• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü bir anne miyim?

Kötü değil ama ilgisizsiniz.Bencilce geldi birazda.Çocuğum için yapıyorum diyorsunuz ama ondan ilgi ve alakayı kesiyorsunuz dahası hırslısınız.Bu kadar hırs iyi değil.

Gec baslamis sanki, aslinda genelde 2,5-3 yas iyi diyolar 4 yastan sonra anaokulu.. birde hemen tam
Zamanli degilde yavas yavas okula alistirmak daha iyi.. ama sizin durumunzda yapacak birsey yokmus cunku diger turlu hic gidemeyecekmis.
Doğuştan büyük bademcikli olduğu için kbb doktorumuz 4 yaşında kreşe vermemizi söyledi. Bu arada 4 yaş sınıfına gidiyor .Anaokulu zaten okulu. Ben yanlış yazmışım. Ağustosta yaz okulu ile oryantasyon yaptı zaten. Sıkıntı yok yani evladımızı herkesten çok biz düşünüyoruz. Bodoslama iş yapmayız hele konu çocuğumuzsa.

Dört yaşında bir oğlum var ve ben de aktif bir işte çalışıyorum mesaisi 9.05 olan aynı zamanda doktora yapıyorum şu an yeterlilik aşamasındayım akşam 17’de çocuğu kreşten alıp eve bırakıp kütüphaneye gidip saat 20:00’ye kadar ders çalışıyorum eve gelip çocuğumla maksimum bir ya da 2 saat ilgilenip uyuruz haftasonu da kütüphaneye gidiyorum ve bu süreç doktora tez aşamam da dahil olmak üzere belki en az üç sene daha devam edecek acaba oğlundan çalıyor muyum diye düşünüyorum hafta sonu en azından tam bir gün verebildiğim zamanlar da oluyor ama tabi bu biraz nadir oluyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz vicdani olarak sorumlu hissediyorum? Ses kayıt uygulaması ile yazdığım için yazım hatalarını dikkate almayınız.
Zamanınızı daha verimli planlama şansınız var mı? Kariyer şu zamanda çok önemli ancak, çxukşar da ızla büyüyor ve bu yaşları tekrar geri gelmeyecek. Ne kadar çok kaliteli, xaman geçirirseniz o kadar iyi. Büyüynce zaten kendi bağımsızlıklarını isteyecekler. Ya da size daha yorucu olacak ama çocuğunızla geçireceğiniz vaktin olabildiğince, birlikte, aktif ve dolu dolu olurması önemli. Hayat kısa çocuğunuzla bol bol zaman geçirin, ama hayat aymı zamanda ekonomik olarak çok çok zorlaştı o yüzden kariyerde önemli malesef. Mutlu bir hayatınız olsun inşaalah

Doğuştan büyük bademcikli olduğu için kbb doktorumuz 4 yaşında kreşe vermemizi söyledi. Bu arada 4 yaş sınıfına gidiyor .Anaokulu zaten okulu. Ben yanlış yazmışım. Ağustosta yaz okulu ile oryantasyon yaptı zaten. Sıkıntı yok yani evladımızı herkesten çok biz düşünüyoruz. Bodoslama iş yapmayız hele konu çocuğumuzsa.
Orasi muhakkak, ama insaniz sonucta yanlis yapabiliriz. Benim kizimda dil gelisimi icin mesela erken basladi krese

Back
X