• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

7 yıldır kızımla tek yaşıyorum kızım ı7 yaşında tek büyütyümçok şükür maşallah birçok şeyi kendim yapıyorum.
Yavrum Allah sağlık,güç kuvvet versin 70 yıl çocuğunun basinda ol.Ama arkadaşımızın eşi resmi olarak engelli,kendisi de rapor peşinde dolaşsa engelli raporu alacak durumda ...bazı durumlar kendi şartları içinde degerlendirilir ..bu da öyle birşey

Yavrum Allah sağlık,güç kuvvet versin 70 yıl çocuğunun basinda ol.Ama arkadaşımızın eşi resmi olarak engelli,kendisi de rapor peşinde dolaşsa engelli raporu alacak durumda ...bazı durumlar kendi şartları içinde degerlendirilir ..bu da öyle birşey
Anlıyorum inşallah iyileşir bende diyaliz hastasıyım eşim hiç yok keşke sandalyede olsaydı benimki genel bir eleştiri türkiyede kadınlar domatesin fiyatını bile bilemiyor kocasına soruyor çok çok bırakmış erkeklerde ev işinde çok boş

geçmiş olsun. ancak hastaneye falan gitmeniz gerektiğinde çocuğunuzu kucağınızda taşıyabiliyordunuz sanırım.
eh eşi de tekerlekli sandalyede olunca birine ihtiyaç duymaları normal.
Eşi evde durabilir çocuğunda arabaya alırsın kendide taksiye atlar gider gece 03 05 taksiye bindim heryere gittim yani hastane polis var zaten şehirde 2019 yılında yaşıyoruz kadınlar gözünü açsın 50 erkeği cebimden çıkarırım küçümsemek değil al eline tornavida sende yap ne eksiğin var paşaları konuşturmayın

Anlıyorum inşallah iyileşir bende diyaliz hastasıyım eşim hiç yok keşke sandalyede olsaydı benimki genel bir eleştiri türkiyede kadınlar domatesin fiyatını bile bilemiyor kocasına soruyor çok çok bırakmış erkeklerde ev işinde çok boş
Allah size de şifa versin .Eşiniz rahmetli oldu diye hatırlıyorum 😔 Eline alışveriş yapacak para verilmediği için sadece eşiyle markete /pazara giden kadınlar da var ...Adam 100/200 bir harçlık veriyor başka da birşey vermiyor.Sen karışma ben alır getiririm diyor adam kadına

Allah size de şifa versin .Eşiniz rahmetli oldu diye hatırlıyorum 😔 Eline alışveriş yapacak para verilmediği için sadece eşiyle markete /pazara giden kadınlar da var ...Adam 100/200 bir harçlık veriyor başka da birşey vermiyor.Sen karışma ben alır getiririm diyor adam kadına
Evet kadını o hale erkek getiriyor sağolun bugünümüze şükür

Yapılacak şey taksi çağırmaksa gece 4te kim olursa birini arayıp taksi çağırmak için buraya gel demeniz bence yanlış. Taksiyi siz de çağırabilirdiniz. 5 dakikalık mesafe diyorsunuz üstelik. Çocuğu kucağınıza alıp taksiye atlasaydınız keşke. Kayınpederiniz belli gece alkollü o kafayla koştur koştur gelmiş daha ayılamamış. Bütün yorumları okuyamadım ama ayılınca o da fazla tepki verdiğini anlar. Kayınpeder doğruyu mu söyledi bilmiyorum ama alkollü insana dik dik bakarsanız illa tartışma çıkar aranızda. Karşılıklı olarak bu olay yaşanmamış gibi yapın bence

Konu sahibin başına ilk defa gelmiş anladığım kadarıyla.o telaş ve çaresizlik yapmış. Gayet insani bir hareket, niye akraba var aile var bugünler için. O da böyle olmuş bir daha da yapmaz zaten.
Ülkemizde polis arabasında tecavüze uğradı bir kadın. Taksilerde çokça yaşanıyor taciz olayları. Öyle insanlıktan nasibini almamış yaratıklar dolaşıyor ortalıkta, hasta çocuk bile kurtarmaz.belki cebinde taksi parası yok kayınpederden isteyecek. En önemlisi de bu kadın çocuğunu kucağında taşıyamıyor. On kere yazdı hala kınamalar, küçümsemeler... Çok mu zevkli anlamadım ki. Hayır ülkenin durumu zaten ortada, sanki kadınlar konusunda çağ atlamışız da bu kadın geride kalmış gibi.
Konu sahibi geçmiş olsun, çevrenizdeki güvenilir bir taksici numarası bulundurun böyle durumlar için. Eşinizi suçlamayın, o da istemezdi böyle olmasını. Siz kendinizi en iyi şekilde korursunuz.

Evet içindekiler bunlarmış.. Kendi eşi ağam paşam der tamam der haklısın der susar susmazsa her yeri indirir. Bekliyo ki ben de öyle yapayım ama çok kararlıyım en ufak hareketinde abilerimi polisi vs yi yığıcam eve madem öyle al sana böyle arkamda durmayan kocanın da arkasına tekmeyi vurucam. Ben hayata pis bir alkoliğin hareketlerini çekmek için gelmedim zerre ırgalamıyo o adi beni
Herseyde bi hayır vardır, bu olaydan sonra asla muhattap olmazsın. Karşına çıkacak yüzü de olmaz zaten

Yahu kuzum doğunun en ücra bir yerinde değilsin herhalde, neden götüremiyeceksinki ?

