- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.900
- 53
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
ya sen şaka mısın?Sevgili destina konu sahibesi ve bahtsız bedevi kankalar benim açtığım konuyada googlan dua aramakla ilgili ağız birliği yapıp dalga geçip sonra tepki alınca biz çözdük diye işin içinden sıyrılıyorlar takılma bence
Destina senle ilgili bir sorunum yok. O kişinin olayı bambaşka resmen çarpıtarak anlatıyor. NeyseYahu edep önemli olan o nasıl emoji öyle ben buna takıldım. Yazık bir de burada milletin derdiyle uğraşıyor ayağıyla insanların canını sıkıyor. kibledim zaten. Çok teşekkür ederim.
Benim sorunum da sen değilsin. Seni kiblemedim zaten bahsettiğim kişi de çok belli.Destina senle ilgili bir sorunum yok. O kişinin olayı bambaşka resmen çarpıtarak anlatıyor. Neyse
Neden şaka olayım benim konuma googledan dua aratmamla ilgili seviye nedir diye yorum yapıp sonra çözdük demişsin ben bi özrünü görmedim çözerkenya sen şaka mısın?
sizi ilgilendirmez. O konuda haksızsınız size yol göstermek için yorum yaptım siz kendinizle dalga geçildiğini düşündünüz demek dalga geçilecek bir konuymuş google a eşime aşık olma duası diye yazıp aratmak. Sizi görmezden geliyorum Kk da. İyi günler konum kapanacak zaten az sonraNeden şaka olayım benim konuma googledan dua aratmamla ilgili seviye nedir diye yorum yapıp sonra çözdük demişsin ben bi özrünü görmedim çözerken
Eşine eğitim seviyesi sormadınmı
Benimde googla dua aratmam sizi ilgilendirmezdi değilmi??sizi ilgilendirmez. O konuda haksızsınız size yol göstermek için yorum yaptım siz kendinizle dalga geçildiğini düşündünüz demek dalga geçilecek bir konuymuş google a eşime aşık olma duası diye yazıp aratmak. Sizi görmezden geliyorum Kk da. İyi günler konum kapanacak zaten az sonra
Çok haklısınKötü değilsiniz,maymun gözünü açmış. Cok fazla fedakarlık yapıp, yük altında ezilmissiniz. Patlama ağır olmuş. Bi kere düşmüş ya gözden o eş,bir daha bu evlilik dikiş tutmaz bana göre. Gittiği yere kadar cocuk icin gider,bi yerden sonra koparsınz bence...
Haklısınız ama Hepimiz yaptık bazı hatalar ufak tefek başlarken ; ilk aşk zamanlarında( ki tanıma zamanlarıdır bu karşıdakini ) gaza gelip hepimiz karsıdakine ozveriler yaptık( kimi audi alınmasını kabul eder; kimi hiç takı istemez; kimi kiraya çıkar; kimi çalışıyor olmasına rağmen daha çok ev emeği yüklenir) . Burada diğer goze batan sorumsuz davranışları ile birliikte geriye donuk dusunuyor konu sahibi. Sadece aklını basına gec de olsa iyi olur kanımcao zaman almak istediğinde konu sahibi asla kabul etmeyecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?