KP ve Huzurevi

Bakan nasıl bakıyor demişsiniz...
Bana nasıl bakacağımı söyler misiniz?

Madem biliyorsunuz bu kadar...

Aksi ters yorumlarda gardımı almıyorum.
Sizin gibi hiçbir çözüm önerisi sunmadan "Aaa ne vicdansızsınız" diyenlere bende diyorum ki madem çok vicdanlısınız o zaman bana çözüm önerisinde bulunun.

Ee nerede çözüm?

G gulendam_34 okudun mu yorumlarını...
Bana bakan nasıl bakıyor demiş..
Bu kadar sığ düşünen bir üyeyle hiç karşılaşmamıştım ben bu forumda...

Hadi diyelim tuttum eve getirdim...
Ee ne olacak?
Bakıcı tutamıyorum, ben işten ayrılmam, eşim de ayrılmaz.
Bu adam tek mi kalacak evde akşam 8e kadar...

Yaşlı ve alzaymırlı adamı tek başına evde bırakınca mı vicdanlı merhametli olacağım..
Bakan böyle mi bakıyor...

Bence boş boş konuşan biri varsa oda sizsiniz haddinizi aşmamanızı öneririm herkes sizin istediğiniz cevabı vericek diye bir kaide Yok kariyer önemliymiş gidin kariyer yapın

Bence boş boş konuşan biri varsa oda sizsiniz haddinizi aşmamanızı öneririm herkes sizin istediğiniz cevabı vericek diye bir kaide Yok kariyer önemliymiş gidin kariyer yapın

Hala mesajı dolandırıyorsunuz.
KAriyerimi bırakıp istifa etsem eve giren para 3.000 olacak.
Ben tek başıma yatakta çeviremem, altını alamam, bir de bakıcı gerecek.
E o da para..

Peki bu durumda çözümünüz nedir?

Bakın hala ısrarla çözüm yazmıyorsunuz...
Lütfen bir çözüm önerin.. ama bakan nasıl bakıyor gibi olmasın... mantıklı bir çözüm...

Bekliyorum, hadi...

Bende diyorum ki kariyer yapıcak kadar kendinizi geliştirmiş insansanız kp yanına alıp bi bakıcı tutmakta bu kadar zor değildir diye düşünüyorum benim komşum nasıl baktırıyor o neden vermedi ?

Bende diyorum ki kariyer yapıcak kadar kendinizi geliştirmiş insansanız kp yanına alıp bi bakıcı tutmakta bu kadar zor değildir diye düşünüyorum benim komşum nasıl baktırıyor o neden vermedi ?

Param yok diyorum para..
Anlamıyorsunuz sanırım..
Bakıcılar İstanbulda en az 3.000 istiyor...

Komşu teyzeye çocuk baktırır gibi bakıcı bulamazsınız alzaymır hastasına....

Daha mantıklı bir çözüm alayım sizden?

Ne kadar uzattınız ya size siz haklısınız olmaz bakamazsınız deseydim Emin’im olayın üstünde bu denli durmicaktınız işinize gelmiyor ters bi şey duymanız

Ne kadar uzattınız ya size siz haklısınız olmaz bakamazsınız deseydim Emin’im olayın üstünde bu denli durmicaktınız işinize gelmiyor ters bi şey duymanız

Bakın siz uzatıyorsunuz
Ben bu konuyu Oh kp mi attım sokağa diyerek mi açmışım sizce..

Sayfalardır yorumlarımda ona daha nasıl iyi bakabilirim diye sorup duruyorum..

Çözüm öneremiyorsunuz dimi :)
Çünkü para olmayınca çözüm de olmaz..

Çözüm önerin diyorum başka şeyler yazıyorsunuz.
Tek bildiğiniz bakan nasıl baktı, komşu nasıl baktı.
Bende onu soruyorum size.. Komşu nasıl baktı???

Burada size takılmamın sebebi evde bakın demeniz değil.
Evde bakın diyen başka üyelerde olun onlarla istişare ettik ve konu kapandı.
Ama kimse sizin gibi hadsizce yaftalamadı merhametsiz diye...

İnsanları kırmamayı öğretirler umarım size çoook ama çok acı bir şekilde..

Ee var mı çözümünüz?

görmem mi
bu tarz insanlar bayılır boş keseden atıp tutmaya

B Betull63 konu sahibi arkadaş çözümünüzü bekliyor hala daha kıvırıyorsunuz
komşunuz güçlü kuvvetlidir babaları normal baba gibidir maddi durum da iyidir bakıyordur
normal baba diyorum altını çiziyorum
tek para değil ki geçmişte yaşananlar manevi güç psikoloji
evet öneri çözüm verin arkadaşa :)

görmem mi
bu tarz insanlar bayılır boş keseden atıp tutmaya

Hayır çözümün ne diyorum? Komşum nasıl baktı diyor..
Tamam bende onu soruyorum, komşun nasıl baktı anlat diyorum...
Ne uzatıyorsun diyor..
Yani ağzından bir türlü çözüm alamadım.
Çünkü bunu beklemiyordu, boş keseden sallarım, insanları yaftalar giderim diye düşünüyordu...
Ama beklediği gibi olmadı.

