merhaba kızlar,bende bu akşam ablamla evkura gidip bakacağız.hep aklımda bu koşu bandı ve sizlerinde yazılarını görünce hemen almak istiyorum ama bu hız durumlarını anlamadım ,birde yağ damlatma durumu anlıyamadım ,hangi marka iyidir acaba?
canım öncelikle çok sevindim yürüyen birilerini bulduğuma :) benim yürüyüş bandım dunlopeğimi falan yok ama bana yetiyorve maşallah alalı 4 sene olacak bir sorunda yaşamadım bana sorarsan bütçene uygun kullanabileceğin aklına yatan bir ürün al yok şu özellik yok bu özellikfazla takılmaönemli olan aldıktan sonra bir köşeye unutmaman ben alırken en çok bunu söylediler alma birsüre hevesin kaçar kullanmasın ama ben yapımı biliyorum kilo ile ugraşan bir insanım inanaki şu 6-7 kilomu versem dahada hevesle yürürüm korumak için en kısa zamanda al ve aramıza katıl bekliyoruz
akşamı iple çekiyorum canım zaten,gidip alıcam sanırım yarın eve getirirler,pek özelliklerini bilmiyorum ama en önemli olan ne özelliği ne bilim motoru felan mı ,açıkcası pek anlamıyorum öyle şeyklerden,annemde aynı şeyi söylüyor bana:) ama ben yapıcam diyorum ,sonuçta sabah akşam arabayla gidip geliyorum ,yol yürüme gibi bişeyim yok.en azından yürüme bandı aldığımda ders çalışırken bile yaparım yani,birde bu hızlar oluyor onu nasl ayarlıyorsunuz canım?en fazla ne kadar süre yürümeliyiz?
canım inan en güzelini yaparsın insanların en çok söylediği dışarda yürümek kadar güzel bi şey yok koşu bandı boşa almayın diyorlar ama diyenleri bir kere bile dışarda yürürken görmüyorum:) benimde bebeğim var ve hemde çalışan bir bayanım en güzeli yürüyüş bandı neyse benim yürüyüş bandım en yüksek yürüme programı 12 fazla bilgim yok aama bu hepsinde 12 galiba ben ilk önceleri 30 dk 5.0 ile başlayıp 6.0 gibi falan yürüyordum sonra vucudum alıştıkça ve fazla kilo alınca 6.5 ile başlayıp 7.0 ile yürüyordum ara sıra 9.0 dabile koştoğum oluyordu şu anda daah uzun kalabilmek için 6.0 da90 dk yürüyorum en azından 3 gündür yürüdüm bir hafta denemeyi düşünüyorum yoğun bir şekilde ama normali haftada 3 gün birer gün arayla sen bu şekilde başlaya bilirsin nettende araştırabilirsin kendi bünyene göre zaten ayarını yaparsın şimdi çok harektli bir insansındır 5.0 az gelir tam terside olabilir ama ben 15 kilo verdiğim sürede ayaklarım su toplasa bile yürüdümo kadar çok çeşit seviyede yürüdümki bazen 5.0 da 2dk yürüyüp 12 de koştum birden falan:)ama şunu söyleye bilirimki anladığım kadarıyla sınava hazırlanıyorsun galiba yürüyüş kadar beynini dinlendirecek bir şey yoktur birde insan spor yapın ca yorgun olur diye düşünüyorlar ama tam tersi ben daha dinamik daha dinç oluyorum arkadaşlarım çok şaşırıyorlar ayrıca insan yürüdükten sonra yediklerine daha çok dikkat ediyor çok konuştum galiba ama uzun süredir hayatım bu olunca bu konuda konuşmaya paylaşmaya bir yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum sana kolay gelsin canım
bu günkü yürüyüşümüde tamamladım 9km 800 kalori:)ama biraz zor oldu oğlum yürüyüş bandından inmemi istedi oynamak istedi ama çıkmıştım bırakamadımözür dilerim anneciğimbabamız evde olunca daha rahat oluyor :)
bu günkü yürüyüşümüde tamamladım 9km 800 kalori:)ama biraz zor oldu oğlum yürüyüş bandından inmemi istedi oynamak istedi ama çıkmıştım bırakamadımözür dilerim anneciğimbabamız evde olunca daha rahat oluyor :)
