• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp le olan kavgamız.

muhtemelen kp ictiginden icinde ne varsa kusmus sana
Evet içindekiler bunlarmış.. Kendi eşi ağam paşam der tamam der haklısın der susar susmazsa her yeri indirir. Bekliyo ki ben de öyle yapayım ama çok kararlıyım en ufak hareketinde abilerimi polisi vs yi yığıcam eve madem öyle al sana böyle arkamda durmayan kocanın da arkasına tekmeyi vurucam. Ben hayata pis bir alkoliğin hareketlerini çekmek için gelmedim zerre ırgalamıyo o adi beni

Evet içindekiler bunlarmış.. Kendi eşi ağam paşam der tamam der haklısın der susar susmazsa her yeri indirir. Bekliyo ki ben de öyle yapayım ama çok kararlıyım en ufak hareketinde abilerimi polisi vs yi yığıcam eve madem öyle al sana böyle arkamda durmayan kocanın da arkasına tekmeyi vurucam. Ben hayata pis bir alkoliğin hareketlerini çekmek için gelmedim zerre ırgalamıyo o adi beni
kocan nasil biri? tamamen engelli mi, yoksa kismen mi?

hep mi boyleydi? yani bi kaza sonucu mu boyle oldu? sana iyi bir kocaysa kp ile mesafeni koy yoluna bak derim
Yani ilk zamanlara göre daha iyi.. Serebral palsi hastası doğum sırasında olmuş sanırım yani hep böyleydi.. Kp artık umrumda değil o bi gelin değil bi evlat kaybetti geçmiş olsun artık

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çok haklısın gecenin 4 ünde tek gidemezdin adamda sarhoş ayık olsa lafını kaale alırsın normalde de boyleyse durum başka tabi ama esinin seni ezdirmemesi lazım ..Bundan sonra kimseye minnet etme sen herşeyin üstesinden gelebilecek güçlü bir kadınsın

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çok haklısın gecenin 4 ünde tek gidemezdin adamda sarhoş ayık olsa lafını kaale alırsın normalde de boyleyse durum başka tabi ama esinin seni ezdirmemesi lazım ..Bundan sonra kimseye minnet etme sen herşeyin üstesinden gelebilecek güçlü bir kadınsın
Sağol canım benim çok teşeklür ederim öyle yaptım zaten bundan sonra cıks

Yıl olmuş 2019 hala feminist diye geçinen kadınlar kendilerini hümanist sanıyorlar ben de ona şaşırıyorum ama yapcak bişey yok bu platform herkese açık.. Ha bi de her insanın hayatı dinamikleri farklıdır. Siz burjuva sınıfının yüce üyeleri umarım işçi ve köle sınıfını rahat bırakıp kendi zirvenizdeki haklı yalnızlığınıza geri dönersiniz zira artık can da sıkamıyorsunuz size de yazık değil mi ama ;)

Yıl olmuş 2019 hala feminist diye geçinen kadınlar kendilerini hümanist sanıyorlar ben de ona şaşırıyorum ama yapcak bişey yok bu platform herkese açık.. Ha bi de her insanın hayatı dinamikleri farklıdır. Siz burjuva sınıfının yüce üyeleri umarım işçi ve köle sınıfını rahat bırakıp kendi zirvenizdeki haklı yalnızlığınıza geri dönersiniz zira artık can da sıkamıyorsunuz size de yazık değil mi ama ;)
Her gun bir taciz tecavuz olan ulkede bazen koskoca bir kadin olmak cok sey ifade etmiyor. Bir kadin zaten baska birine ihtiyac duyuyorsa bu senin ayibin degil, toplumun ayibidir

