Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

spor salonuna uylıgım bttkten sonra ılk ısım eve kosu bndı almk olucak ıse yarıcagından cok emınım.bıde bunun yagı fln oluomus ole bısy var mı bılen bırı aydınlatrsa sevınırım.

spor salonuna uylıgım bttkten sonra ılk ısım eve kosu bndı almk olucak ıse yarıcagından cok emınım.bıde bunun yagı fln oluomus ole bısy var mı bılen bırı aydınlatrsa sevınırım.

Evet koşu bandı yağı var belli zamanlarda koşu bandının yürüme yerinin altı yağlanıyor,15 günde bir aşağı yukarı ama zaten aldığınızda servisinden kesin bilgi alırsınız.Koşu bandının sürtünme sesini azaltıyor,koşu bandında daha rahat yürünüyor ve bandın ömrünü uzatıyor,o yüzden gerekli.

arkadaşlar
kosu bandı bizde de var eşim ve oğlum kosuyor 3ümüzde de göbek var ama en cok bayanların kı kotu ya..kosu bandında kosunca sadece bacaklar calısmaz dımı bacaklarım zaten cok kalın değıl belım kalın. bacak lar ıyıce cın alı gıbı ıncecık olmasın.bir spor myo okulu mezunu arkadasım gercı sey dedı once bacaklardan yakabılır AMA YAĞ AZALDIKCA nerede yag varsa orayı yakar dedı ama yıne de ne bıleyım..

o kadar para verip aldım ama gürültüsünden fazla kullanamadım bileee sevmedimm nedense .Müstakil evin olucak o zaman tam rahatlık ama şuan apartmanda yaşayanlar için tavsiye etmiyorummm

canım bende 2. katta oturuyorum birak aşağı ses gitmesini televizyonun karşısında koşarken sesini bile duymuyorum coook az bi sesi var ben çok memnun kaldım ben alalı 2 hafta oluyor ama sadece 2 defa 5,5 hızında yürüdüm 1 saat 1 kilo vermişim bile üstelik diyet falan yapmadan herşeyden çok güzel yedim ve 2 kere yürümeme rağmen 1 kilo vermişim şimdi tam hız devam

o kadar para verip aldım ama gürültüsünden fazla kullanamadım bileee sevmedimm nedense .Müstakil evin olucak o zaman tam rahatlık ama şuan apartmanda yaşayanlar için tavsiye etmiyorummm

Canım, ben de almayı düşünüyorum.Seninki hangi markaydı, sesi yüksek olan?

siz hangi marka ve nerden ne kadara aldınız rica etsem banada yardımcı olurmusunuz gelip kendileriimi kurdular kolay gelsin sizede teşekkürler

slm kızlar azönce aldım 1 haftada gelir heralde altis dy1000 bakalım bir işe yarayacakmı tabinasıl bir alet acaba umarım kötü çıkmaz 588 TL ye aldım valla bayılır düşerim oyuncak gibi bişi gelirse

Yürümeekk coooook sıkıcııı.Eğlenceli hale getirmek icin ne yapmalıııı????

Çiğdem merhaba, nerden aldın internetten mi? Umarım memnun kalırsın, gelişmeleri yazarsan sevinirim.

Çiğdem merhaba, nerden aldın internetten mi? Umarım memnun kalırsın, gelişmeleri yazarsan sevinirim.

evet cnm hepsiburada dan aldım gelmedi işte bir gelsin kurulsun bakıcam bnde daha görmedim umarım memnun kalırım hipoglisemi teşhisi kondu banada spor yapıp vermem lazım kiloları evim sahil şeridinde ama gel gör ki çıkılmıyor işten güçten aldım bir hevesle yeri bile hazır sonuçları yazarım memnun kalırsam sessiz motor diyordu sitede umarım sessizdir

Merhaba ben de yeni koşu bandı aldım. Geçen hafta sipariş verdim, yarın elimde olur diye tahmin ediyorum. Umarım zayıflayabilirim. Hepimize kolay gelsin :)

kızlar bende koşu bandı alalı 1 ay oldu ve iki hafta yürüdüm her gün 1 saat tabi yememden de biraz kıstım 71 kilodan 69 a düştüm iki haftada sonra hastalandım bıraktım şimdi tekrar başlıycam bende voit green fıt koşu bandı aldım marka olarak en ucuz voit oydu kurmaya gelen kişi dynamıclerde aynı fabrikadan çıkıyor dedi haha kendimi salak gibi hissettim ama bunda 5 yıl motor garantisi var dedi fark bu en pahalı parça da motormuş neyse altınada ses çıkarmaması için minder aldım yine voitten fena değil ama sürtünme sesi geliyor ama rahatsız edici bir ses değil zaten koşmuyorum tansiyonum var yürüyorum sadece bu arada karşıma ayna koyunca ve de müzik dinliyince güzel oluyor fazla sıkılmıyorum artık her gün 1 saat yürüycem bıktım üzerime uygun kıyafet bulamamaktan

siz hangi marka ve nerden ne kadara aldınız rica etsem banada yardımcı olurmusunuz gelip kendileriimi kurdular kolay gelsin sizede teşekkürler

ben evkurdan aldım dynamic marka 1300 e aldım haziranda ödemeye başlıcam 15 ay taksitle sesi hiç yok ve yanında kondisyon bisikleti voit sauna eşofmanı ve twister hediyeydi misafirim geldi bırakmak zorunda kaldım ama buğun tekrar başladım hadi bakalım inşallah zayıflarımherkese kolay gelsin

Son düzenleme:
bende kullanıyorum 2-3 haftadır başladım yürümeye voit green fit evet sürtünme sesi var ama kulağımda kulaklık oldugu için ben birşey duymuyorum evdekiler düşünsün

şimdilik pek hızlı kilo veremedim sizler gibi süresini arttırmayı düşünüyorum genelde 40-50 dk arası 5.6 da yürüyorum

17 kilo verdim koşu bandında yürüyorum 5 hızında 40 dakika çok ağır olmasada diyette yapıyorum .. ben çok memnunum koşu bandından artı alt kata ses gitmiyor ayağınızda spor ayakkabı varsa hele hiç gitmiyor ilk başlarda çok sıkılıyordum gazete felan koyuyordum karşıma okumak için baktık olmuyo tw aldık tam karşısına böyle daha yimiş :)))

17 kiloyu ne kadar zamanda verdin? ben hergün yürümeme rağmen o kadar faydasını göremedim daha

merhaba arkadaşlar. hamileyken 20 kilo aldım 86 kiloyla doğuma girdim ve şuanda 73 kiloyum.hiç bir kıyafetim olmadığı için dolabımı yeniledim fakat aldığım şeyleri kendime yakıştıramıyorum.. koşu bandı almak istiyorum göbeğim var kalçalarım zaten vardı ve selülitlerim var..hem kilo vermek hemde göbeğimden kurtulmak istiyorum işe yararmı yardımcı olun lütfen

Bu topik çok sessiz kalmış Eğer evde koşu bandı olanlar ve kilo vermek isteyenler varsa canlandıralım bu topiği.Her gün düzenli bir şekilde kaç dk ve hangi hızda yürüdüğümüzü yazalım.Bazen koşu bandında yürümek insana sıkıcı geliyor,motivasyon düşüyor ve bırakılıyor.Eğer birbirimize destek olursak hem yürüyüşü bırakmayız,hem de beraber kilo veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…