Kötü alıskanlık

Allah korusun olayın içini bilmiyorum hepimizin başına gelebilir kaza. Ölümlü kaza. Neyse bir şey demek istemiyorum.

İddia işi zor iş...
Keyfi hobi olarak oynayan bana bile uğrattığı zararı bilsen ağzın açık kalır ki senede 10 defa başlarım bu işe diyip silip, tekrar yüklüyorum uygulamayı :)
Bir de bu işten para kazanma ümidi olup hırsla oynayan biriyse kocan ki öyleymiş intihara kadar yolu var. Yani sana şuan uğrattığı maddi zararlar bu işin fragmanı...
Allahın sevdiği kuluymuşsun çocuk falan doğurmamışsın en azından buna sevinebiliriz.
Yol yakınken vazgeç Prensinden

Siz bence tam detaylarını bilmeden yorum yapmaktan utanarak başlayabilirsiniz. Katil dediginiz adam senelerdir o kazasının etkisinden çıkamadı keşke onların yerine ben ölseydim diye. Kaza tarafım kazası bile isteye olmuyor kimse istemez kazayla bile olsa birilerinin ölümüne sebebiyet vermek

Zaten kusur eşinizdeyse maddi manevi tazminat talep etme hakları var. E hapis cezası aldığına göre eşinizde kusur var gibi duruyor. Ölen tarafta olsa idi konu buralara gelmezdi diye düşünüyorum. Yine de dediğiniz gibi kaza. Allah kimsenin başına vermesin.

Ya bu yorumu bilemedim. Evlenme kısmı değil de öldürme kısmını.

Allah kimseye göstermesin, tabi de kaza denilen şey herkesin başına gelebilir. O yüzden olayın iç yüzünü bilmeden bu kadar sert yorum gerekli olmayabilirdi. Mesela e5 de 100 ile giderken, üst geçit yerine yoldan geçmeyi tercih eden birine çarpsan, bu da kaza ve büyük ihtimal ölümlü kaza. Şimdi biz bu kazayı yapanı asacak mıyız? Sahil yolunda sarhoş makas atarken ışıklarda geçen yaya vurmak da kaza. Yani hepsi aynı değil.

Yine de şanslısın ki benim gibi 2 çocuğun olduktan sonra öğrenmedin iddaa borçlarını... tedavilerin hiçbir anlamı yok. 1 günde bağımlı olmuyor bu insanlar isteyerek bilerek akılları başlarında iken oynuyorlar değil mi? Sevmekse bende seviyorum ama sevmek yetmiyor. Kumar oynamak tamamen bencillik hastalık. Çok zor... Ben çocuklarıma rağmen boşanıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Siz rahatsız olmadınız mı karşı tarafa kan parası ödenip adam hapisten çıkınca. Soğukluk gelmedi mi?
Baştan kabul etmeyecekti ailesinin o gereksiz desteğini.
Gelmedi soğukluk. Keşke durumları tam ayrıntıyla yazsaydım böyle ev aldılar cezaevinden çıktı gibi yazmışım sizde haklisiniz.

İşte e5teki örnekte kusur %100 ölende olur. Hadi 90 diyelim. bu durumda zaten konu tazminata hapis cezasına gitmez. Yine de olayın içini bilmiyoruz ben de çok kesin konuşmak istemem.

Arkadaşımın babasının başına gelmişti e5te gece vakti 80 yaşında adam yola atlamış ezildi vefat etti. Çok korktular mahvoldular ama adam alzheimermış evden kaçmış o saatte falan. Arkadaşımın babasına hiçbir şey olmadı.

Eşimin bana karşı iyi olması yeterli değil. 2 kişi onun yüzünden vefat etmiş. Bu insanlar arabanın önüne atlamış olamaz. Muhakkak bir dikkatsizlik var. Geçen motosikletli kurye biZim arabaya çarptı. Kör noktada kaldığı için eşim görememiş. Motosiklet bir anda manevra yaptı ve çarpıştık. Aklım çıktım. Allah’a şükür şehir içindeydik, hızımız düşüktü. Kuryeye bir şey olmadı. O an herkesten önce ben eşime fırça attım. “Neden dikkat etmiyorsun” diye. Değil insan köpeğe vursaydı da aynı tepkiyi verirdim.
Neyse siz iddiayı bahane edin. Ama ben daha vicdani sorunlar görüyorum.