Bi kadın bunları görüp hala başka bir kadını suçlayabiliyor çok acizce geliyor.. Zayıflar üzerinden ego tatmini gibi.. Yüksekçe bir yere çıkmış da insanlara tepeden bakıyorum ben yüzceyim siz eziksiniz tripleri.. Bu dünyada kadınlar her zaman suçludur. Tek başına sokağa çıksa da suçlu çıkamasa da. Dindar da olsa dinsiz de.. Bi de sanıyoruz ki bunu bize erkekler yapıyor.. Hayır bunu bize kadınlar yapıyor.. Bu ülke bu dünya çok örnekler gördü gördüğü halde hala birileri kendi egosu için insan kıyımına hatta kadın kıyımına devam ediyor.. Benden daha da zor durumda olanlar var en azından ben eğitimli bi kadınım yapmıyor da olsam bi meslek sahibiyim onu da olmasaydım nasıl bir hayatım okurdu bilmiyorum. Burdaki bazıları eğitimiyle statüsüyle yaşam tarzıyla aile yaşantısıyla kwndi gibi olmayan kadınları kendinden aşağıda ezik görmek gibi bi acizlikle ancak saldırıyorlar. Bu yorumlar beni üzmek yerine sinirlendiriyor bi anda kendime engel olamıyorum ve aynı dilde cevap veriyorum. Gerekk olmadığını asla değişmeyecek ve anlamayacaklarını bildiğim halde...
Her gun bir taciz tecavuz olan ulkede bazen koskoca bir kadin olmak cok sey ifade etmiyor. Bir kadin zaten baska birine ihtiyac duyuyorsa bu senin ayibin degil, toplumun ayibidir

Bi kadın bunları görüp hala başka bir kadını suçlayabiliyor çok acizce geliyor.. Zayıflar üzerinden ego tatmini gibi.. Yüksekçe bir yere çıkmış da insanlara tepeden bakıyorum ben yüzceyim siz eziksiniz tripleri.. Bu dünyada kadınlar her zaman suçludur. Tek başına sokağa çıksa da suçlu çıkamasa da. Dindar da olsa dinsiz de.. Bi de sanıyoruz ki bunu bize erkekler yapıyor.. Hayır bunu bize kadınlar yapıyor.. Bu ülke bu dünya çok örnekler gördü gördüğü halde hala birileri kendi egosu için insan kıyımına hatta kadın kıyımına devam ediyor.. Benden daha da zor durumda olanlar var en azından ben eğitimli bi kadınım yapmıyor da olsam bi meslek sahibiyim onu da olmasaydım nasıl bir hayatım okurdu bilmiyorum. Burdaki bazıları eğitimiyle statüsüyle yaşam tarzıyla aile yaşantısıyla kwndi gibi olmayan kadınları kendinden aşağıda ezik görmek gibi bi acizlikle ancak saldırıyorlar. Bu yorumlar beni üzmek yerine sinirlendiriyor bi anda kendime engel olamıyorum ve aynı dilde cevap veriyorum. Gerekk olmadığını asla değişmeyecek ve anlamayacaklarını bildiğim halde...
Koskoca kadin olunca super guc filan gelmiyor insana kendiliginden zaten. Insaniz ya insan.. elbette birilerine ihtiyac duyacaksin. Kimi disari cikarken birini ister kimi dogururken kimi baska bir durumda.. insanlara ihtiyacimiz yoksa bi adada ya da dag basinda yanliz yasayalim.umarim bunu sana soyleyenler kendileri hic muhtac olmazlar baskalarina..

Koskoca kadin olunca super guc filan gelmiyor insana kendiliginden zaten. Insaniz ya insan.. elbette birilerine ihtiyac duyacaksin. Kimi disari cikarken birini ister kimi dogururken kimi baska bir durumda.. insanlara ihtiyacimiz yoksa bi adada ya da dag basinda yanliz yasayalim.umarim bunu sana soyleyenler kendileri hic muhtac olmazlar baskalarina..
Yoo umarım muhtaç kalırlar da belki anlarlar insanlık halini. Ama anlamazlar ya. Bu bi dizi vardı ufak tefek cinayetler diye oradaki kadınlar gibi buradakiler de maddi durumları harika ama manen çökmüş insanlar ben artık buna inanıyorum

direk konuya giriyorum. kızım dün gece çok hastalandı. kusarak uyandı ve ateşi çok yüksekti. bayağı kustu ve ateşini de görünce korktum eşime dedim babanı ara da hastaneye götürelim, hemen aradı. ( eşim tekerlekli sandalye kullanıyor ve akülü aracı bozuldu. bu yüzden manuel araçla gelmesi bizi çok zorlardı bu yüzden baban gelsin dedim.)

