- 15 Nisan 2010
- 794
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spor salonuna uylıgım bttkten sonra ılk ısım eve kosu bndı almk olucak ıse yarıcagından cok emınım.bıde bunun yagı fln oluomus ole bısy var mı bılen bırı aydınlatrsa sevınırım.
o kadar para verip aldım ama gürültüsünden fazla kullanamadım bileee sevmedimm nedense .Müstakil evin olucak o zaman tam rahatlık ama şuan apartmanda yaşayanlar için tavsiye etmiyorummm
siz hangi marka ve nerden ne kadara aldınız rica etsem banada yardımcı olurmusunuz gelip kendileriimi kurdular kolay gelsin sizede teşekkürlercanım bende 2. katta oturuyorum birak aşağı ses gitmesini televizyonun karşısında koşarken sesini bile duymuyorum coook az bi sesi var ben çok memnun kaldım ben alalı 2 hafta oluyor ama sadece 2 defa 5,5 hızında yürüdüm 1 saat 1 kilo vermişim bile üstelik diyet falan yapmadan herşeyden çok güzel yedim ve 2 kere yürümeme rağmen 1 kilo vermişim şimdi tam hız devam
Çiğdem merhaba, nerden aldın internetten mi? Umarım memnun kalırsın, gelişmeleri yazarsan sevinirim.
siz hangi marka ve nerden ne kadara aldınız rica etsem banada yardımcı olurmusunuz gelip kendileriimi kurdular kolay gelsin sizede teşekkürler
17 kilo verdim koşu bandında yürüyorum 5 hızında 40 dakika çok ağır olmasada diyette yapıyorum .. ben çok memnunum koşu bandından artı alt kata ses gitmiyor ayağınızda spor ayakkabı varsa hele hiç gitmiyor ilk başlarda çok sıkılıyordum gazete felan koyuyordum karşıma okumak için baktık olmuyo tw aldık tam karşısına böyle daha yimiş :)))