KÖTÜ ERKEK ARKADAŞTAN AYRILMAK, AYRILIK ACISI

Uzak kaç...
yaklaşma ona,
Kötü bir şey demiyorum karşı tarafın şahsına farkındaysan ancak oturmamış birşeyler var kişilikte.
Şu an özlüyorsun, İleride eğer bir brilikteliğiniz olursa ya Amatemde olursun Ya da aklın hayalin alamayacağı derecede üzülürsün.
Benden demesi.
Derin bir sarsıntıya (ki o zamanda bilinçaltının nereye kırılacağı bilinmiyor) ve ardından sorumluluk sahibi olamaya çok ihtiyacı var bu arkadaşın.
Uzak kaç, ki bu buzdağının görünen yüzü.
Derinlerdeki öfkenin patlaması, anlattığın yüzeydeki patlamalarına benzemez.
Cıssss diyeyim aman.

ne kadar güzel yazmışsınız konusmussunuz teşekkür ederim cevapladığınız için, evet bunlar buz dağının görünen kısmı evlilik olsa nişanı olsa insan biraz dahasaldığı için daha farklı düşünceler hareketler ortaya çıkabilirsalmaktan kastım biraz rahatladığı için,

Teşekkür ederim, tarafsız olmaya çalıştım, karşı taraf benim bir yakınımda olabilirdi, ancak yakınım olsada uyarırdım inanın
Her iki taraf içinde hakkaniyetle davranmak zorundayız.

Bazen kafada bitirseniz de duygusal olarak atlatmak zor olabiliyor. Iyi kotu insanlarin hayatinizdaki varligina alisiyorsunuz.
Zamanla gecer acisi, her seyi daha berrak bir sekilde gormeye baslar ve ne kadar dogru bir karar verdiginizi anlarsiniz. Bence dogru yoldasiniz su an sakin geri donmeyin bu adama, engelleyin hatta her yerden.

Teşekkür ederim, tarafsız olmaya çalıştım, karşı taraf benim bir yakınımda olabilirdi, ancak yakınım olsada uyarırdım inanın
Her iki taraf içinde hakkaniyetle davranmak zorundayız.
İnanın o kadar sakin bir yapım varki yani vardı ki her şeye bağırıla çağırıla bende benliğimden çıktım, tek istediğim anlaşılmak ve saygı duyulmak onun dışında planı ben yapayım, sorumluluğun cogunu ben alayım hiç sorun yok

Evet çok ama çok doğru, duygusal olarak bitirmek en zoru… Geri dönemem çünkü özür dileyen affet diye. yok hatasından dolayı pişman biri yok yani

Evet çok ama çok doğru, duygusal olarak bitirmek en zoru… Geri dönemem çünkü özür dileyen affet diye. yok hatasından dolayı pişman biri yok yani
Pismanim dese de donmeyin zaten. Bazi seylerin affi yoktur. Kufur etmek bunlardan biri. Karsinizda size saygi duymayan biri var. Kum torbasi yapmis sizi her seyin sorumlusu sizsiniz. Onun disinda sinirlenince ortaligi kirip dokuyor, yarin obur gun esyalardan hincini alamayip size de vurur. Siddet baslangici bu hareketler.
Geri donen yok diye hayiflanacaginiza iyilesmenize odaklanin.

Sakin, yeni başlangıç için, geç değil,
Bu ilişkide ki kişiliği, derin bir şekilde tecrübe edindin.
Görmek istemediğin ne varsa gördün, bilmek istemediğin ne varsa yaşayarak bildin!
Evet sen böyle görmek istemedin ve evet sen bunu da yaşamak istemedin.
Ama artık isteklerini hedef olarak tam 12'den vurmak için, yaşadıklarını da aklının bir köşesinde tutacaksın istemsizce.
Ve yeni yaşayacağın herhangi bir diyalogta güzelliklerle sana gelene karşı daha kontrollü olacaksın yine istemsizce.

