoloji bakacagim.hoscakal
Gunaydin arkadaslar...gununuz dunden guzel olsun insaallah...zihin acikligi icinde verimli gunler diliyorum hepimize...
Canım ben kullanmadim ama kullanan cok memnun bayram meralin videolarini izledim gercekten güzel anlatyorKızlar coğrafyanın pusulası nasıl bir kaynak?
coğrafya için onu mu alıp çalışsam pegemden mi ?
coğrafya bilgim sıfıra yakın bu arada
bende eğitimden bir soru bankası daha almak istiyorum ama bitirebilir miyim emin değilim.Temeliniz yoksa gk gy den yediiklim çöZümlü soru bankası öneririm kitaplarim geldi bu yediiklimi gercekten cok sevdim.annem dedi bir sakin ol kızım ne kadar cok kitap alıyorsun halen daha gözüm doymadı bu kadar odevin içinde cozebilecekmisim gibi moralim cok bozuk
bakayım ben o zaman ona.Canım ben kullanmadim ama kullanan cok memnun bayram meralin videolarini izledim gercekten güzel anlatyor
Senle muhabbetimiz olmuştu belissa. belki tanırsın beni. O zamanlar başka bi nickin vardı.Selam kizlar. Beni de açtığım kpss konularından belki bilenler olur. Evet hala atanamadim
Yeni baslicam inşaallah. Bolumum edebiyat. Uzaktan egitim almayi düşünüyorum. Dersaneye gitmicem. Cok zor geliyor çalışmak ama mecburuz iste. Allah hayirlisini versin. Sanirim gk gyden baslicam ben. Eğitim cabuk bitiyor zaten.
Hepinize kolay gelsin.
bende eğitimden bir soru bankası daha almak istiyorum ama bitirebilir miyim emin değilim.