Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

selamm arkdailr buğün sabah yedi otuzzda 50 dak yürüyüş ve ayrobik dışardaa koşu bandımdadaa 5,5 hızındaa 45 dak yürüdümmm

Kızlaaaar ben ayağımı incittiğim için yaklaşık on gündür koşamıyorum. Fakat verdiğim kilolarımı da geri almadım, bu süpeer. Şu ayağım iyileşse hiç beklemeden başlıcam. Çünkü ben defalarca rejim, diyet vb. şeyler denedim. Hiç biri olmadı; taaki koşu bandı alana kadar. Ayrıca ayın 24 ünde de bi düğünümüz var. 8 kilo vermem gerek. Bu arada bazı arkadaşlar kilo verme çizelgesi gibi bişey paylaşıyorlar. Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Hepinize başarılar. Koşalım kızlaaaar ! :KK3:

kızlar bende büğün 4 km yürüdümm koşu bandımda ama biraz yediklerimi abartıgım için verememi
şşim:KK43::KK67:

ben kosarken yada yururen cok kalbim aciyor,birde arastirma yaptim birden kosubandinda kalmak kalbe zararmis,kostuktan sonra cok acikiyorum,birde ben saunaesofmanla kosuyorum daha cok trletiyor tavsiye ederim,hayirli kandiller

Bir soru da ben sorsam: Koşarak ya da tempolu yürüyerek kilo vermenin dışında, beli ve bacakları incelen, karnı düzleşen arkadaşlar oldu mu aranızda, yoksa ek egzersizler mi yapıyorsunuz???

hızlı tempoda hergün 45 dk yürüyüp 315 kalori yakıyorum şu sıralar yediklerime pek dikkat etmiyorum ama bacaklarım hala kalınn:KK50:

buğün yürüme bandındaa 45 dakikaa yürüdümmm 5 derecedeki tepomlaa artık yediklerimide yarı yarııya kestimm

erken kalkdıgımda dışarda sporumu yapıyorum yoksa akşamm 6tındans onra yürüme bandındaa herğün bir saat yürüyorumm:KK4:

X