KÖTÜ ERKEK ARKADAŞTAN AYRILMAK, AYRILIK ACISI

İnsan böylesine kötü bir insanı nasıl özler hala anlamıyorum duygusal bağlar zor kopuyor sanırım

Duygusal bağlar her insanda zor kopmaz .Kişinin kendine saygısı sevgiyi aşarsa kolay o isler.Biz duygularımızı yönetmeyi öğrenmek zorunda olan yetişkinleriz.Bizi çocuklardan ayıran hayatımızı mahfetmekten koruyan bir özellik o Bilmiyorsak da öğrenebiliriz.Bence siz belki kendi kafanızdaki hayale üzülüyorsunuz.Yaşadıklariniz o hayallere uymuyor aslada uymayacak .Belkide gerçekçi olup değmez noktasına gelmeniz lazım yoksunluk çekmeniz değil .Çünkü cidden özlenecek yeri yok anlattıklarınızın.Gerci böyle ilişkiler evlilikle sonuclansa birbirlerine tekme tokat dalmaktan öyle hale geliyorlarki o özlem vs kesinlikle kalmıyor.Belkide ilişki fiziksel şiddete geçmediği orası eksik kaldığı için o aşamaya gelmediniz muhtemelen bir yıl daha sürse oda olurdu beni şaşırtmazdı.Cunku bir süre sonra hakaret yetmez o hıncı çıkarmak için .Sizin ilişkinin mantıksal kurgusu bu

Küfürler salak manyak vs değil ,,, s…. a…k…. kaşar vs vs

Bu küfürleri tolere eden birinin normal düşüncede olduğunu asla düşünmüyorum. Genelde erkek tarafından ezilmeyi, hor gürülmeyi, hakarete uğramayı sevdikleri için bu tür ilişkilerde dururlar. Belli ki sizde bu durumdan memnunsununuz. Geri döndüğünde affedersiniz olur biter.

Evet durum bu şekilde ama duygusal gözle baktığımda bu kadar net göremiyorum , doğruları biliyorum ama itiraf etmekte zorlanıyorum nasıl yol izleyeceğim

Size geri dönen biri var demiyorum, memnunum demiyorum herhalde biraz iletişimde sorun yaşıyoruz

Kendini geliştirmiş derken? Kendini geliştirse küfür etmez. Bence siz bile bile ayrılmak istemiyorsunuz.

Yolumu kalmış .Birbirinize iyi geliyorsunuz olmayanı oldurmaya calisanlar boşandı.Bu kadar basit zamana birakio doğru adamı bulun oda doğru kadını herkes kazansın nokta

Üzülmek olur bir parça fazlası saçmalık olur takriben önümüz yaz giyinin cıvıl cıvıl şöyle.Eski neşeli gözlerinin içi gûlen o kız nerede? Onu bı bulun çağırın.Bir sonraki kaderin size sürpriz olarak getireceği insanı daha iyi tanımaya bakın.Kaderde boşluk olmaz derler bir kapı sağlam kapatılır ikinci kapı güzel açılır .Güzel konuşan saygılı sizi suclamayan birisini sevseniz o da sizi sevse bence bu daha iyi fikir .

Ne kadar güzel cümleler kurmuşsunuz tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, hepsinini sizler için gönülden diliyorum.
Bu kadar sağlıklı düşünmekte zorlanıyorum

Stockholm sendromu sizinki başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…