• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÖTÜ ERKEK ARKADAŞTAN AYRILMAK, AYRILIK ACISI

Merhabalar 2 yıllık bir ilişkim vardı ancak kısa zaman önce sonlandı…
Eski erkek arkadaşıma “X” diyelim, X boşanmış ve benden 7 yaş büyük, güzel bir mesleği olan kendini geliştirmiş güzel arkadaşları düzenli bir hayatı olan, kişisel olarak mutsuz enerjisiz soğuk konuşmayan birisi.
Bende güzel bir mesleği olan rutin bir hayatı olan bakımlı alımlı enerjisi yüksek konuşkan neşeli kıskıvrak sohbetli biriyim.
İlişkimiz defalarca başka sebeplerden bitti.
İlişki içerisinde çok defa ÇOK defa şahsıma küfürler, hakaretler işittim.(en son ayrılık sebebimizde bu)
Küfür ediyor senin yüzünden ettim diyor, bir yere gidiyoruz kötü bir mekan cıkıyor senin yüzünden, yemek yiyoruz kötü cıkıyor senin yüzünden, tatile gidiyoruz deniz soğuk senin yüzünden, her şey benim yüzümden.
Karşılıklı 1 saat sohbet ettiğimiz yok arkadaşlarıyla şen şakrak benimle iletişim yok, örneğin küçücük bir sebepten onu uyarıyorum “Şunu yaptın farketmemiş olabilirsin ama ben kırıldım lütfen yapma” diyorum “ Sen kavgacısın osun busun S*** G (Defol)” kavgalar hep böyle geçiyor, su an ayrıldık, illaki güzel günlerde oldu mutlu günlerde ama kötülerde var, sorumluluk almıyor ne küfürün sorumluluğunu almıyor, plan yapmıyor, bütün her şeyi benim üzerime yıkıyor, kavgalarımız onun tarafından küfürler bağırmalar eşya kırmalara kadar gidiyor. Küfürler salak manyak vs değil ,,, s…. a…k…. kaşar vs vs
Ben böyle kötü bir ilişkinin bittiğine neden üzülüyorum?
Neden özlüyorum?
Ben işin içinden çıkamıyorum…
Kafan yerinde değil heralde, başka açıklaması olamaz.

En azından hayatta bir yere getirmiş kendini demek istedim

Bende insanların bu düşüncesini anlamıyorum.
Tamam okumak güzel bi iş sahibi olmak güzel ama karakter olmadıktan sonra sıfır.
Varsın ömür boyu kasiyer veya tezgahtar olsun ama karakteri düzgün olsun.
Meslek para bukadar gözünüzü boyamasın.

İnanın Allah güç versin tek başıma da o kadar güçlü ve her şeyi halledebilirim ki ben sadece sevdim değer verdim onunla olsun hani ben sınırlarımı genişleteyim biraz o biraz daraltsın orta noktayı bulalım diye her insan gibi çabaladım ama benim çabam daha çok ezilmeme yol açtı
Bu ilişkiyi siz yürütmüşsünüz karşıdaki kişide en ufacık şekilde sizi kaybetme korkusu yok biliyor ki sizde o korku var.Bu ilişkiden çok güzel dersler çıkarın.Bir daha sizi o noktaya getirecek kimseyi hayatınıza almayın.Kimse vazgeçilmez değildir.Bırakın karşınızdaki kişi sizi daha çok seven taraf ılsun.O kişiyi de her yerden engelleyin.Hiçbir şekilde iletişme geçmeyin.İçinzidekileri kendinizde tutun.Böylr durumlarda sessizlik en güzelidir.Bambaşka şeylerle uğraşın düşünmemeye çalışın.Yepyeni bi başlangıç yapın .Unutmayın ki kimse sizden daha değeli değil🌸

Ah ki ah...
Bahsettiğin gibi biriyle evliydim.
Şimdi 1 seneden fazladır boşanmaya çalışıyorum, arada iki çocuk varken hem de. Tüm bağları koparsam da çocuklar için bir şekilde irtibatta olmak gerekiyor maalesef.
Lütfen ileriyi düşün ve şu an seni ona bağlayan o "hastalıklı his"ten başka hiçbirşey yokken kaç, koşarak uzaklaş, aman diyeyim. Sende eşyaları varsa at çöpe, telefon numaranı değiştir, sosyal medyadan vs. engelle, tamamen çıkar hayatından. Aklına gelişini bile kov, defolsun gitsin, o kadar yani...
Çok klişe olacak belki ama, şimdi en ilgili, en minnoş olması gereken zamanda küfreden herif, ilerde bin beterini yaşatır... Bunları düşün ve soğut kendini, melankolik müziklerden uzak dur ve yalnız kalmamaya çalış, hatta gerekirse koş git terapi al. Gün gelecek, nasıl geçtiğine kendin bile şaşıracaksın...
Bunları ağlayarak okudum :(
Sizlerin de Allah yardımcısı olsun, kalbimin en derinlerinde acınızı hissedebiliyorum, Allah cocuklarınıza ve sizlere dayanma gücü versin,
sizlerde aynı yollardan mı geçtiniz?