yani babasının yapacağı şey bi taksi bulup gelip bizi alıp 5 dk mesafedeki çocuk hastanesine götürmekti. eve geldi yarı sarhoş bi şekilde ayılamamış daha. çocuğu kucağına aldı ve çocuk bu ne var hasta olmuş götürme hastaneye dedi. ben de baba ateşi çok yüksek kustu ve karnı ağrıyor hastaneye götürelim hiç uyumadı bu çocuk demek ki ciddi bi sıkıntısı var dedim.

neyse devamında hala gerek yok çocuk iyi hastaneye götürmeyelim diyor. ben de sinirlendim eşim de götürelim baba hadi dedi. eşime hadi sen de gel ben seni iterim dedim. neyse güç bela kapı önüne çıktık. çıkmamızla sen niye bana ters ters bakıyosun benle neden ters konuuşuyosun sen zaten hep terssin bana karşı düzgün konuşacaksın diyor ve bağırıp duruyor gecenin dördünde sokakta. kızım kucağında ve çocuk ağlamaktan perişan oldu çok korktu bağırmasına. bana diyor sen ağlattın çocuğu. baba bu çocuk senin torunun dedim gece boyunca uyumadı 40 derece ateşi var çocuk hasta oldu neden götürmeyelim diyosun diyorum ters ters konuşma diyor. ben de Allah aşkına baba dedim Allahını seviyosan çocuğu ağlatma gidelim hastaneye ben çocuğum böyleyken bişey yok deyip geçmesini bekleyemem dedim. hala sokakta sen terssin zaten sen kimsin bana düzgün konuşacaksın diye bağırıyor. yeter Allah rızası için dedim senin Allahını.... dedi devamını getirmeden. eşime döndüm görüyo musun dediUOTE="_Phantom-Opera_, post: 61005558, member: 908462"]
direk konuya giriyorum. kızım dün gece çok hastalandı. kusarak uyandı ve ateşi çok yüksekti. bayağı kustu ve ateşini de görünce korktum eşime dedim babanı ara da hastaneye götürelim, hemen aradı. ( eşim tekerlekli sandalye kullanıyor ve akülü aracı bozuldu. bu yüzden manuel araçla gelmesi bizi çok zorlardı bu yüzden baban gelsin dedim.)

yani babasının yapacağı şey bi taksi bulup gelip bizi alıp 5 dk mesafedeki çocuk hastanesine götürmekti. eve geldi yarı sarhoş bi şekilde ayılamamış daha. çocuğu kucağına aldı ve çocuk bu ne var hasta olmuş götürme hastaneye dedi. ben de baba ateşi çok yüksek kustu ve karnı ağrıyor hastaneye götürelim hiç uyumadı bu çocuk demek ki ciddi bi sıkıntısı var dedim.

neyse devamında hala gerek yok çocuk iyi hastaneye götürmeyelim diyor. ben de sinirlendim eşim de götürelim baba hadi dedi. eşime hadi sen de gel ben seni iterim dedim. neyse güç bela kapı önüne çıktık. çıkmamızla sen niye bana ters ters bakıyosun benle neden ters konuuşuyosun sen zaten hep terssin bana karşı düzgün konuşacaksın diyor ve bağırıp duruyor gecenin dördünde sokakta. kızım kucağında ve çocuk ağlamaktan perişan oldu çok korktu bağırmasına. bana diyor sen ağlattın çocuğu. baba bu çocuk senin torunun dedim gece boyunca uyumadı 40 derece ateşi var çocuk hasta oldu neden götürmeyelim diyosun diyorum ters ters konuşma diyor. ben de Allah aşkına baba dedim Allahını seviyosan çocuğu ağlatma gidelim hastaneye ben çocuğum böyleyken bişey yok deyip geçmesini bekleyemem dedim. hala sokakta sen terssin zaten sen kimsin bana düzgün konuşacaksın diye bağırıyor. yeter Allah rızası için dedim senin Allahını.... dedi devamını getirmeden. eşime döndüm görüyo musun dedim eşim de adam sarhoş yarın hatırlamayacak zaten ne deyim diyor. zaten arkamda durmazdı yine durmadı tabii ki....

sonuç olarak güç bela hastaneye gittik tam 3 saat hastanede kaldık bir sürü işlem test vs yapıldı ve kızımın hala ateşi var.. ben şimdi bu adamı ne yapayım nasıl affedeyim bundan sonra nasıl davranayım. büyük ihtimal yine ben suçlu olurum susamadığım için.. kayınvalidem evde değildi zaten belki o olsaydı diycem de o da demez ki kocam suçlu benim susmam gerektiğini düşünür.. kafam allak bullak... eşimden nefret ettim iyice insan bi sus demez mi babasına hadi demedi bu konu açılıp ben suçlanırken de büyük ihtimal opera haklı demeyecek hem dese bile de babası üstüme kızımı hastaneye götürmek istiyorum diye yürürken diyeceğini derdi..

ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum. ben onu babam kadar sevdim saydım ama o beni hiçbir zaman evlat olarak görmemiş. ben neden bunları yaşıyorum. kendi babam hastanede yatarken bu baba müsveddesinin canımı bu kadar yakması çok koyuyor.. eşimden de soğudum. kızım ateşler içinde ve elimden bişey gelmiyor. uzun oldu özür dilerim okuyabilen ve cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler..
Önceden alınmış doktor randevunuz olduğu halde kayınpeder bu şekil davransa haksız derdim, lakin adam alkol almış, vakitsiz aranmış..Aklı bile yerinde olmayabilir..
Ailemde alkol kullanan yok şükür ama komşumuzu hatırlıyorum alkol alıp evinin kapısında sızardı..Gözümde o canlandı bir an..Kendisine faydası olamayacak durumda olurdu..Bu durumdaki biri başkasına nasıl yardımcı olabilir..
Bir daha ki sefere taksi tutar eşinizle gidersiniz..Güvendiğiniz bir taksiciden numarasını alın..En kötü ihtimal ambulans çağırın..Sonuçta kayınpederinizinde arabası yok, hem olsa bile alkollü iken kullanmasını istemezsiniz diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun evladınıza..

Önceden alınmış doktor randevunuz olduğu halde kayınpeder bu şekil davransa haksız derdim, lakin adam alkol almış, vakitsiz aranmış..Aklı bile yerinde olmayabilir..
Ailemde alkol kullanan yok şükür ama komşumuzu hatırlıyorum alkol alıp evinin kapısında sızardı..Gözümde o canlandı bir an..Kendisine faydası olamayacak durumda olurdu..Bu durumdaki biri başkasına nasıl yardımcı olabilir..
Bir daha ki sefere taksi tutar eşinizle gidersiniz..Güvendiğiniz bir taksiciden numarasını alın..En kötü ihtimal ambulans çağırın..Sonuçta kayınpederinizinde arabası yok, hem olsa bile alkollü iken kullanmasını istemezsiniz diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun evladınıza..
Kendi öz evladı engelliyken,gelini bu gün ciddi sağlık sorunu yaşıyorken ortada da küçücük bir bebe varken aklı salim olan insan yan yana evlerde oturalım da birşeye ihtiyaciniz olursa ben yetiseyim der...gece gündüz sarhoş gezip çocuğunu doktora götürmek isteyen gelinini dövmeye kalkmaz 😔

Türkiyede koca kadın olup halen birine muhtaç olmasını anlamıyorum

Ne kadar kolay konuşuyorsunuz bilmeden anlamadan bakmadan. Mesela konu sahibinin ve eşinin sağlık ve engel durumları olduğunu bilmeden! Bebeğini 1 dk kucağında tutamadığı için alkolik birinden yardım istemesini de evet anlayamazsınız. Doğru Türkiye çok refah seviyesi yüksek, kadınların sokakta tek başına gece vakti rahat dolaşabildiği, boğazlarının falan kesilmediği bi ülkeya hani.. Umarım hayatınız boyunca bir kadın olarak kimseye muhtaç olmazsınız..!!!!

Ne kadar kolay konuşuyorsunuz bilmeden anlamadan bakmadan. Mesela konu sahibinin ve eşinin sağlık ve engel durumları olduğunu bilmeden! Bebeğini 1 dk kucağında tutamadığı için alkolik birinden yardım istemesini de evet anlayamazsınız. Doğru Türkiye çok refah seviyesi yüksek, kadınların sokakta tek başına gece vakti rahat dolaşabildiği, boğazlarının falan kesilmediği bi ülkeya hani.. Umarım hayatınız boyunca bir kadın olarak kimseye muhtaç olmazsınız..!!!!
7 yıldır kızımla tek yaşıyorum kızım ı7 yaşında tek büyütyümçok şükür maşallah birçok şeyi kendim yapıyorum.

Back