KÖTÜ ERKEK ARKADAŞTAN AYRILMAK, AYRILIK ACISI

2 gün bile mutluluğum sürmüyordu çünkü ben her şeyde suçlu olan azarlanan tarafa çekiliyordum

Yemek kötü suçlusu benim, deniz soğuk sebebi benim, o öfkeli anda direkt SEN diye her şeyin sorumlusu tutuyor, küfür ediyor yine senin yüzünden, hiç bir şeyin sorumluluğunu almıyor almadığı gbi bana yıkarak zaten her şey normaldi o sorun çıkardı diyor.

Bahsetmek istemiyorum dedi ama bence bahsetmek gerekiyor bunu da anlamadım mesela bilmek istiyorum ama konuşmak istemiyorum diyor o da diyordu yani
İşte demekki kendisinde kusur var ki, konuşmak istemiyorum diyip kestirip atmış. Ben biriyle tanıştığımda boşandığımı söylüyorum sebebini sorduklarında bunu da anlatıyorum. Her şeyi baştan belirtiyorum. İlişkilerde netlik ve dürüstlük çok önemli benim için.

Bence böyle birinden kurtulduğuna şükret özleyecek üzülecek hiç bir tarafı yok adamın. Boşluktasın bence şuan gerçek manada özleyip üzülmüyorsundur kendine gelince iyiki kurtuldum diyeceksin
AH KEŞKE Bunu çok istiyorum emin olun, su an süreç içerisinde mantıklı sağlıklı düşünemiyorum ki bu normal ama süreci yönetmek de gerekiyor ipleri bırakmadım yani ama arada ipler kayıyor

Boşverin o vakit bence adam olsaydı kıymet verirdi size arkadaşlar yazmıştır zaten

Bende dedim evet boşandı ama ben tanıyayım bana olan davranışına bakışına bakayım, sonra sonra aynı sorunları eski eşinden de yaşadığını duydum

Elbette bende ayrıldım, o da boşanmış yollar ayrılmak üzere birleşmez tabiki, hayat böyle yönlendirmiştir dedim ve yargılamadım.
Bak tatlim genelde yuvayi kadinlar yikmak istemez herseye katlanir erkeklerde sorun olur kadin ceker erkek çektirir demekki esi çekmeyecek raddeye gelmis ayrılmış yani bosanmis erkek sıkıntılı erkektir kaçılır

Adam kavgacı,size hakaret ediyor.Sadece eksilerini gördüm ilişkinin.Devam etmek baş ağrısı ve sıkıntıdan başka bir şey getirmeyecek.

Kaç erkek boşanmış, kendisinden 7 yaş büyük kadinla bekar haliyle sevgili olur? Olanlar da kadının orasını falan yeme derdinde olur genelde. Kadınlar saçma sapan davranıyor, kusura bakmayın. Adam o kadar laf saymış, bir kere cevap vermediniz mi?

Bak tatlim genelde yuvayi kadinlar yikmak istemez herseye katlanir erkeklerde sorun olur kadin ceker erkek çektirir demekki esi çekmeyecek raddeye gelmis ayrılmış yani bosanmis erkek sıkıntılı erkektir kaçılır
Bende ilerde boşanabilirim herkes boşanabilir, o ilişkiyi bilmiyoruz boşananlarda erkek sıkıntıdır demek beni insani olarak üzüyor ancak bir sorun var belliki

Hem sorumluluk almayı bilmiyor hem yapana teşekkür yerine küfür . Kesinlikle lisedeki gençler bile yapmıyor böyle dengesiz hareketleri daha kendını geliştirememiş Kişisel olgunlugunu ve ruhani yolculuğunu tamamlamış birisi uzak kalın .

Evet sizde sorun var . Farkında olmak sorunu çözmek manasında iyidir.Kendinizi niye yetersiz aşağıda onu niye yetkin yukarda görüyorsunuz bunu çözmek lazım.Belli kendinizle bı derdiniz var.Profiili anlatış şekliniz bile yok işi iyi yok arkadaslari iyi geçiniz bir stat dolusu küfür etmiş futbolcular duymaz bu kadarını.Sorunu çözüp kendinizle barismanizi devre dışı kalan mantığı tam gaz açmanızı dilerim.Baska buzdağına çarpmadan Titanik misali

Elbette çok defa uyardım, ayrıldım, bağırarak anlatmak benim tarzım değil, sözle uyardım çünkü değer veriyorsa sözüm kıymetlidir diye gördüm, ben kendimi öyle bilirim.
Hep özürler çiçekler vs vs

ahh ahh kesinlikle ruhani yolculuğa daha çıkmamış hatta :)
teşekkür etmesini geçtim artık küfür etmesin diyecek boyuta geldim

Bunların hepsi elbette bir günde olmadı, sürece yayıldı, bende alttan aldım aman olur böyle şeyler eş olacağız neticede vs diyerek ama küfür hakaret saygısızlık bu kadarını alttan alamam, beni de almasınlar kimseyi almasınlar, bazen kötü gün olur olur yani bunu anlarım, saygısızlığın anlaşılacak yeri asla yok

Çok saçma bir arkadaşım 3 çocukla,bekar bir adamla evlendi, yıllardır evliler ve mutlular. Eşim benden 6 yaş küçük 10 yıldir evliyiz ve mutluyuz.

Bir günde iki günde fark etmez çiçek böcek af dileme.Hakaret küfür denilen kapı aralandimı kapatamazsiniz.Ders olmuş .Öyle diyelim bilmiyordunuz artık netsiniz Gezin tozun kahve için eğlenin toksiklik bitti stressiz günlere merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…