Kötü biri miyim?

tek korkum şu. Borç bittiğinde oğlum 3.5 yaşında olacak. O yaşta boşanma daha mı zor olur. Bunları düşünüyorum
Oglum 7 yasindaydi bosandigimizda. O benden daha cabuk toparlandi. Benimki uzun surdu.
Gelecege donuk seyler dusunme suan. Sunu ogrendim hayattan ben ne plan yaptiysam hayat hep bozdu. O yuzden 3.5 yil sonra ayrilirsam diye seyler dusunme. O zaman neler olacak bilemezsin. Su an icin sorumluluklarini yerine getiriyor ve sana deger veriyorsa gemileri yakma hemen. 3.5 yil sonra dusunursun bunlari.
Zaten bosanma da oyle kolay verilecek bir karar degil. Evlenirken bir imza ile hersey oluyor da bosanirken hic de oyle olmuyor. Bosver bunlari dusunme simdi. Kafani da cok bulandirma. Hersey olacagina variyor zaten inan bana. Ne plan yaparsan ya da ne dusunursun dusun hersey olmasi gerektigi gibi oluyor.

Konu bu değil belki ama eşiniz tüm maaşını vereceği bir borca niye girdi?
Siz doğumdan sonra belki çalışmak istemeyecektiniz. Çok mu önemliydi o kadar lüks bir arabaya binmesi? Herşeyin patlama noktası bu olmuş aslında, zira herşeyi siz omuzlamışsınız ve maymun gözünü açmış.
Duygularınızı eşinize anlatın, düzeltmek için çözüm önerileri ondan gelsin.

çok yoruldum. Ben özgür yetiştirildim. Ailem kararlarıma karışmadı. Keşke evlilikte karışsalarmış. Şimdi bile anlatıyorum her şeyi ama hala beni yargılamıyorlar sağolsunkar. Özgür yetiştirilmek de insanı yoruyor. Şimdi de eşim beni yoruyor. Üzerimde bi bıkkınlık var

Eşiniz iyi bir insan bence.
Hatalarını gözden geçirip sizi koşulsuz sevmeyi secmiş.
Ayrılırsanız yazık olur.Gelen gideni aratır.
Sizin şu an sohbet ettiğiniz erkekler emin olun evlenince eşlerine karşi bilmem kaç derece değişenlerden.

orası öyledir Emin’im. Zaten oğlum olduğu içim birine güvenip tekrar evlenmek falan ohoooo. Çok uzak şeyler

Benim esiminde araba kredisi var cok az maasi kaliyor. Onun kalani ve benim maasi yiyoruz (ikimizin degil esimin evlenirken babam araba verdi uzerime ufak bisey ben onu kullaniyorum) egerki ailesine para gonderse bende sizin gibi tepki gosterir ve sogurum hatta cocugum yok muhtemelen bosanirim... Sizinde guzel bi isiniz var bidaha ayni seyler yasanirsa ezdirmeyin kendinizi cocugunuza zaten anneniz bakiyor 3 kisi gecinip gidersiniz

Usenmeyip tum sayfaları okudum. :)
Hayır kötü biri değilsin. Aslında o araba kredisi yine aynı miktar olsaydı ama senin üzerinebir borç olsaydı böyle düşünmeye baslamazdin gibi geldi. Şimdi direk aldığı borca gidiyor herşey benden diye dusunuyosun.

Eğitimini,maaşını bilerek evlenmissin. Bu sorun olsaydı en basinda olurdu. Sen başka sorunları yaşadıktan sonra artık bunalmissin ve esininin her yaptığı batıyor gibi. Bazı yerlerde öyle soğuk bahsetmissinki bi olayı anlatırken.

Yavrun için bi kez daha gözden gecirmeni tavsiye ederim. Başta hatalar yapmış ama değişmiş sonradan.
Sen kötü biri degilsin ama oda kötü biri değil. Iyilesme göstermiş. Beni pamuklara sarıyor diyorsun.

Eşini karşına al ve çok ciddi bi sekilde konuş. Kabul etmezse olabilecekleride çitlarak. Ya borcu kapatin kucuk araba alkn yada kredi 24 ay degilde 36/48 aya falan ilerletin.

