- 3 Şubat 2018
- 25.677
- 110.502
- 598
Butun cocuk gelisimi uzmanlari. Ve kizim icin duzenli gittiğimiz uzmanda dahil bu gruha.
Hayır madem öyle bir durum var erteleseydiniz cocugu . Şimdi pnun zamanından çalmaya kimsenin hakkı yok.Bu beraber birseyler yaparken ekstra zaman icin gecerlidir, yoksa hicbir cocuk icin ebeveynle sadece 30 dakika günde yeterli degil. Bizde esim mesela cok yogun calisiyor bu arada. Aksam gelse cocuklar bacaklarina yapisiyor hemen. Sadece yarim saat cok az
Hangi uzmanlar günde 30 dakika yeterli diyor?
Siz uzman görüşünü yazıyorsunuz tabi ama çocuklar fabrikasyon ürünü gibi tek tip olmadığı, duygusal ihtiyaçları farklı farklı olabileceği için çocukla geçirilen yarım saat yeterli sözü tek başına bir anlam ifade etmiyor bende, ciddiye alamıyorum.Gördüğü vakitte nitelikli zaman geçiriyorsa yetiyor işte. İster 4 saat evde olsun ister yarım saat.
ne malca bir yorum yahhuuu, konu sahibesine neden saldırıyorsunuz? Kadın anne oldu diye hayatından, kariyerinden tüm emeklerinden vazgeçmek zorunda mı? Neden kendini çöpe atsın bu kadın çocuğum oldu diye ... zamanın sıkışık olduğunun kendi de farkında, ne yapsam diye konu açmış. Ayrıca çocuk başıboş köşeye atılmış değil, babası bakıyormuş işte. ne fark eder ha anne ha baba bakmış, size göre kadın varını yoğunu çöpe atıp saçını süpürge etmeli çünkü öyle değil mi?
Siz bir daha o pedagoglara gitmeyin bence.Benim gittiğim pedagoglar böyle diyordu mesela. Eşimin geçirdiği vakti yeterli bulmuyordum ancak ebeveynle geçirilen nitelikli yarım saat sağlıklı gelişim için yeterli imiş.
Gülben Ergenli’ğe soyundular herhal !…Yarım saat konuşuluyor yahu benim köpeğim bile yarım saat oynasam 2. Gün tepki veriyor ağlıyor beni istediğini belirtiyor yarım saat nedir abartmayın günde yarım saat ile çocuk mu buyutulur yetiştirilir hele ki bebeklik caginda
Linc yemeyeceksem evet çok az görüyorsunuz çocuğuDört yaşında bir oğlum var ve ben de aktif bir işte çalışıyorum mesaisi 9.05 olan aynı zamanda doktora yapıyorum şu an yeterlilik aşamasındayım akşam 17’de çocuğu kreşten alıp eve bırakıp kütüphaneye gidip saat 20:00’ye kadar ders çalışıyorum eve gelip çocuğumla maksimum bir ya da 2 saat ilgilenip uyuruz haftasonu da kütüphaneye gidiyorum ve bu süreç doktora tez aşamam da dahil olmak üzere belki en az üç sene daha devam edecek acaba oğlundan çalıyor muyum diye düşünüyorum hafta sonu en azından tam bir gün verebildiğim zamanlar da oluyor ama tabi bu biraz nadir oluyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz vicdani olarak sorumlu hissediyorum? Ses kayıt uygulaması ile yazdığım için yazım hatalarını dikkate almayınız.
Bi de yırtın istersen ferihaÖğretmenim
Ve freud tan tutun tüm psikiyatristler psikolog pedagog ne isterseniz hepsi , 0-6 yaş için hayatın yüzde doksanı dır der ..
konu sahibi keşke doktora için bu kadar gözü evladını görmeyecek kadar yırtınacağına , açıp bi pedagoji kitabı okusaydın ..
Çocuk kimin umrunda ama dimi .. ünvan kariyer , bana bunu diyecekler , daha önemli ..
kısaca yazık o çocuğa .. doktora yapsan ne olacak çocuğuna annelik edememişsin ..
kocan da , az biley bilse , annenin yerinin ne kadar eşsiz ve doldurulamayacak olduğunu düşünür , ama o da kendı çıkarları peşinde ..
o şehirden gideceklermiş .. ne mühim olay ..
Yani aslında yarım saat te çok bir çocuğun annesine olan hasretini gidermesi için , günde beş dakika ilgilenin yeterli diyor uzmanlar ..Gülben Ergenli’ğe soyundular herhal !…
Meslek ne o da belli değil. Sosyal bilimler falan pek iç açıcı gelmedi.. Umarım çektiklerine değer..
Tek duam bu emeklerin işe yaraması en azından birde babası var yanında. Kötü bir anne diyemem kimseye ama zamanlama yanlış. Yarım saat yeterli diye bir gerçek olduğunu sanmıyorum.Yani aslında yarım saat te çok bir çocuğun annesine olan hasretini gidermesi için , günde beş dakika ilgilenin yeterli diyor uzmanlar ..
Çokmus bile ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?