Kötü giden ilişkim ders çalışmamı engelliyor

selly64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
525
276
Yaşlar 22. Aslında ilişki değil bile diyebilirim çünkü başlarda benim platonik olmamla başlayan bir durumdu ancak zamanla ilişkiye döndü. Yaklaşık 2 senedir başka kimseden hoşlanmadım bile. Karşımdaki kişinin ise ne hissettiğini asla tam anlayamadım. Çok fazla kıskanıyorum kendisini ve maalesef belli de ediyorum bu da zamanla ilgisinin azalmasına yol açtı. İyiyken çok iyi oluyoruz ama bazen de çok fazla güvenimi kırıyor ve kıskançlık krizi yaşıyorum resmen. Aslında ilişki tavsiyesi için açmadım soruyu çünkü ne kadar toksik olduğunun farkındayım ve ilerisini göremiyorum. Ama şöyle ki ben aynı zamanda kpss çalışıyorum bunun için özel ders paketleri de aldım yani çabam vs var uzun süredir kendimi adapte etmeye çalışıyorum ve kendisi benim sürekli zihnimi meşgul ediyor. Sürekli tartışmalar oluyor, ayrılık acısını geçtim bir de biz aynı ortamdayız onu başkasıyla görmeye nasıl dayanırım bilemiyorum. Bu sebeple ben sürekli aramızı iyi yapmaya çalışıyorum en azından stabil bir süreç istiyorum sınavdan sonra düşünürüm diyorum ilişkinin durumu. YIne de en ufak bir tartışmada içim o kadar huzursuz oluyor ki ders dahi çalışamıyorum. Sürekli ağlıyorum vs. kendimi nasıl derse odaklayabilirim? Zamanlama çok kötü farkındayım ama denk geldi artık. Ayrılacak gücü bulamıyorum kendimde ama en az hasarla nasıl kendimi derse odaklayabilirim? Telefonumu falan değiştirmeyi düşündüm.

Kişiye karşı tüm haz isteklerinizi doyurun geçer. Sevişin, vakit geçirin, içinizden geleni söyleyin. Yaşayabileceğiniz ne varsa yaşayın o zaman sönümleniyor duygular. Zırt pırt takip etmeyin ne yapmış ne etmiş diye. Erkekler böyle şeylerden zevk alır. Kıskanıldıklarını fark edince işi oyuna döküyorlar. Çok da ciddiye almayın insanları.

çok teşekkürler:)hepinize katılıyorum sadece içimdeki o iğrenç his geçmiyor

Hayatımın belli döneminde tam da dersimin yoğun olduğu bir zamanda aynısını yaşadım. Atanınca her şeyin en iyisinin olacağını düşün. Çünkü böyle devam edersen kaybettiğin zaman ilerde pişmanlık olacak

Ben şuan evde KPSS çalışıyorum ve sosyal medya hesaplarımı kapattım. Kimseyi görmüyorum. Ayrıca şu sınavları atlattıktan sonra karşıma daha iyi birisinin çıkacağını biliyorum. Bu yuzden takmıyorum. O yaşlarda kafaya takılıyor ama ileride gerçek aşkı bulunca aklınıza bile gelmeyecek emin olun 🥰 Kafanızı dağıtın mutlaka. Ise girin veya ders çalışın.

Ben şuan evde KPSS çalışıyorum ve sosyal medya hesaplarımı kapattım. Kimseyi görmüyorum. Ayrıca şu sınavları atlattıktan sonra karşıma daha iyi birisinin çıkacağını biliyorum. Bu yuzden takmıyorum. O yaşlarda kafaya takılıyor ama ileride gerçek aşkı bulunca aklınıza bile gelmeyecek emin olun 🥰 Kafanızı dağıtın mutlaka. Ise girin veya ders çalışın.
ben de sosyal medya hesaplarımı kapattım çok dikkatimi dağıtıyordu. şuanki durumda beni su üzüyor biraz; sonuçta okula gideceğim sürekli ve başka biriyle olursa onu hep görmem gerekecek. uzakta olsam kendi önüme bakarım ama belki de her gün göreceğiz birbirimizi.

ben de sosyal medya hesaplarımı kapattım çok dikkatimi dağıtıyordu. şuanki durumda beni su üzüyor biraz; sonuçta okula gideceğim sürekli ve başka biriyle olursa onu hep görmem gerekecek. uzakta olsam kendi önüme bakarım ama belki de her gün göreceğiz birbirimizi.
Okul bitince farklı ortamlara gireceksin. Kaçıncı sınıfsın?

X