KÖTÜ ERKEK ARKADAŞTAN AYRILMAK, AYRILIK ACISI

Küfür konusunda kendini geliştirmiş demek istedin sanırım.Bacım neyin kafasını yaşıyorsun??Bir insan kendisini neden bu kadar değersizleştirir

Adamın niye boşandığı çok açık mesela bir kadın kendini şükür kurtarmış, bir başka kadın mutsuz olmak için kendini hırpalıyor.
Bu adam için gerçekten nasıl üzülebiliyosunuz hala hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz?

Burda odaklanmanız gereken özlem değil neden böyle bir embesili ozlediginiz ve neden özsaygı ve ozsevgiden bir haber oluşunuz. İrdelenmesi gereken bu. Üzerinde calismazsaniz bir sonraki partnerinizle böyle bir adam olacak belki de daha ağır bir vaka . Terapiye gitmeniz gerekli bence . Bir adam kalkıp size hakaret hele ki küfür edecek ve siz ozleyeceksiniz kulağa normal geliyor mu ?? Hemde evlenmiş boşanmış dengim olmayacak ve ben sineye cekicem . Öyle adamı ortasından ayiririm.

Bu konudan da görüyoruz ki meslek ve karakter bambaşka şeyler . Etraf güzel mesleği olan toksik insanlarla dolu. Hatta artırıyorum genelde işkolik ve kariyer sahibi insanların diğer ilişkileri pek iyi olmuyor .

Siz asil noktayi kaciriyorsunuz surekli. Bu adamin pisman olup olmamasinin bir onemi yok. Onun pisman olmasi hayatiniza bir sey katmayacak. Siz onunuze bakmalisiniz.

İnanın ilk defa bu denli yıpratıcı ve zarar verici bir ilişkide bulundum zaten böyle durumlar da bir kere olur işte zaman geçtikçe beynimde kötü anlar siliniyor

Bu konudan da görüyoruz ki meslek ve karakter bambaşka şeyler . Etraf güzel mesleği olan toksik insanlarla dolu. Hatta artırıyorum genelde işkolik ve kariyer sahibi insanların diğer ilişkileri pek iyi olmuyor .
Orada şunu söylemek istedim düzenli bir hayatı var başı boş değil gibisinden

İnanın ilk defa bu denli yıpratıcı ve zarar verici bir ilişkide bulundum zaten böyle durumlar da bir kere olur işte zaman geçtikçe beynimde kötü anlar siliniyor
Bir yere size ettiği hakaretleri kötü davranislari not edin ve her ozlediginizde okuyun . Veya telefon hatirlaticisina yazın elinizin altında olsun . Bir süre sonra siz bunu kendiniz hatırlayıp nefret etmeye baslarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…