Çünkü sevdiniz kendinizce değer verdiniz hem de çok değer verdiniz ki karşıdaki bunun farkında. sizi öyle bir toksik ilşiki içine almış manipule etmiş ne yaparsanız yapın sizin ondan kopamayacağını o küfürleri hazmedeceğinizi biliyor.Lütfen önce siz kendinize değer verin.Sizce böyöe bi ilişki yürür mü ?size yükleniyormuş sürekli hep suçlu sizsiniz . Bi süre sonra o demeden siz kendi kendinizi suçlu görecektiniz zaten.İyi ki bitmiş kurtulmuşsunuz.Şu an size çok zor geliyor.Üzülecekseniz üzülün ağlayın.Ama bi karar verin .Ne olursa olsun asla barışmayacağım diye.O geri dönse de barışmak istese de kenize bunu yapmayın .2 yıl öncesine kadar bu adam mı vardı hayatınızda .Onsuz belirli bi yaşa kadar gelmişsainiz demek ki onsuz da devam edebilirsiniz.Mesleğiniz de varmış işinize gücünüze bakın böyle bi adamı kendinize ailenize nasıl yakıştırırsınız(evlenip boşandığı için değil size olan davranışlarından dolayı).Şu an için objektif olun gerçekçi düşünün.Zamanla azalacak sevginiz özleminiz bi süre sonra bitecek hem de ayy iyi ki bitmiş kurtulmuşum aman yolda bi yerde bile karşıma çıkmasın diyeceksiniz.Nasıl kendime bunu yapmışım diye söyleneceksiniz .Ama şimdi kararlı olun ne olursa olsun

Ben pişman olduğunu düşünmüyorum çünkü çok kibirli bir tavrı var, kesinlikle ilişkide bana saygı duyulmuyor ben de bana saygı duyulmadığı için daha da öfkeleniyor ve hırçınlaşıyorum

aslında bunda da başta çok sağlam ve kontrollü gidiyordum ama ilişki böyle nasıl evrildi veya bu insan nasıl bu şekilde aldı hiç bilmiyorum bence hep böyleydi sonradan gerçek yüzünü gösterdi

İnanın Allah güç versin tek başıma da o kadar güçlü ve her şeyi halledebilirim ki ben sadece sevdim değer verdim onunla olsun hani ben sınırlarımı genişleteyim biraz o biraz daraltsın orta noktayı bulalım diye her insan gibi çabaladım ama benim çabam daha çok ezilmeme yol açtı

Ah ki ah...
Bahsettiğin gibi biriyle evliydim.
Şimdi 1 seneden fazladır boşanmaya çalışıyorum, arada iki çocuk varken hem de. Tüm bağları koparsam da çocuklar için bir şekilde irtibatta olmak gerekiyor maalesef.
Lütfen ileriyi düşün ve şu an seni ona bağlayan o "hastalıklı his"ten başka hiçbirşey yokken kaç, koşarak uzaklaş, aman diyeyim. Sende eşyaları varsa at çöpe, telefon numaranı değiştir, sosyal medyadan vs. engelle, tamamen çıkar hayatından. Aklına gelişini bile kov, defolsun gitsin, o kadar yani...
Çok klişe olacak belki ama, şimdi en ilgili, en minnoş olması gereken zamanda küfreden herif, ilerde bin beterini yaşatır... Bunları düşün ve soğut kendini, melankolik müziklerden uzak dur ve yalnız kalmamaya çalış, hatta gerekirse koş git terapi al. Gün gelecek, nasıl geçtiğine kendin bile şaşıracaksın...

Benzer ilişkiyi ben de yaşadım, herşey yolundayken bile bir anda "şu anda beni geriyorsun, git, yalnız kalmak istiyorum" diye kavga başlatmaya çalışırdı. Üstelik sessiz sedasız oturduğumuz bir anda böyle patlardi. Bir seferinde gece evimde ertesi gün için onun en çok sevdigi yemegi yaparken beni evine çağırdı, ben de "senin en sevdiğin yemegi yapıyorum, yemek pissin gelecegim" dedim anında delirdi "getirme o yemeği,bana da gelme de " diye bağırdı hem sustum, sonra ne oldu biliyor musunuz meğer beni aldatiyormus, ve sanırım uzun zamandır, farklı farklı kadınlarla... Ve aldatıldığımı çok kötü bir tesadüfle öğrendim hatta burda konu da açmıştım. Ayrılmak zaten zor bir süreç ama aldatıldığını öğrenerek ayrılmak çok daha acı veriyor. Siz asamaya gelmeden bitirmissiniz şükredin, umarım sizi çok mutlu edecek düzgün biri karşınıza çıkar en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…