- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
fiyatı nedir acaba sorması ayıp?merhaba canım , bebeğine ve sana sağlıklı günler dilerim
bende koşu bandı mutlaka olmalı diyenlerdenim. 2 sene önce koşu bandı ile 77 kilodan 50 lili kilolara düştüm yediklerime dikkat ederek ve günde 2 defa hızlı tempo 50 dk yürüyerek. ardından koşu bandım arızalandı. çevremde yürüyüş alanı yok malesef. bende 1.5 yılda yeniden 71 kg çıktımeşimi yeniden razı ettim ve bu cumartesi yeni bir koşu bandı aldık yeniden eski kiloma döneileceğim.
eğer yeni alacaksan sana tavsiyem VOİT WHİTE 700. yürüyüşü çok rahat ve sessiz çalışıyor. bebişin yanında uyurken sende yürüyebilirsin .
Kızlarr bugun böyle oldu bugün şöyle oldu dersek daha sonra hep erteleriz. Bence bahane bulmadan koşalım koşalım ki yaza simitlerimizle, göbeğimzle girmeyelim. Dolabımızda bize dar gelen elbiseler üzerimize öyle bi yakışsın ki aynalar çatlasın. Hadi başarılar..
tebrikler bunlar senin iicinArkadaşlar ben bir haftadır ekmek ve şekeri kestim, ayrıca yemeğimi azaltıp her gün 40 dakika yürüdüm. Elimde su şişesiyle geziyorumEğer tartı yanlış göstermiyorsa bir haftada 2,5 kilo vermişim. Şahaneee! Bugün arkadaşımla da iddiaya girdik, tam bi ay sonra karşısına 10 kilo vermiş şekilde çıkıcam. Sadece azim arkadaşlar. Kim derdi ki benim kilo vereceğimi, annem bile şaşırdı. Haydi kızlar siz de hırslanın. Başarılar hepimizeee