- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
Merhaba canim hozgeldin.. O hocanin anlatmasini bende cok begeniyorum.cografyadan da nihan ataman var.cok guzel anlatiyor.zorla yaptiriyor sanki sorulari.yapamayanin kafasini kiriyo falanarkadaşlar merhaba ben youtube tan ramazan yetgin hocanın tarih video larını izlemeye başladım onlarında faydası var gibi sizede tavsiye ederim
Kertenkelebek35 senin kacinci yilindi bu yil?ilk miydiMerhaba canim hozgeldin.. O hocanin anlatmasini bende cok begeniyorum.cografyadan da nihan ataman var.cok guzel anlatiyor.zorla yaptiriyor sanki sorulari.yapamayanin kafasini kiriyo falanona da bi bak.cok zevkli anlatiyor dersi.
gecen yılda hazırlandım ama sadece kitaplardan bu yıl ikinci yılım şimdi dershaneyede başlıyorumKertenkelebek35 senin kacinci yilindi bu yil?ilk miydi
bakarm mutlaka :)))Merhaba canim hozgeldin.. O hocanin anlatmasini bende cok begeniyorum.cografyadan da nihan ataman var.cok guzel anlatiyor.zorla yaptiriyor sanki sorulari.yapamayanin kafasini kiriyo falanona da bi bak.cok zevkli anlatiyor dersi.
Bende odevle ugrasiyorum halen daha ya bugun bitirmeye çalışacağım yarın kpss calisirim ancak((
son sinifra hocalarin az odev vermesi gerek ama hicbiri anlayisli degil.benim hocalar da boleydi
On yil once de boyleydiler.hala degisen birsey yok demekki...Gercekten anlayissizlar sanki inadimiza daha cok odev veriyorlar
aynen diyorlar ki önce okulunuzu bitirin bir sonra kpss düşünürsünüzOn yil once de boyleydiler.hala degisen birsey yok demekki...
Cografyadan temelin varsa kesinlikle cografyanin doktrini kitabini öneririm burdaki bütün arkadaşlarada oneriyorum super bir kitap kemal arslanin fb'n varsa girip hocanın sayfasindan örnek sayfalari inceleyebilirsin onun dışında ben dun yazmayı unutmuşum vicdan yaptım şimdi evveliyat çöZümlü soru bankasini mutlaka almalısın gecen yilki sorular o kitaptan gelmiş diyorlar anayasada da ben anayasinin pusulasi diye bir kitap var onu alacagim oda baya ünlü ama kitap nasil bir sey diyemem kullanmadım çünkü yine unuttuklarim varsa aklima geldikçe yazarim buraya :)tarihin pusulasını sipariş ettim. Salı günü elimde olur sanırım.
Başka derslerden önerdiğiniz kaynaklar var mı? Cografya olur vatandaşlık yada türkçe olur. Mutlaka burdan çalışmalısın sorular çok paralel çıkıyor dediğiniz kitaplar var m?
coğrafyadan hiç temelim yok malesef. pegemin konu anlatımlı kitabı var ondan çalışsam önce olur mu?Cografyadan temelin varsa kesinlikle cografyanin doktrini kitabini öneririm burdaki bütün arkadaşlarada oneriyorum super bir kitap kemal arslanin fb'n varsa girip hocanın sayfasindan örnek sayfalari inceleyebilirsin onun dışında ben dun yazmayı unutmuşum vicdan yaptım şimdi evveliyat çöZümlü soru bankasini mutlaka almalısın gecen yilki sorular o kitaptan gelmiş diyorlar anayasada da ben anayasinin pusulasi diye bir kitap var onu alacagim oda baya ünlü ama kitap nasil bir sey diyemem kullanmadım çünkü yine unuttuklarim varsa aklima geldikçe yazarim buraya :)
ingilizceden gireceklere pegem öneriyorum alanda.Alani olan arkadaşlar kaynak kitaplarda pek bir bilgim yok ama yazin arastirdigimda cogu kiside ygs kitaplari gördüm ondan çalışıyorlar bunuda söylemek istedim
coğrafyadan hiç temelim yok malesef. pegemin konu anlatımlı kitabı var ondan çalışsam önce olur mu?
tarihi bitirdikten sonra dediğin evveliyat çözümlü soru bankasınıda alırım.
bu anayasa dediğin vatandaşlık sanırım değil mi ?
bu arada senin bölümün neydi. Sordum mu bilmiyorum unuttum kusura bakma ikinciye soruyorsam.
ingilizceden gireceklere pegem öneriyorum alanda.
çok iyi gerçekten anlatımı.
pegem egitim soru bankalari mukemmel.2016 almaya gerek yok.kapak deissede sorular deismiyor ama cok kaliteli.mutlaka cozun.egitimim iyiyse pegem soru bankasi sayesindeePegemi egitim icinde oneren var yediiklim 1 pegem 2 egitimde gordugum kadaryla
pegem egitim soru bankalari mukemmel.2016 almaya gerek yok.kapak deissede sorular deismiyor ama cok kaliteli.mutlaka cozun.egitimim iyiyse pegem soru bankasi sayesindee