Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

burası şenlenmiş yeni gelenler hoş gelmiş ben bugün 1 saat yürüdüm yarın sabahta inşallah yürürüm

buğün sabahh dışarda 1 saat yürüyüş 45 dakka egzersizz yaptımmm yagmurluuyduu hava fazlada kalmadımm

öglen de koşu bandımda yürüdüm 25 dakikaa,4,8 dee

kızlar uzun zamandır yazmıyorum amma 80 kilodan 76 ya düştüm şunun şurasınd ne kaldı 26 kilo :)

kızlar mrb.bende yeni doğum yaptım.oğlum 2.5 aylık.koşu bandıyla zayıflamak istiyorum ama ne alsam bilmiyorum.şuan 79um.doğumdan sonra 8 kg gitti kendiliğinden.şuan 19 kg hamilelik fazlam var.ama ben 55 olmak istiyorummm.bakalım inşallah olurrr..koşu bandını şu yanında bisiklet ve mekik aleti verilenlerden almak istiyorummm.sizce ne dersinizzz.tecrübelilere soralım bakalımmmm....

Beni de kabul eder misiniz?? Koşu bandım yok( Ama iki yıldır her hafta 5-6 kez 1 saat ya tempolu yürüyorum, bazen o kadar tempolu yürüyorum ki bacaklarım acıyor bazen, bazen de 1 saati tempolu yürüme (20 dk.) yavaş tempoda yürüme (20 dk.) ve 20 dk. yavaş tempoda koşu gibi bölerek yapıyorum. Çok faydasını göüyorum, geçen yıl 55 den 46 ya indmiştim. Şu an 1.53 kiloda, 47 kilodayım, daha da sıkılaşmak istiyorum, hayatım boyunca yürüme ve koşmaya devam etmek istiyorum.

fiyatı nedir acaba sorması ayıp?

Arkadaşlar ben bir haftadır ekmek ve şekeri kestim, ayrıca yemeğimi azaltıp her gün 40 dakika yürüdüm. Elimde su şişesiyle geziyorum Eğer tartı yanlış göstermiyorsa bir haftada 2,5 kilo vermişim. Şahaneee! Bugün arkadaşımla da iddiaya girdik, tam bi ay sonra karşısına 10 kilo vermiş şekilde çıkıcam. Sadece azim arkadaşlar. Kim derdi ki benim kilo vereceğimi, annem bile şaşırdı. Haydi kızlar siz de hırslanın. Başarılar hepimizeee

sana katiliyorum bir gun kendime bahane buldum hemen kolayima geldikosu bandi unutuldu,,,ama trtiya ciktimda anladim 2,4kilo vermisim yuppiy yuppppiyyy kosuya devam bahaneyee hayirlar devammmmm..

tebrikler bunlar senin iicin

selam kızlarr buğün 1 saat yürüdümmm bide egzersiz yaptımm dün tartıldıgımda 1 kilom ggitmişşşşş

yürüyüşeee devamm çok i şe yarıyorrrr

buğün yarım saat yürüyüşşş sonrasıı dışardadaa pazara gitmmm ee oda hareketen sayılıyor:)

annmle 4 aksmdır duznlı olrk aksm ymklrnden snr 2 saat yuruyoruz tempolu olmaya calısıyrz.eve glnce bn ymk ymıorum ama krdsm bnden daha kılolu annmle ıkısı dayanamayıp bnden gızlı yıyolr bnde en fazla cılklı yoqrt meyve yada bıtkı cayıyla fln gecstırıorumm.bsy solmek ıcın erkn ama ıse baslıcm o zmn yuruymyebılırım gec gelme ıhtımalım var bnde kosu bndı mı alsam yoksa spor salonuna mı yazılsm dıe dusunup duryrum cok kılom yok 51 kıloyum ama 40 kılosu gbgmde bnce o qoruntu var

yazamiyorum klavye bozuk ama takip ediyorum,,,,,,arkadaslar kosuya devam kendimizi mote edeli ,,,iyi kosmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…