Benzer ilişkiyi ben de yaşadım, herşey yolundayken bile bir anda "şu anda beni geriyorsun, git, yalnız kalmak istiyorum" diye kavga başlatmaya çalışırdı. Üstelik sessiz sedasız oturduğumuz bir anda böyle patlardi. Bir seferinde gece evimde ertesi gün için onun en çok sevdigi yemegi yaparken beni evine çağırdı, ben de "senin en sevdiğin yemegi yapıyorum, yemek pissin gelecegim" dedim anında delirdi "getirme o yemeği,bana da gelme de " diye bağırdı hem sustum, sonra ne oldu biliyor musunuz meğer beni aldatiyormus, ve sanırım uzun zamandır, farklı farklı kadınlarla... Ve aldatıldığımı çok kötü bir tesadüfle öğrendim hatta burda konu da açmıştım. Ayrılmak zaten zor bir süreç ama aldatıldığını öğrenerek ayrılmak çok daha acı veriyor. Siz asamaya gelmeden bitirmissiniz şükredin, umarım sizi çok mutlu edecek düzgün biri karşınıza çıkar en kısa zamanda... ❤️
Ben aldatıldığımı düşünmüyorum hoş olabilir de , bende de kesinlikle ani ruh değişimleri, arıyordum aşkım sevgilim hayatım cilve işve yok donuk sesler, moralim bozuk modum yok vs vs hep bir demogoji, hep bir suçluluk hissettirme havada sürekli “BEN BİR ŞEY YAPMIŞIM DA BÖYLE OLUYOR” rüzgarı esiyordu benim için

Bende insanların bu düşüncesini anlamıyorum.
Tamam okumak güzel bi iş sahibi olmak güzel ama karakter olmadıktan sonra sıfır.
Varsın ömür boyu kasiyer veya tezgahtar olsun ama karakteri düzgün olsun.
Meslek para bukadar gözünüzü boyamasın.
Yok ahım şahım bir mesleği yok normal kendini geçindirecek düzeyde ben iş derken duzenli hir hayatı kastettim

Bu ilişkiyi siz yürütmüşsünüz karşıdaki kişide en ufacık şekilde sizi kaybetme korkusu yok biliyor ki sizde o korku var.Bu ilişkiden çok güzel dersler çıkarın.Bir daha sizi o noktaya getirecek kimseyi hayatınıza almayın.Kimse vazgeçilmez değildir.Bırakın karşınızdaki kişi sizi daha çok seven taraf ılsun.O kişiyi de her yerden engelleyin.Hiçbir şekilde iletişme geçmeyin.İçinzidekileri kendinizde tutun.Böylr durumlarda sessizlik en güzelidir.Bambaşka şeylerle uğraşın düşünmemeye çalışın.Yepyeni bi başlangıç yapın .Unutmayın ki kimse sizden daha değeli değil🌸
Sınırlarımı iyi çizemediğim için bunları yaşıyorum, karşımdakine bu kadar imtiyaz tanımam onu çok sevmemden kaynaklıydı ancak sevginin bu denli çirkinleşeceğini sevgimin kendimi vuracağını tahmin edemezdim. Kalbim kırık ancak yaşadıklarımı haketmediğimi düşündüğüm için

Ben aldatıldığımı düşünmüyorum hoş olabilir de , bende de kesinlikle ani ruh değişimleri, arıyordum aşkım sevgilim hayatım cilve işve yok donuk sesler, moralim bozuk modum yok vs vs hep bir demogoji, hep bir suçluluk hissettirme havada sürekli “BEN BİR ŞEY YAPMIŞIM DA BÖYLE OLUYOR” rüzgarı esiyordu benim için
Benim hayatıma giren erkek de sizin hayatınıza giren erkek de normal bireyler değil, psikolojik sorunları olan insanlar böyle davranır. Adamın beni aldattığını diğer kadın anahtarla eve girmeye çalışınca tesadüfen öğrendim ve zerre hakaret etmeden terk ettim adamı, sonra bana mesajla hakaretler etti kendimden nefret ettirmisim yani aldatmasinin suçunu da bana yükledi, ruh hastası

