ritim bozuklugu hemen hemen herkeste olabilen durum 5 kişiden 3 te olan bir durum . herkes farkında değildir yada rutin bir kontrolde ortaya pırt diye cıkıverir aslında hep vardır ama kişi farkında değildir . . şimdi bu konuda bence bir kardiyologdan yardım almanda fayda var veya bir egzersiz uzmanından onlar sana ne kadar surede ne kadar tempo yapman gerektigini söyleyeceklerdir. buna göre bir program cıkarabilirler. böylece için rahat sekilde sporunu yaparsın tatlım.
Tesekkur ederim peki 4.5 hızda yürürken nabız 130 olması normalmi? sizinde böylemi oluyor.
Selam kızlar baya bi aradan sonra ben geldim:) naslsnz bakim kilocuklar gidiyormu umarım herşey yolunda ..göbekten kurtulan varmı varsa nasıl kurtuldu bi zahmet söyleyebilirmi :)
Mart 27 de tartıldığım kilom 80 di. Bugunkü kilom ise 73. Demek ki insan isteyince ve biraz iradesine sahip olunca gayet de verebiliyormuş. Ve ben hiç bir zaman aç kalmadım :)
selam kızlar
uzun zamandır yazamadım. 24-26 sı düğün için bursadaydım ve çok mutluydum. herkes kilo vermişssin çok hoş olmuş nasıl verebıldın dedikçe mutluluğum daha da arttı
koşu bandıyla 40 günde 9 kilo verdim ve 65 kilodayım. 10 kilo daha vermem lazım. bu ay kilo almadım dikkat ettim ama koşu bandıma da binemedimama telafi etmek için motivasyonum yerinde
Herkese boool kilo kaybedilmiş günler diliyorum
Hepinize merhabalar arkadaşlar,
Bi koşu evlenip geleyim diye gitmiştim ben, ama geri dönmem 2 ay sürdü , hatta halen başlayamadım spora biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım
Eski arkadaşlardan kimler var bakalım huhuu hepinizi çok össledimmm
Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum , koşu bantlarınız hayırlı ve faydalı olur,yorulmadan ve azimle devam edersiniz inşallah :13:
Görüşmek üzere şimdilik hepiniz hoş ve sevgiyle kalın...