Kötü biri miyim?

Eşimi gören de öyle diyor ne kadar yakışıklı naif kibar iyi adam diyorlar yani. Kötülüğünü gören Yok. Ama ben biliyorum işte neyin ne olduğunu. Haklısınız bu konuda katılıyorum. Evet şiddet uygulamadı. Aldatmadı aldatmaz da. Çocuğumun da babası en nihayetinde. Şu an bekliyorsam zaten bunlar yüzünden bekliyorum

e valla bencede öylesin. Benim ilk yılımdaki halim gibisin. Maşallah diyorum. Yani biz o evreyi geçtik. Annesine para verme olayları vs koparttı bu para mevzusunu bizde. Hiç güvenmiyorum bu yüzden

e valla bencede öylesin. Benim ilk yılımdaki halim gibisin. Maşallah diyorum. Yani biz o evreyi geçtik. Annesine para verme olayları vs koparttı bu para mevzusunu bizde. Hiç güvenmiyorum bu yüzden

Hooohh güveni gel sen bana sor :)
Ben neler yaşadım sen bilmiyorsun anlaşılan.
Neyse dudağını uçuklatmayayım :)

Ben bu forumun enayisi olarak görülen bir kadınım yüksek ihtimal o kadar diyeyim sen anla.
Güven mi o da ne? :)

bir kere kötü olma fikrini aklınızdan çıkarın niye kötü biri olasınız. şunu hep savunmuşumdur erkek kariyer ve güç anlamında kadından üstün olmalı.ben kadının üstün olduğu bir evlilikte sorun olmadığını görmedim.yani eşinizin o kadar lüks bir araç almasıda saçma bir durum.şimdi bu durumları sorguluyorsunuz ama eşinizin eğitim durumunu ve maaşını bilerek evlendiniz tabi o zaman aşk vardı şimdi yok..siz kendini geliştirmiyor diye kızıyorsunuz sonuna kadar da haklısınız.insan hissetmediği hiç bir şeyi yapmamalı bence sevgi bittiyse evlilik çoktan bitmiştir.

ciddi misiniz? Mahkeme mi karar veriyor miktarına
Evet. O bosanirken sgk dan maasini dusurmus az nafaka odemek icin. Mahkemeye bildirdiginin 5 kati aliyor ama mahkeme evraklara bakiyor. Bosanmadan onceki maasi sgk da aldigi deger uzerinden ama mahkeme bisanma esnasindaki degere gore nafaka belirledi.

sen enayi falan değilsin
sevgiyle her kötülüğün iyiye dönebileceğinin ayaklı kanıtısın.
evet çok yıprandın ama eşini kurtardın, sevginizi ve evliliğinizi kurtardın.

o zaman eşin seni alsın pamuklara sarsın hala iyi niyetlisin çünkü :)

iyiki boşanmışsın. İnsan çocuğundan para mı sakınır ya. Pes

çoğu üyenin de dediği gibi bi gün bu evlilik bitecek sanırım ama hangi gün biter bilmşyorum

sen enayi falan değilsin
sevgiyle her kötülüğün iyiye dönebileceğinin ayaklı kanıtısın.
evet çok yıprandın ama eşini kurtardın, sevginizi ve evliliğinizi kurtardın.

Canım böyle görüyor olmana sevindim ama ben kendimi hala enayi gibi görmeyi bırakmamışımdır belki de

Acaba gerçekten kurtuldu mu kurtulduk mu ki?
İnşallah başarmışımdır..
İnşallah..

Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah..

Benim gibi kadınlar vileda sapına sarılır paspas diye anca hahahaha
Bakma iyi niyetin de beş para etmediğini bilirim ama yine de can çıkar huy çıkmaz :S

Sen pamuklara sarılırsın inşallah. :)
Bilmem... psikoloğum bana sen baskın erkeklerden hoşlanıyorsun, el üstünde tutulmayı sevmiyorsun dedi. Kısacası serseri erkek candır demeye çalıştı sanırım
Eşim ilgileniyor pamuklara sarıyor şu aralar da. Ben anormalim. Ayarlarımı bozdular. Kafam gidip geliyor

iyiki boşanmışsın. İnsan çocuğundan para mı sakınır ya. Pes
Bosver beni. Bitti gitti. Huzurlu ve mutluyum simdi. Onemli olan sensin. Yuvan. Evet haklisin. Bazi seyleri sorgulamakta haklisin.
Ve kotu degilsin. Kim olsa bir raddeden sonra sorgulardi bazi seyleri. Ancak su an icin esinde bir caba varsa ona bir sans ver. Gecmisi unutamiyor insan bilirim ama bazen sunger cekmek gerekebiliyor. Borc bittikten sonra duruma bak, hala bir caba var mi? Ugrasiyor mu?

O zaman eşine söyle arıza çıkarsın yine haha :)

Bence eşin çabalıyorken ona karşılık vermelisin.
Çocuğun için değer buna.
Mutluluklar dilerim..

tek korkum şu. Borç bittiğinde oğlum 3.5 yaşında olacak. O yaşta boşanma daha mı zor olur. Bunları düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…