Ben bundan 15 yıl önce İran sınırında bile gece çağırdım taksiyi üstelik bilmediğim bir yer
Bebeğim ateslenmisti , eşimde görevden geldi
Onu bile yanıma almadım dinlen diye.

Şimdi ise kendim kullanıyorum elhamdülillah
Sırf bu yüzden kimseye minnet etmemek ve yalvarmamak için .ama inanın benimde muhtaç olduğum çok oldu.

Her kadının araba kullanması gerekiyor
Çocuklar için kendimiz için
Eskiden eşime söylerdim dışarı götür diye
Şimdi söylemiyorum.

Çocuk ateşler içinde senin yaşadığına bak
Bir dahakine sakın söyleme al götür kendin
7 kat yabancı ondan daha fazla ilgilenirdi

işte ben de bunu anlamıyorum. herkes torunum için canımı veririm diyor. eşimin akülü aracının olmaması beni zor duruma soktu tek başıma da yapamam sandım ama hastanede de her şeyi tek başıma yaptım. hem eşimi ittim hem kızımı ordan oraya götürdüm. kp gitti yattı koltukta.. lafa gelince can verenler neden icraatte biraz zaman veremiyorlar...
Çünkü o sevgi dilde, oynarken, sorumluluk anında pek sokulmuyorlar

Yahu kuzum doğunun en ücra bir yerinde değilsin herhalde, neden götüremiyeceksinki ?

Ben bundan 15 yıl önce İran sınırında bile gece çağırdım taksiyi üstelik bilmediğim bir yer
Bebeğim ateslenmisti , eşimde görevden geldi
Onu bile yanıma almadım dinlen diye.

Şimdi ise kendim kullanıyorum elhamdülillah
Sırf bu yüzden kimseye minnet etmemek ve yalvarmamak için .ama inanın benimde muhtaç olduğum çok oldu.

Her kadının araba kullanması gerekiyor
Çocuklar için kendimiz için
Eskiden eşime söylerdim dışarı götür diye
Şimdi söylemiyorum.

Çocuk ateşler içinde senin yaşadığına bak
Bir dahakine sakın söyleme al götür kendin
7 kat yabancı ondan daha fazla ilgilenirdi
Komşuya söylesem koşa koşa gelirdi. Adam eşime hatırlamıyorum öyle mi olmuş demiş yalan söylüyor bebek arabasını bıraktığı yerden alayım geleyim diyen adam olayları söylediklerini hatırlamıyor.. Eşime de bi sinirle bu saatten sonra baban evime girmeyecek karşıma çıkmyacak dedim eve gelme diyemem diyor. Çok tepki verdim ama zaman geçtikçe hırsım nefretim daha çok arttı sanki

Yoo umarım muhtaç kalırlar da belki anlarlar insanlık halini. Ama anlamazlar ya. Bu bi dizi vardı ufak tefek cinayetler diye oradaki kadınlar gibi buradakiler de maddi durumları harika ama manen çökmüş insanlar ben artık buna inanıyorum
Kucaginda tasiyamiyorsun dimi cocugu? Yani herkesin ben sunu yaptim bunu yaptim demesi anlamsiz. Aferin buyuk is basarmislar ama eger cocugunu tasiyamayacak durumdaysa senin durumunda yardim sart. Gercekten tikandim nasil halledilirfi bilmem biri olmadan

Kucaginda tasiyamiyorsun dimi cocugu? Yani herkesin ben sunu yaptim bunu yaptim demesi anlamsiz. Aferin buyuk is basarmislar ama eger cocugunu tasiyamayacak durumdaysa senin durumunda yardim sart. Gercekten tikandim nasil halledilirfi bilmem biri olmadan
Bu sabah tekrar gittim hastaneye kızım hala kötü büyük ihtimal gece kusarsa yine götürcem. Tek gittim ve saat 6 . 30 du.. Bu saatten sonra benim kolum bacağım bebek arabam. Allah ona da zeval vermesin. Evet sadece 1 dk taşıyabiliyorum ne yazık ki ama her şeyini de kendim yapıyorum. Kimse bu gğne kadar hiçbir şeye yardım etmedi istemedim de

Bu sabah tekrar gittim hastaneye kızım hala kötü büyük ihtimal gece kusarsa yine götürcem. Tek gittim ve saat 6 . 30 du.. Bu saatten sonra benim kolum bacağım bebek arabam. Allah ona da zeval vermesin. Evet sadece 1 dk taşıyabiliyorum ne yazık ki ama her şeyini de kendim yapıyorum. Kimse bu gğne kadar hiçbir şeye yardım etmedi istemedim de
Kac gundur atesi var? 3-10 gun arasi kusmak ishak normal olabiliyor bazen.. ama.. 3-4 gunden uzun suren ates enfeksyona isaret edebilir. Telas yapma, bebegin kac yasinda?

Kac gundur atesi var? 3-10 gun arasi kusmak ishak normal olabiliyor bazen.. ama.. 3-4 gunden uzun suren ates enfeksyona isaret edebilir. Telas yapma, bebegin kac yasinda?
2 gn oldu ateşi kusması vs başlayalı. İshal değil ama istahsızlığı var ..15 aylık daha

Maddi imkanlar el veriyorsa en kısa sürede Ehliyet ve araba işini çözün. .Hem çocuğunuz için hem eşiniz için, hem kimseye muhtaç olmamak için. .

Ayrıca yanlışım yoksa Engelli yakınları araba alırken bayağı bir indirimden faydalaniyorlar..Bunu da göz önünde bulundurun. :KK66:

Back