Bende koşu bandında 13 gündür koşuyorum.hiç fire vermedim.60 dakikada 6 km 6 hızında yürüyom 8 de koşuyom.toplamda 120 kalori gösteriyo.sen 800 cal demişin niye bukadar fark var.sauna eşofmanımla koşuyom çok terletiyo.hiç kilo vermedim.canım sıkılıyoooooooooooo
:) bende çok şaşırdım canım ya benimkinde bir sorun var yada seninkinde :) sen böyle yazıca bende nete baktım 1 saat hızlı yürüme diyeki benim koşu bandında 6gerçekten hızlı yürümeya giriyor baktım 1 saat hızlı yürüme 350 kalori diyor yine benimki bu orana göre fazla seninkide bu orana göre oldukça az peki sıkılaştınmı
çünkü 13 gün az bir süre değil ben geçen sene 15 kilo veririken senin gibi hem yürüyordum hemde kilo gitmeyince motive bozuluyordu ama inatla yürüdüm eger öncesinde bir spor geçmişin varsa vücut az buluyorda olabilir benimki gibiben 45-50 dk yürüyordum tık oynamıyordu şimdi süremi çoğlatınca vermeye başladım ama bakalım 61 oldum inş sadece pazartesiden beri yürüyorum ama fazla yürüdüğüm için normal haftada 3 günlük yürüme disiplinine göre 2 haftadır yürüyor gibi oluyorum canını sıkma yürümenin olumlu tarafı olur olumsuz tarafı olmaz ha birde yürüdükçe vucüttaki yağ oranı kasa dönüşüncede kas yağdan ağır olduğu içinde vermiyor gibi görüne bilirsin ben bunu çok yaşadım kilolar gitmeyince netten araştırdım beden eğitimi öğretmen arkadaşımda aynı şeyi söyledi bence sen kilo değil de bedenine odaklan kaç beden giyorsun spordan sonra kaç beden oldun bende böyle yapmaya çalışıyorum en azıdan sana bunları yazarken bu konuda kendimi motive ediyorum:) benim boyum 155kilom 61 ve 38 beden giyorum :) sen kaç beden giyorsun
:) bende çok şaşırdım canım ya benimkinde bir sorun var yada seninkinde :) sen böyle yazıca bende nete baktım 1 saat hızlı yürüme diyeki benim koşu bandında 6gerçekten hızlı yürümeya giriyor baktım 1 saat hızlı yürüme 350 kalori diyor yine benimki bu orana göre fazla seninkide bu orana göre oldukça az peki sıkılaştınmı
çünkü 13 gün az bir süre değil ben geçen sene 15 kilo veririken senin gibi hem yürüyordum hemde kilo gitmeyince motive bozuluyordu ama inatla yürüdüm eger öncesinde bir spor geçmişin varsa vücut az buluyorda olabilir benimki gibiben 45-50 dk yürüyordum tık oynamıyordu şimdi süremi çoğlatınca vermeye başladım ama bakalım 61 oldum inş sadece pazartesiden beri yürüyorum ama fazla yürüdüğüm için normal haftada 3 günlük yürüme disiplinine göre 2 haftadır yürüyor gibi oluyorum canını sıkma yürümenin olumlu tarafı olur olumsuz tarafı olmaz ha birde yürüdükçe vucüttaki yağ oranı kasa dönüşüncede kas yağdan ağır olduğu içinde vermiyor gibi görüne bilirsin ben bunu çok yaşadım kilolar gitmeyince netten araştırdım beden eğitimi öğretmen arkadaşımda aynı şeyi söyledi bence sen kilo değil de bedenine odaklan kaç beden giyorsun spordan sonra kaç beden oldun bende böyle yapmaya çalışıyorum en azıdan sana bunları yazarken bu konuda kendimi motive ediyorum:) benim boyum 155kilom 61 ve 38 beden giyorum :) sen kaç beden giyorsun
Boyum 167.42 beden diyiyom 68 kiloyum.cansimitlerim fazla.spor geçmişim yok diyebilirim 2 ay önce spor salonuna 10 gün kadar gittim okadar.1 ay beklicem bakalım değişiklik olcak mı.bugün 90 dakika 9 km koştum.hafta sonu olduğu için evdeyim.bugün 15. günüm.sen 1 ayda nekadar vermiştin.diyet yapıyonmu.