Okulda idarecilik yapıyorsunuz ve böyle sorular soruyorsunuz

Bu arada değişim denilen şey öyle kolay olmaz.siz de o da kendinizi kandırıyorsunuz

Sanirim sosyalortamlar bu zemini gayet iyi hazirliyor
Elin horuzu uzaktan hos gelurmis
Ama goroz ayni horuz
Yani onlarinsa icine girip dessen neleeer cikar neler
Bence sizinkitakintili birdusunceye dönüşmüş alabilir
Once bu dusunceden kurtulun
Gerekurse yardim alin
Eger bu adamka evlenmisseniz mutlaka eminmisssinizki evlenmissiniz

Bence kötü değil yorulmuş birisiniz haklı olarak. Kocanızın parası yokken lüks araba alması da çok saçma, ergenken hava atmaya çalışılır ya :/ sevginin bittiği yerde anlarsınız bence zaten.
Dışarıdaki erkeklere gelince de bence hepsi aynı bunların ya ne eğitimlisi ne kariyerlisi farketmiyor, belki daha iyi pazarlamayı öğreniyorlar kendilerini..

Kötü değilsiniz ama cahillik etmişsiniz. Sizin pozisyonunuzda genç bir kadın eşini kendi çevresinden seçmeli. Kocalarımız gökten bize inmiyor biz seçiyoruz. Ben şahsen eğitimim mesleğim iyi olmasına rağmen eşimi kendimden daha iyi eğitimli olmasını istedim, erkek yuvanın temel taşı. Geleneksel bir toplumuz. Bir eve kadın baktığında çevreden ayiplaniyor işte. Bu yanlış da olsa üzülüyoruz. Üstelik eşiniz zaruri bi ihtiyaç için değil, düpedüz sizin maaşınıza güvenip kendine araba almış. Ortak kullandığınızı da sanmıyorum. Sizi çok afedersiniz yolunacak kaz gibi görüp alın teri emeğinizi ailesine dağıtmış. Bide sizden hizmetçilik beklemiş. Dayanılır gibi değil ya. Karakteri hiç sağlam gelmedi bana. Siz evi terk edince aç kalmışlardır ailece. Kredisi bitince korkun siz ondan. Aman diyim :-(

Sen kötü değilsin ama başkaları ilgini çekmeye başlamış ben bunu anladım yazından çünkü diğer erkeklerle kıyaslıyorsun. Ve durum buraya geldiyse boşanmalısın. Yada boşanmak istemiyor yuvanı kurtarmak istiyorsan evliliğine odaklan. Parasını ben veriyorum ihtiyacını ben karşılıyorum diye düşünme sonuç olarak geçici bir süreç arabayı ikiniz de kullanıyorsunuz. Borcu bittiğinde bu durum düzelecek. Kaldı ki maaş yeyor ve zorlanmıyırsanız bunu sorun etme. Evlilik bu,sende bugün var,yarın olmayabilir eşin destek olur.

Arabayi satmak istediginizi zorlandiginizi soyleyin eger yine olay cikarirsa diger yorumlarda soylendigi gibi para icin donmus olabilecegi geliyor akla.Satsaniz maddi olarak rahatlarsaniz belki tekrar esinize isinirsiniz aksi halde bosanin yoksa bu kiyaslamalar size her an bir hata yaptirabilir.Allah yardimciniz olsun Allah sasirtmasin yuvaniz kurtulur umarim.

Kim olsa bu adamı sevmez. Adamın maaşı , eğitim düzeyi sorun değil onu bilerek evlendin ama adam sorumsuz. Siz onun hayalini geçleştirmesi için bir fırsatmışsınız. Hem sizi büyük bir borca sokuyor hem ev işlerine zerre yardım etmiyor hem annesine gizli gizli para veriyor hem de size vurmaya kalkıyor. Bu adam sizi asla haketmiyor. Bence o kötü , nankör.

Kredi bitene kadar idare et ve ne olursa olsn kazandığın parayla ezme erkeği. Herşeyi kaldırır bunu kaldıramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…