Mide bulandırıcı gerçekten. Neresinden baksam elimde kalıyor. Katil olması mı, yoksa kan parası verip ceza almadan öylece sıyrılmayı vicdanına yedirmesi mi... şöyle bir haberi gazetede okuduğumda adalet sistemine lanet okuyorum, taraflara da. Şu ülkede insan hayatının hiç mi kıymeti yok kardeşim? Öldür 2 kişiyi sonra parasını ver kurtul ohh ne hoş nerde bu savcı, nasıl kabul ediyor böyle bir şeyi? Ölen kişilerin hakkını kim savunuyor?biz evlenmeden daha sevgiliyken bu bir trafik kazası yaptı 2 tane yayaya çarptı. Kendisi cezaevine girdi. Fakat karşı tarafın istekleri kabul edilerek talepleri ev para vs hepsi yerine getirilerek şikâyeti geri aldılar para cezasına çevrildi ve 4 ay cezaevinde kalıp cıktı. Buarada kazada 2 kişi vefat etti.
???bizimkisi özünde çok iyi yardımsever merhametli biri
Mide bulandırıcı gerçekten. Neresinden baksam elimde kalıyor. Katil olması mı, yoksa kan parası verip ceza almadan öylece sıyrılmayı vicdanına yedirmesi mi... şöyle bir haberi gazetede okuduğumda adalet sistemine lanet okuyorum, taraflara da. Şu ülkede insan hayatının hiç mi kıymeti yok kardeşim? Öldür 2 kişiyi sonra parasını ver kurtul ohh ne hoş nerde bu savcı, nasıl kabul ediyor böyle bir şeyi? Ölen kişilerin hakkını kim savunuyor?
???
Adam katil?
Şu adama da iyi yazmayın Allah rızası için. Aldattı ama özünde iyi, dövdü ama özünde iyi vbyi bir noktaya kadar kabul edebilirim ama bunun hiçbir oluru yok.
Ne yaparsınız pek empati kuramadım. Ben göz göre göre 2 kişinin katili olmuş biriyle evlenemezdim içim almazdı.
Niye acaba olayın ayrıntısını bilip bilmeden atıp savuruyorsunuz ki? Evet bilerek gitti vurdu 2 kişiyi ezdi. Olayda karşı taraf hatalı bulundu yoksa dunylarida ödesen bir ev değil binada alsan çıkamaz.Mide bulandırıcı gerçekten. Neresinden baksam elimde kalıyor. Katil olması mı, yoksa kan parası verip ceza almadan öylece sıyrılmayı vicdanına yedirmesi mi... şöyle bir haberi gazetede okuduğumda adalet sistemine lanet okuyorum, taraflara da. Şu ülkede insan hayatının hiç mi kıymeti yok kardeşim? Öldür 2 kişiyi sonra parasını ver kurtul ohh ne hoş nerde bu savcı, nasıl kabul ediyor böyle bir şeyi? Ölen kişilerin hakkını kim savunuyor?
???
Adam katil?
Şu adama da iyi yazmayın Allah rızası için. Aldattı ama özünde iyi, dövdü ama özünde iyi vbyi bir noktaya kadar kabul edebilirim ama bunun hiçbir oluru yok.
Ne yaparsınız pek empati kuramadım. Ben göz göre göre 2 kişinin katili olmuş biriyle evlenemezdim içim almazdı.
Niye acaba olayın ayrıntısını bilip bilmeden atıp savuruyorsunuz ki? Evet bilerek gitti vurdu 2 kişiyi ezdi. Olayda karşı taraf hatalı bulundu yoksa dunylarida ödesen bir ev değil binada alsan çıkamaz.
Niye acaba olayın ayrıntısını bilip bilmeden atıp savuruyorsunuz ki? Evet bilerek gitti vurdu 2 kişiyi ezdi. Olayda karşı taraf hatalı bulundu yoksa dunylarida ödesen bir ev değil binada alsan çıkamaz.
Eşiniz o kazada kusurlu olmasa hapis yatmazdı sanıyorum. Kusuru var mıydı?Herkese merhaba, uzun süredir her gece okuyorum burdaki mesajları, acaba benim yaşadıklarımı yasayan varmi diye. Ben 30 yaşında 2.5 yıllık evliyim fakat eşimle 14 yıldır birlikteyiz. Lise aski bizimkisi özünde çok iyi yardımsever merhametli biri olmasına rağmen hayatta yaşadığı bir sürü tahlisizlikler var.
Mesela biz evlenmeden daha sevgiliyken bu bir trafik kazası yaptı 2 tane yayaya çarptı. Kendisi cezaevine girdi. Fakat karşı tarafın istekleri kabul edilerek talepleri ev para vs hepsi yerine getirilerek şikâyeti geri aldılar para cezasına çevrildi ve 4 ay cezaevinde kalıp cıktı. Buarada kazada 2 kişi vefat etti.