Kaldı ki ben geçmişte yaşananları da unutma taraftarıyım..
Eşim haftaya Antalyaya gidiyor, müdürle görüşmeye ne yaparız ne ederiz diye..
Benim adım Hıdır, elimden gelen Budur..
Başka ne yapabilirim hayırsız evlat, vicdansız merhametsiz olmamak için...

O üye çok zengin heralde paranın bazı şeylere yetmemesi ne demek bilmiyor..

bu arada zamanında onların canını yakmış oğlunu aç sefil bırakmış
oğlu için zerre düzen bozmamış bir baba için
kariyerimi bırakmam düzenimi de bozamam... net

sadece yapacağım maddi yardım yanına gidip gelme elimin bir şekilde üzerinde olması....
şuanda yapmaya çalıştığım gibi kendi babam için B Betull63

öncelikle vicdanınız ve insanlığınız için tebrikler..aman bana ne de diyebilirsiniz bu ezoyetcı adama karsı
bak diyenler de sanırsın dünya iyisi ınsanlar.. konu sahibi imkânsızlıklardan bahsediyor..ama oyle de bırakamam diyor.cok zor gercekten bu hastalık..bence once sıgortaya sıkayet edın yada nerden emekliyse maasını kullanamıyor durum bu dıye.sonra da devlet ve ozel yerlerle de görüşün.esınız tek cocuk mu kacırdım galıba o kısmı..amcası halası da varsa esınızın gelın ozelde bakılsın beraber katkı yapalım az da olsa dıye teklıf edın.belkı onlar da destek verırler..

Amcaları halaları var ama onlar da köyde yaşayan insanlar.
Ve babası ile kimsenin arası yok.
Eşimde amca ve halalarının numarası bile yok.
Düşünün öyle bir kopukluk.
ve eşim tek çocuk.

Gerçekten aman banane demek için her türlü sebebe sahibim ama demiyorum.
Buna rağmen merhametsiz diyor bir üye bana ya pes diyorum.

Gerçekten zor. Çok üzgünüz ikimizde..
Bakalım Allah bir kapı açar bir kapı kapanınca derler..
Bekleyip göreceğiz..

siz elinizden geleni yapıyorsunuz
onceki konularınızı bılmıyorum ama okudugum kadarı ıle galıba baba genclıgınde sorumsuzmus ve esınıze babalık yapmamıs
acıkcası ılerı derce alzheimer birine bakmak çok zor yani baba dünya iyisi de olsa boyle sorumsuzlukları olmamış da olsa ben kendimi düşünüyorum da işimi gücümü bırakıp alzaymır hastası kayınpederımı eve kabul edıp bakımını üstlenemezdim
siz yine iyi merhametlisiniz daha ne olsun
dediginiz gibi burda ınsanlar boş boş konusuyor
kendı baslarına gelse ne yaparlar acaba

sızın gonlunuz temız vıcdanlısınız ..dedıklerı gıbı merhametsız olsanız 22sayfa boyunca cevap yazıp cozum aramazdınız..umarım içinize sinen guzel bır yerde bakılır eşinizin babası..dediginiz gıbı atsan atılmaz satsan satılmaz oyle bır durum. Allah bır tarafınızdan gelsın
koyde olmaları kotu olmus onların da gucu yoktur ne kadar destek ıstenebılır kı..ama o kayınvalıdeyı şikayet edın ya. arkadasların dedıgı gıbı vasi atansa en azından bır nebze kolaylaşır ısınız. 6000lıra ıle de gecınmek zor..beledıyeler de destek veriyor yaslı bakım evleriyle ve aylıkla.onların sartlarını saglar mı acaba

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Araştıracağız artık bakalım.

Eşim bir gitsin de şartları vs. öğrenelim..

Şimdilik telefondan çok bilgi edinemedik çünkü..

Gerisini göreceğiz..

Vicdansiz diyenler cok vicdanli oldugundan degil elalem ne der diye bakarlar(?). Evdeki bilmeyen birinin bakimiyla egitim almis birinin bakimi hic bir olabilir mi. Alzheimer hastasindan bahsediliyor. Evde nasil bakilirsa bakilsin kafasindalar elalemnederciler. Cozum dahi sunamiyor yaftaliyorlar.
Allah kolaylik versin size, umarim bir yol bulursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…