Benim hayatıma giren erkek de sizin hayatınıza giren erkek de normal bireyler değil, psikolojik sorunları olan insanlar böyle davranır. Adamın beni aldattığını diğer kadın anahtarla eve girmeye çalışınca tesadüfen öğrendim ve zerre hakaret etmeden terk ettim adamı, sonra bana mesajla hakaretler etti kendimden nefret ettirmisim yani aldatmasinin suçunu da bana yükledi, ruh hastası
Bana da demişti aldatırsam sebebi sensin diye yolunu yapmıştı :)
Sorumluluk alamayan hep sen hep başkası hep hep kendine asla dönüp bakmayan kimseler

Bence kendinize değer vermiyorsunuz. Ben bırak bu küfür hakaretleri en ufak ses yükseltmesine tepki gösterip alışkanlık edindiği zaman konuşmayı kesen biriyim. Tabi sevgilim değildi arkadaşımdı ama böyle psikoloji bozuk, tedavi olmak yerine beni stres topu olarak kullanacağını sanan hastalıklı insanlarla iletişim kurmuyorum. Yoksa sen de bu yolda kaybolursun, depresyona bile girersin. Hayatı kendinize zorlaştırmayın lütfen böylesini nasıl seviyorsunuz o kısmı ben de hala hiç anlayamıyorum zira küfür eden insandan nefret ederim. Bunu ağız alışkanlığı yapıp kadına saygısızlık yapan hanzolarda görünce midem bulanıyor siz nasıl aşık oluyorsunuz?

Sürekli kendimi sorgulayıp doğrularımı dahi daha doğru yapmaya, her şeyi acaba diyerek kendimi suçlayarak yasadım

Bence kendinize değer vermiyorsunuz. Ben bırak bu küfür hakaretleri en ufak ses yükseltmesine tepki gösterip alışkanlık edindiği zaman konuşmayı kesen biriyim. Tabi sevgilim değildi arkadaşımdı ama böyle psikoloji bozuk, tedavi olmak yerine beni stres topu olarak kullanacağını sanan hastalıklı insanlarla iletişim kurmuyorum. Yoksa sen de bu yolda kaybolursun, depresyona bile girersin. Hayatı kendinize zorlaştırmayın lütfen böylesini nasıl seviyorsunuz o kısmı ben de hala hiç anlayamıyorum zira küfür eden insandan nefret ederim. Bunu ağız alışkanlığı yapıp kadına saygısızlık yapan hanzolarda görünce midem bulanıyor siz nasıl aşık oluyorsunuz?
kendiniz de demişsiniz arkadsş diye arkadaştan ayrılmak daha kolay bir bağ, ilk hemen direkt küfürle başlamıyor her şey bulutlar üzerinde ince ince dokuyarak olıyor

Sürekli kendimi sorgulayıp doğrularımı dahi daha doğru yapmaya, her şeyi acaba diyerek kendimi suçlayarak yasadım
Ben de aynı sizin gibi kendimi sorgulayarak kendimden şüphe eder duruma gelmiştim. Yaşadıklarımı bilseniz inanamazsınız, yaklaşık üç ay olacak psikiyatrik ve psikolojik terapiler alıyorum, antidepresanlar kullanıyorum hala atlatamadim içimdeki acı geçmiyor. Zaman gerekiyor, zaman herseyin ilacı

kendiniz de demişsiniz arkadsş diye arkadaştan ayrılmak daha kolay bir bağ, ilk hemen direkt küfürle başlamıyor her şey bulutlar üzerinde ince ince dokuyarak olıyor
Arkadaş, sevgili, aile.. fark etmiyor bunu da yazdım. Kaldı ki sadece küfür etmiyor farkındaysanız size hayatı zehir ediyor çünkü sizi sevmiyor resmen oyuncak gibi bulunduruyor yanınızda. Her insanın sabır seviyesi farklıdır ancak bi noktada durdurmanız lazım. Bu bahsettiklerinizi yapan şiddet uygulamaktan da çekinmez. Siz sabrederek o kişiyi düzeltemezseniz, ancak kendiniz de çok kötü değişimler görürsünüz. Psikolojinizi etkiler, kendinizden bile doğursunuz o yüzden önce kendinizi sevmekle başlayın ve hayatınızdan çıkarın çünkü değişmeyecek.

Back