Kötü bir anne miyim?

Kötü değil ama ilgisizsiniz.Bencilce geldi birazda.Çocuğum için yapıyorum diyorsunuz ama ondan ilgi ve alakayı kesiyorsunuz dahası hırslısınız.Bu kadar hırs iyi değil.

Gec baslamis sanki, aslinda genelde 2,5-3 yas iyi diyolar 4 yastan sonra anaokulu.. birde hemen tam
Zamanli degilde yavas yavas okula alistirmak daha iyi.. ama sizin durumunzda yapacak birsey yokmus cunku diger turlu hic gidemeyecekmis.
Doğuştan büyük bademcikli olduğu için kbb doktorumuz 4 yaşında kreşe vermemizi söyledi. Bu arada 4 yaş sınıfına gidiyor .Anaokulu zaten okulu. Ben yanlış yazmışım. Ağustosta yaz okulu ile oryantasyon yaptı zaten. Sıkıntı yok yani evladımızı herkesten çok biz düşünüyoruz. Bodoslama iş yapmayız hele konu çocuğumuzsa.

Zamanınızı daha verimli planlama şansınız var mı? Kariyer şu zamanda çok önemli ancak, çxukşar da ızla büyüyor ve bu yaşları tekrar geri gelmeyecek. Ne kadar çok kaliteli, xaman geçirirseniz o kadar iyi. Büyüynce zaten kendi bağımsızlıklarını isteyecekler. Ya da size daha yorucu olacak ama çocuğunızla geçireceğiniz vaktin olabildiğince, birlikte, aktif ve dolu dolu olurması önemli. Hayat kısa çocuğunuzla bol bol zaman geçirin, ama hayat aymı zamanda ekonomik olarak çok çok zorlaştı o yüzden kariyerde önemli malesef. Mutlu bir hayatınız olsun inşaalah

Orasi muhakkak, ama insaniz sonucta yanlis yapabiliriz. Benim kizimda dil gelisimi icin mesela erken basladi krese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…