Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Evet kuburcum haklisin cok sessiz burasi

Mesela ben yuruyus bandimda 5.6 hizinda yuruyodum fakat 2 haftadr weight loss programini yapiyorum 40 dk ve kilo vermem hizlandi gercektnde

Evet kuburcum haklisin cok sessiz burasi

Mesela ben yuruyus bandimda 5.6 hizinda yuruyodum fakat 2 haftadr weight loss programini yapiyorum 40 dk ve kilo vermem hizlandi gercektnde

Hmm ben de daha yeni başladım koşu bandında yürümeye.Her gün 45 dk ve 5.0 hızında yürüyorum.Son 5,10 dk kala 5.5 e çıkartıyorum hızımı.Ama motivasyonum düşük,günlerdir yürümüyorum.Weight loss programı nasıl oluyor peki :KK31:

bende 7 gündür koşu badında günde 1 saat koşuyorum henüz kilo vermedim.inşallah veririz.paylaşalım

Alooooooooooooo kimse koşmuyomu ya....ben hergün yazacam bugün 1 saat koştum.bugün 8. günüm 1 ayı doldurunca bakalım nekadar kilo vercem.sizleride bekliyom.

Kızlar şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama.Bazı diyetisyenler kilo verirken başta sporu önermiyorlarmış.Nedenlerinden biri yağların kasa dönüşmemesi için.Diğer bir neden ise,insan başta sporla kilo vermeye başlayınca kilo vermesi durduğunda sporun buna etki etmemesi.Acaba önce birkaç kilo verip,kilo vermemiz durduğunda mı başlasak yeniden bilemedim:26:

Kızlar şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama.Bazı diyetisyenler kilo verirken başta sporu önermiyorlarmış.Nedenlerinden biri yağların kasa dönüşmemesi için.Diğer bir neden ise,insan başta sporla kilo vermeye başlayınca kilo vermesi durduğunda sporun buna etki etmemesi.Acaba önce birkaç kilo verip,kilo vermemiz durduğunda mı başlasak yeniden bilemedim:26:

Bence sporla beraber diyette uygulanırsa yağ yakarsın.ama sadece spor yaparsan diyet uygulamazsan doğrudur yağlar kasa dönüşür sıkılaşırsın.

Bence sporla beraber diyette uygulanırsa yağ yakarsın.ama sadece spor yaparsan diyet uygulamazsan doğrudur yağlar kasa dönüşür sıkılaşırsın.

Önce şu ödemi vücudumdan atayım birkaç kilo verip sonra başlayayım diyorum.Bir de kızlar yürürken hiç parmaklarınız şişiyor mu.Benim nedense 2 haftadır yürüyüş yapmaya başlayınca parmaklarım şişiyor.Kollarımı yukarı kaldırarak yürüyorum bir süre.Ama bu seferde yürüyüş yapmadığım,oturduğum günlük zamanlarda da birden şişmeye başladı parmaklarım.Davul gibi oluyor ama 5 dk sonra geri düzeliyor.:18:

slm kızlar bende yaklaşık 20 aydır koşu bandı kullanıyorum tabiki çok düzenli olmuyor ama şöyle söyleyeyim alıpta bir köşede unutanlardan değilim ben koşu bandı sayesin 15 kilo verdim ama yazın koşu bandımdan ayrı kalınca 5 kilo geri aldım yani kışın kilo vermek için çok ideal ve aldığım 3kilomu verdim bu günlerde yeniden başladım dün 9 km bu günde 10 km yürüdüm hergün yazarsakdaha çok motive oluruz birde yürümekten vazgeçenlerin (bukişi bende oluyorum )en büyük sorunu insan o kadar yürüdükten sonra tartıda eksilmek istiyor ama fazla bile çıkıyor ve motivesi bozuluyor ben bunu çok yaşadım sebebi vucüttaki yağın kasa dönüşmesinden dolayı incelsek bile ağır gelebiliyormuşuz ben artık kilodan ziyade beden ölçüsü ile motive olmaya çalışıyyorum ben 62 kiloyum boyum 155 ama 38 beden giyebiliyorum bence önemli olan beden olmalı ben çok sıkı bir şekilde yürümeye karar verdim ve tartıya takılıp kalmayacağım
tavsiyem bu 20 aydır yürüyen birisi olarak

anlaşılan kimse yürümüyor galiba:) ha bu arada 15 kiloyu 20 ayda vermedim 5 ayda verdim ve hala koruyorum buda çok önemli değilmihadi ama yarında yürüyeceğim inş

anlaşılan kimse yürümüyor galiba:) ha bu arada 15 kiloyu 20 ayda vermedim 5 ayda verdim ve hala koruyorum buda çok önemli değilmihadi ama yarında yürüyeceğim inş

Cnm merhaba bn once 15 kiloyu 20 ayda verdin sandim sirf yuruyusle ama smdi 5 ay oldugunu okuyunca baya sasirdim tebrik ediorum seni…bnde 1 bck aydr hergun yuruyus bndinda yuruyorum sıkılasma oldu ama ha yaklasık 4 kilo verdim son zmnlarda süresini uzattim ve weight loss programinda yurumeyr basladim

Sen yediklerine dikkat ettin mi ? Birde hiz kacta yuruosun ne kadar zmn ?