İşte e5teki örnekte kusur %100 ölende olur. Hadi 90 diyelim. bu durumda zaten konu tazminata hapis cezasına gitmez. Yine de olayın içini bilmiyoruz ben de çok kesin konuşmak istemem.

Ne yazık ki bazı durumlarda ilk duruşma görülene kadar tutuklanmasına karar verilebiliyor. Ve ilk duruşma 3-4 ay sonraya verilebiliyor. Daha sonra kişi ilk duruşmada serbest bırakılıyor. Ha, Ben durum böyledir diye de demiyorum. Sarhoşken öldürmüş de olabilir. Kısmi kusurlu da olabilir. Ama direkt Katille evlenmişsin demek garip geldi.

Hiç kimse kaza yapmak hele de o kazada birilerinin hayatına sebep olmak istemez. Allah kimseye yasatmasin lakin böyle birşey yaşamış keşke hapiste cezasını cekseymis..hiç bi para can kaybını geri getirmez o aile de parayı almış o da üzücü :/ sonuç olarak şuan da da hatalara devam ediyor kumar oynamakta haksız kazançtır kaybetmemiş kazanmış olsa da o paradan hayır geleceğine inanan bi insan değilim ben...boşanıp boşanmamak size kalmış İyi düşünüp doğru karar verin...

Siz de dikkat edin bence. Diğer oynayanlara sorsak onlarda bağımlı değilim, keyfi oynuyorum der. Zira bu işlerin sonu pek iyi değil.

Ben insanların özüne ınmeyı bıraktım kısa sure once. Özü ıyı olabılır ama ben derıne ınmıyorum artık. Ya da cok iyiyse gitsin cesme yaptırsın burs versın falan diyorum yine benim ıcın kotuyse kotu kalıyor o kisi.
Aılesı tum mal varlığını satmış onu kurtarmak ıcın cezaevinden, evlenirken bir zahmet yardım etmesinler tabıkı.
Onca kotu yıkıcı olay yasamıs akıllanmamıs, ıkı kısının öldügü kazanın sorumlusu olmus hatalı ya da degıl, gene duzelmemıs adam. Ders almamıs.
Su saatten sonra da duzelmez.
Boyle kabul edip devam edin.

adam katil , kumarbaz , ailesi desen bir halta yaramaz
Sende gereksiz yorumcu
Ya vicdanı sorgulama yapmak kimsenin haddi değil bunu bi kabul edin. Siz mükemmelsinjz eşinize dikkat et diye cikismisniz. Bende aferin aşkıma kazada olsa iki kişi öldürmüşsun ödül olarakta seninle evleniyorum dedim. Ya biraz empati rica ediyorum.

Yorumunuz için tesekkr ederim hız limit dahilinde alkol yok kaza şehir ici değil kontrolsüz bir şekilde önüne çıkıyor onlara vurmamak için direğe çarpıyor. Araba takla atıyor üzücü bir olay olduğu için çok detay vermek istemiyorum. Insanlar katıl kelimesinin ağırlığın biraz farkında olarak yorum yapsa keske

Buraya konu açıyorsunuz insanlar gerçekleri pat pat söyleyince nasıl da geriliyosunuz hemen savunmaya geciyosunuz.
Idda konusunda yorum yapanlara karşı savunmuşmuşum bir bakın bakalim. Trafik kazası herkesin başına gelebilir. Benjm biraz yazim hatam var ev alındı cıktı gibi zaten mahkeme 4 ay attı. Kusurlu olsa imkanı yok çıkamadı. Evle parayla kurtuluncak bisey değil.
Katil çok ağır bir kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…