Ailesi bunları yaparken durumları çok iyi değildi ama kendi evlerini satıp karşı trafa ev aldılar kredi cekip para verdiler. Para cezası odendi vs.
Tabi bunlardan dolayı aile çok maddi kayıp yaşayınca annesi özellikle hep başına kalktı senin yüzünden evim gitti senin yüzünden bu sıkıntılar sen yaktın başımı deyip onu diğer çocuklarından ayırması hep zoruna gitti ve ailesine kendini kanıtlama çabasına girdi.
Ve idda denen o lanet pisliğe bulaştı. Biz evlenmeden önce 3 5 atıyordu güzel paralarda tutturuyodu ama yetmediği için yine oda gidiodu çünkü ev alıp annesinin çenesini kapatmak istiyordu. Bu sırada çalışıyordu tabi ev kredisi çekip ailesine ev aldı ama kredileri ödemekte zorlanınca dahada idda oynamış evlenmeden önce bu borçlar bir şekilde kapatıldı. Ev satılıp kredi geri odendi bu sırada yaptgi borçlar kendi halletti.
Bundan 4 yıl kdr sonra biz evlenirken ailesi bir kuruş yardımcı olmadi herşeyimizi eşimle ikimiz borcun altına girip ikimiz yaptık. Benim isim nedeniyle o işini bırakıp benim yasadgim şehre geldi çünkü benim imkânlarım çok daha iyidi o yüzden ben gitmedim. Evlendikten sonra düğün borçlarını ödemek vs bana kaldı 6 ay kadr iş bulamadi bunlara hazırlıklıydık
Fakt bu kendine yyediremedimi napti. Elden borçlanıp yine idda oynamış 80bin kadr borc yapmış. Ben delirdim tabi kimseye anlatamiyorum hoş anlatsamda a ne benim ne de onun ailesinden bir kuruş yardım gelmez. Boşanmayı çok düşündüm halada aklımda yok değil ama çok seviyorum onu sanki ona sarılınca herşeyin üstesinden gelebilcek gibi gelio ama çok mutsuzum boşa para ödemek zoruma gidiyor. Benm sicilim bozuldgu için maasim yüksek olmasına rağmen kredi alamıyorum. Öyle içimi dökmek istedim kızlar fikir almak istiyorum. Siz ne yapardınız bu arada çocuğum yok.
Rahatsız olmadım. Çünkü adı üstünde kaza üzülmedik mi mafolduk be arabayı görünce sağ çıkması imkansız dedim ama rabbim öldürmeyince öldürmüyor. Zaten vefat edenlerin aileside olayı görüyor esimin hatalı olmadığını biliyor. Ama yinede ev ve para talebinde bulundular. Hoş bulunmasalarda elimizden geleni yapardık.Siz rahatsız olmadınız mı karşı tarafa kan parası ödenip adam hapisten çıkınca. Soğukluk gelmedi mi?
Baştan kabul etmeyecekti ailesinin o gereksiz desteğini.
Göz göre göre derken? Evet göz göre ay şunlara çarpayım ölsünler bende bi cezaevine gireyim ailem ev alsin benu kurtarsın dedi. Sakagibisinz yaMide bulandırıcı gerçekten. Neresinden baksam elimde kalıyor. Katil olması mı, yoksa kan parası verip ceza almadan öylece sıyrılmayı vicdanına yedirmesi mi... şöyle bir haberi gazetede okuduğumda adalet sistemine lanet okuyorum, taraflara da. Şu ülkede insan hayatının hiç mi kıymeti yok kardeşim? Öldür 2 kişiyi sonra parasını ver kurtul ohh ne hoş nerde bu savcı, nasıl kabul ediyor böyle bir şeyi? Ölen kişilerin hakkını kim savunuyor?
???
Adam katil?
Ne yaparsınız pek empati kuramadım. Ben göz göre göre 2 kişinin katili olmuş biriyle evlenemezdim içim almazdı. Böyle bir insanla evli olmaya Allahtan korkarım kuldan utanırım.
o zaman neden şikayetçi oldular?Zaten vefat edenlerin aileside olayı görüyor esimin hatalı olmadığını biliyor.
Göz göre göre derken? Evet göz göre ay şunlara çarpayım ölsünler bende bi cezaevine gireyim ailem ev alsin benu kurtarsın dedi. Sakagibisinz ya
Yazim hatam konusunda haklisiniz.biraz gelişi güzel yazmışım. Ama ev almayı mahkeme şart koymadı karşı taraf talep etti birazda mecburiyetlikte var tehdit bizden can gitti sizdende gitcek gibi ben çok detaylı yazmadığım için biraz farklı yerlere çekildi glibaEminiz öyledir
Sizin yazma biçiminiz de ayrıca beni benden aldı öylece yazmışsınız bu da gitti 2 kişiye vurdu eh onlar da öldü işte diye. O kadar sıradan bir şeymiş gibi yazmışsınız ki, herkes ara sıra cinayet işliyor sankim.