Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuburcum haklisin cok sessiz burasi
Mesela ben yuruyus bandimda 5.6 hizinda yuruyodum fakat 2 haftadr weight loss programini yapiyorum 40 dk ve kilo vermem hizlandi gercektnde
Merhaba ben de yeni koşu bandı aldım. Geçen hafta sipariş verdim, yarın elimde olur diye tahmin ediyorum. Umarım zayıflayabilirim. Hepimize kolay gelsin :)
Evet kuburcum haklisin cok sessiz burasi
Mesela ben yuruyus bandimda 5.6 hizinda yuruyodum fakat 2 haftadr weight loss programini yapiyorum 40 dk ve kilo vermem hizlandi gercektnde
Kızlar şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama.Bazı diyetisyenler kilo verirken başta sporu önermiyorlarmış.Nedenlerinden biri yağların kasa dönüşmemesi için.Diğer bir neden ise,insan başta sporla kilo vermeye başlayınca kilo vermesi durduğunda sporun buna etki etmemesi.Acaba önce birkaç kilo verip,kilo vermemiz durduğunda mı başlasak yeniden bilemedim:26:
Bence sporla beraber diyette uygulanırsa yağ yakarsın.ama sadece spor yaparsan diyet uygulamazsan doğrudur yağlar kasa dönüşür sıkılaşırsın.
anlaşılan kimse yürümüyor galiba:) ha bu arada 15 kiloyu 20 ayda vermedim 5 ayda verdim ve hala koruyorum buda çok önemli değilmihadi ama yarında yürüyeceğim inş
Cnm merhaba bn once 15 kiloyu 20 ayda verdin sandim sirf yuruyusle ama smdi 5 ay oldugunu okuyunca baya sasirdim tebrik ediorum seni bnde 1 bck aydr hergun yuruyus bndinda yuruyorum sıkılasma oldu ama ha yaklasık 4 kilo verdim son zmnlarda süresini uzattim ve weight loss programinda yurumeyr basladim
Sen yediklerine dikkat ettin mi ? Birde hiz kacta yuruosun ne kadar zmn ?
aslında bu gün yürümeyecektim dizimi seyredecektim ama burda birşeyler paylaşınca duramadım ve gittim yaklaşık 9 km yürüdüm ve 800 kalori yaktım ve mutluyum:) hadi ama kimse yürümüyor mu?benim aslında bu forma üye olma sebebim bu konuydu ve sayfamı buldum ama kimsede yürümüyor
merhabalar bende bugün yürüyüşe başlıyorum koşu bandımda
diyetisyenim haftada 3 gün 30 dk yürümemi önerdi ve düşük hızda yürü dedi yoksa kas yaparsın :)
sanırım zamanla artıracak tabi ben hızımı alamayıp 45 dk ya çıkabilirim :)
bende her gün buraya yazarım bundan sonra