canım spor geçmişin yoksa daah hızlı veririsin aslında çünkü vucüt alışık olmayında kendini korumaya alamaz ben geçen sene verdiğimde ortalama 1 ayda 3 kilo vermiştim yaptığım yürüyüşüme göre az buluyordum moralim bozuluyordu moralim bozuldukça netten bunu konu ile igili kilo verenleri okuyup motive oluyordum ve iyiki öyle yapmışım görüyorum ki ne kadar tartıda ağırda çıksam diyorum ya beden imi baz aldım ben senin boyun bana göre oldukça uzun ben 155 im ve kilomuz arasında 5 kilo gibi fark var ama ben 38 giyorum yani canını sıkma tartıyıda takma (desemde inan bende takıyorum ama hem seni hem kendimi motive etmeey çalışıyorum ):)ben fazla yürüme başladım ki geçen sene yaptığımın iki katını yapıyorum çünkü vucüdüm alıştı koruma geçti galiba ha bu arada dün yürüyemedim alış verişteydim ama birazdan yürüyecem sabahtan beri nefsimle mücadala ediyorum ama buraya yazdığım için çayımı içip yürüyecem:)yürüüyş bandına çıkmadan önce bu kadar boçalıyorum ama yürükenki terimi atınca çok mutlu oluyorum eminim sende öylesindir demi hadi kolay gelsin canım yılmak yok ha bu arada ben pazartesiden beri yürüyom ama 90 dk diyorumya 1 kilo verdimbirazda yememe dikkat ediyorum ama öyle diyet boyutunda değil 2 zeytin yok şu kadar peynir falan değil ama yerken üyürüyüş yaptığımı kilo vermeye hedeflendiğimi hatırlayarak yiyorum gün için hiç tıkabasa dolu doymuyorum ama açta kalmıyorum ama yatmadan önce açıkıyorsam demekki bu gün çok yememişim diyorummutlu ama aç yatıyorum:)
yememe çokta dikkat edemiyorum.fazla yiyipte abartmıyorum.inşallah bendede 1 ayda 3 kilo gider.benim normaldede metobolizmam çok yavaş.
ya bende öyleyim diyorum ya abartmıyorum ama bu günlerde sanki biraz daah azaltımbenim spor yapmadan önce metobolizmama da yavaş çalışıyordu kabızlık propblemlerim oluyordu ama sporla beraber dediğim gibi yeme alışkanlığımı değiştirince artık öyle bir sorunum yok metobolizmam güzel çalışıyor ben sabahkalkınca mutlaka ılıksu içiyorum bir bardaktan fazla çünkü çok su içmek için büyük bir kupa aldım akşam yatmadan öncede yeşil çay içiyorum benim hedefimde nisan 1 e kadar sabredeceğim inş olur benim sorunumda başka bunları yapmama rağmen normal bir inan hemen kilo verebilir ama ben hemen veremiyorum bakalım olacak inş canım en azından ikimiz destek olalım birbirimize
:)
ya bende öyleyim diyorum ya abartmıyorum ama bu günlerde sanki biraz daah azaltımbenim spor yapmadan önce metobolizmama da yavaş çalışıyordu kabızlık propblemlerim oluyordu ama sporla beraber dediğim gibi yeme alışkanlığımı değiştirince artık öyle bir sorunum yok metobolizmam güzel çalışıyor ben sabahkalkınca mutlaka ılıksu içiyorum bir bardaktan fazla çünkü çok su içmek için büyük bir kupa aldım akşam yatmadan öncede yeşil çay içiyorum benim hedefimde nisan 1 e kadar sabredeceğim inş olur benim sorunumda başka bunları yapmama rağmen normal bir inan hemen kilo verebilir ama ben hemen veremiyorum bakalım olacak inş canım en azından ikimiz destek olalım birbirimize
:)
Bugün 16. günüm.bugün rekor kırdım 10 km koştum.100 dakikada .hafta sonu olduğu için. hafta içi 6 km olur ancak.6 hızında yürüyorum.yarınadn itibaren 6.5 hızında yüricem.benim metobolizmam daha yavaş bence seninkinden 16 gün bitti tık yok.hedefim 1 ay benim.1 aydan sonra tabiki kilo vermesem bile bırakmicam.devam edecem.düşünüyorum diyorumki ben bu kiloyu 1 ayda mı aldımki 1 ayda vereyim.(teselli).sen hergün koşuyon mu?çocukla bazen zor oluyor ama neyapalım.
2 gündür sabah akşam lahana suyu içiyom.faydası olur mu bilmem
Bugün 16. günüm.bugün rekor kırdım 10 km koştum.100 dakikada .hafta sonu olduğu için. hafta içi 6 km olur ancak.6 hızında yürüyorum.yarınadn itibaren 6.5 hızında yüricem.benim metobolizmam daha yavaş bence seninkinden 16 gün bitti tık yok.hedefim 1 ay benim.1 aydan sonra tabiki kilo vermesem bile bırakmicam.devam edecem.düşünüyorum diyorumki ben bu kiloyu 1 ayda mı aldımki 1 ayda vereyim.(teselli).sen hergün koşuyon mu?çocukla bazen zor oluyor ama neyapalım.