Kötü alıskanlık

Eşinize katil diyenler olmuş ben böyle düşünmüyorum kaza bu bile isteye değil.Ev ile dışarı çıkmasını da eleştirenler olmuş bunu karşı tarafın sorunu olarak görüyorum. Bu katil diyenler eleştirenler az empati yapsın tutun ki sizin evladınız kaza yaptı katil yatsın içerde mi derdiniz? Eğer duygu katmadan olduğu gibi anlatıyorsanız,eşiniz iş bulamadıysa bunu yediremeyip iddaya sardıysa ve seviyorsam ben bir şans daha verirdim net tavrımı da koyardım kazan ya da kaybet bır kurus daha harcarsan bu yolda arkama bile bakmam diye.

kabul etmiyor kocasının katil olduğunu aklama peşinde kocişkosunu

Vicdanı hiç sızlamıyor mu ? 2 kişi onun yüzünden hayatını kaybetmiş ev para mı insanların hayatının bedeli . İyi cesaret edip evlenmişsiniz . Ki önceden de iddia oynadığını biliyormuşsunuz . Üzgünüm kendi ayağınıza sıkmışsınız

İş bulamadığı ıcın intihar edenler, iş bulamadım diyip iddiaya saranlar.
Dunya ne garip yer.

Kaza konusunda bişey diyemem anlık herşey olabilir büyük konuşmam.ama kumar oynama anne ağzı kapama felan değil direk bahane esiniz bağımlı.kimlerin ne borçları var yarın ac kalacaklarini bile bile kumar oynamazlar yinede .sizinkinin bahanesi bu .bağımlı olmuş tedavi olmaz çünkü kumar denen şeyden kurtulan görmedim .bence çocuk yapmayın ayrılmak size kalmis

Öyle tabi kimse başına böyle bisey gelmesini istemez . Isteyerek cana kıymamıştır Ama eşiniz de pek masum degil . O kotü alışkanlıklarından kurtulmasi da cok zor. Allah yardımcınız olsun . Çocuğunuz da yokmuş. Bence siz o adamdan kurtulmaya bakın. Daha çok üzülürsünüz

Adı üstünde trafik kazası keşke olmasaydı ama bugün herkesin başına gelebilir o yüzden kınamak çokta doğru değil zannımca, bu olaydan ders almak lazım tabiki de , kan parası vs bunlar iğrenç şeyler ama toplumun bakış açısı ile ilgili maaalesef, idda oynamak ve borçlar konusuna gelince bağımlılık zor iş ne zamana kadar bu adamı sırtınızda taşıyacaksınız, size de günah değil mi ..

hem 2 insanın ölümüne sebep olmuş hem de kumar bağımlısı olmuş.gerçekten sevilesi bir adammış.konu sahibi boşanmasın kesinlikle

Ben şöyle düşünüyorum. Adam yaşadığı kaza ve akabindeki olaylar nedeniyle bir çıkmaza giriyor ve belki kafasını dağıtmak için belki kolay yoldan para kazanmak için iddiaya başlıyor. Zamanla da alışkanlık haline geliyor. Kolaydan para kazanma hırsına düşüyor.

Ne yazık ki, kumar da alkol gibi hem kendi hem de çevresinin hayatını yıkan alışkanlıklar. İyileşir umudu ile yıllarınızı harcarsınız. Belki bir süre iyileşir, ama sonra eskiye döner. Maddiyatı bir kenara bırakın, psikolojiniz harap olur. Yol yakınken hayatınıza onsuz devam etmeniz mantıklı olan.

Mune abla buraya bakar mısın bayan bayağı terbiyesizleşiyor da
Terbiyesz kelimesini iade ediyorum. Ilk defa konu açtım amacım kimseyi kırmak değil o konuda kusura bakmayın gulerk yazdim onuda ama yaşananları bilmiyorsunuz fakat empati yapabilirsjn kime isteyek birilerinin ölümüne sebebiyet vermek istemez katıl kelimesi çok ağır sizde bunu bi dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…