Köye gidince ayrılan sevgili .

Zaten biliyormuşsun olacağı. Ortama göre fikir değiştiren karaktersiz biriymiş. Böylesi daha iyi. Aslında daha ilk ailesi doldurduğu için seninle kavga edip ayrıldığında sen basacaktın tekmeyi..

Askerlerin geneline güven olmaz. Belki annesi yeni birini buldu bayramda istemeye gideceğiz dedi bilemezsin. Böyle olmasa bile zaten adamın aileyi bahane ederek ayrılacağı varmış. Sen unutmaya bak en iyisi
Annesiyle benim yanımda konuşmuyordu hep bu konuda şikayetimi dile getirdim duymamam gereken gir şey mi var niye yanımda konuşmuyorsun diye . Bu olabilir belki annesinin söylediği bir kız .

Sürekli ayrıl barış ilişkisi iyi bir ilişki olamaz.Aksine sorunlu bir ilişkidir.

Zaten ikinci plandaymissin, sana deger vermiyor. neden israr ediyorsunz
Muhtemelen bi kiz bulmuslardir köyden.

Bu zamana kadar kendinizi kandırmışsınız, ailesi ya da herhangi birilerinin lafıyla
sizinle tartışıp ayrılan bir insan size değer vermiyordur sevmiyordur. Yani kısacası
çok güzel bir ilişki değilmiş siz öyle görmek istemişsiniz. Gayet isabetli olmuş ayrılmanız,
üzülmeye değmez, artık onun için ulaşılmaz olun lütfen geçmiş olsun.

Erkekler gerçekten seviyorsa ne ailesini dinliyor ne başka birini. Üzgünüm sizden ayrılması yalnızca kendi istediği için.

Ne varmış evlenip boşandıysan?

Seven adam arkanda dururdu ki bence birini bulmuş ailesi.

Lütfen tekrar affetme çünkü herhangi bir zorlukta tekrar seni bırakacaktır.

Ne varmış evlenip boşandıysan?

Seven adam arkanda dururdu ki bence birini bulmuş ailesi.

Lütfen tekrar affetme çünkü herhangi bir zorlukta tekrar seni bırakacaktır.
Ailesinin ona söylediği bir kız olduğunu bende düşünüyorum , çünkü annesiyle asla benim yanımda konuşmuyordu hep işe gidince konuşuyordu . Benim duymamam gereken bir şey var demek ki diyordum bende .

boş ver yoluna bak

Konu sahibi kesinlikle yoluna bak .Bide erkek adam eve alinmaz erkeğin az gururu olur gidip kadinin yanina yerlesmez .Birlikte yasamanizi elestirmiyorum ama ona ev acan sizsiniz o size ne imkan sagladi ki ?
Bide boyle anasi babasi koyde yasayan adamdan, modern aa evlenmeden birlikte yasamayi deneyen modern çift olmaz .Gene gidip gelecegi yer koy .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…