Cnm merhaba bn once 15 kiloyu 20 ayda verdin sandim sirf yuruyusle ama smdi 5 ay oldugunu okuyunca baya sasirdim tebrik ediorum seni…bnde 1 bck aydr hergun yuruyus bndinda yuruyorum sıkılasma oldu ama ha yaklasık 4 kilo verdim son zmnlarda süresini uzattim ve weight loss programinda yurumeyr basladim

Sen yediklerine dikkat ettin mi ? Birde hiz kacta yuruosun ne kadar zmn ?

ya aslında 1 senedir yediklerime dikkat ediyorum ama bu diyet anlamında değil yeme alışkanlığım değişti vucütta alıştı tabi meyve çok tüketiyorum su tüketiyorum cola gibi abur cubur pek yemiyorum hiç değil tabi yediğimde oluyor ama yogurt tüketiyorum falan .. yürüyüşümüde önceleri 7.0 da falan yürüyordum ama şimdi koşu bandında daha uzun kalabilmek için artık 6.0 da yürüyorum 90 dk bu günlerde yani 800 kalori falan yapıyor yaklaşıkta 9 bucuk km buluyor yürümeyi çok seviyorum ama öncedende yazdığım gibi tartıda eksik çıkmayı bırak fazla bile çıktığım oluyorbunu bilsemde motivem bozuluyor:KK43:

aslında bu gün yürümeyecektim dizimi seyredecektim ama burda birşeyler paylaşınca duramadım ve gittim yaklaşık 9 km yürüdüm ve 800 kalori yaktım ve mutluyum:) hadi ama kimse yürümüyor mu?benim aslında bu forma üye olma sebebim bu konuydu ve sayfamı buldum ama kimsede yürümüyor :KK43:

aslında bu gün yürümeyecektim dizimi seyredecektim ama burda birşeyler paylaşınca duramadım ve gittim yaklaşık 9 km yürüdüm ve 800 kalori yaktım ve mutluyum:) hadi ama kimse yürümüyor mu?benim aslında bu forma üye olma sebebim bu konuydu ve sayfamı buldum ama kimsede yürümüyor :KK43:

bir tek ikimiz yürüyoruz sanırım :) bende bugün 1 saat 6.0 hızında yürüdüm kalorisine dikkat etmedim ben dvd seyrederek yürüyorum çok zevkli oluyor...hergün devam allah sağlık verdiği sürece başarılarr ... yine görüşürüz burada :KK55:

sizinde takip etmenize çok sevindim insan gerçekten motive oluyor en azında bu şekilde benim bulunduğum yere spor salonu imkanım yok ancak evde yürüyüş bandı kullanabiliyorum bende televizyonun karşısına koydum sevdiğim diziler programlarla yürüyorum en azından sıkılmıyorum yada durmadan rakamlarla uğraşmıyorum:)

merhaba kızlar,bende bu akşam ablamla evkura gidip bakacağız.hep aklımda bu koşu bandı ve sizlerinde yazılarını görünce hemen almak istiyorum ama bu hız durumlarını anlamadım ,birde yağ damlatma durumu anlıyamadım ,hangi marka iyidir acaba?

merhabalar bende bugün yürüyüşe başlıyorum koşu bandımda
diyetisyenim haftada 3 gün 30 dk yürümemi önerdi ve düşük hızda yürü dedi yoksa kas yaparsın :)
sanırım zamanla artıracak tabi ben hızımı alamayıp 45 dk ya çıkabilirim :)
bende her gün buraya yazarım bundan sonra

merhabalar bende bugün yürüyüşe başlıyorum koşu bandımda
diyetisyenim haftada 3 gün 30 dk yürümemi önerdi ve düşük hızda yürü dedi yoksa kas yaparsın :)
sanırım zamanla artıracak tabi ben hızımı alamayıp 45 dk ya çıkabilirim :)
bende her gün buraya yazarım bundan sonra

öncelikle eşlik edebilecek birilerini bulduğuma çok sevindim bende aslında diyetisyene gitmek istiyorum ama eşime göre senin bi şeyin yok deyince kalıyorum neyseya benim vucüdüm kas yaptı bunun farkındayım ama sizin diyetisyeniniz neden kas yapma dedi ben 1 seneden fazla oldu yürüyüş yapalı hergün her hafta yapmadım ama gerçekten çok yürüdüm ve vucüdüm fazlasını istediği için bir süre ara verdim şimdide 8-9 km yürümeye çalışıyorum banamısın demiyorum acaab kendimi boşamı yoruyorum diye düşündüm doktorunuz kas yapma deyince ben ne yapcam bünyem az yemeye meyve salata gibi yani bir insanın uygulayınca rahatlıkla kilo verebileceğigibi besleniyorum yürüyorumda zaten hareketliyim ama kiloda tık yok ha kiloma göre bedenim 38 memnunum aslında ama birileri kaç kilosunuz dediği zaman 62 dmek istemiyorum:)

X