Amin canım sağolasın. Allah kimseyi eşinden sevdiğinden ayırmasın, ayrı olanları tez zamanda kavuştursun , anne babalarımıza da sağlık ve uzun ömür versin , başımızdan eksik etmesin...
Ben bir türlü eski motivasyonuma geri dönemedim yaa, böyle belirsizlikler içinde yaşamak herhalde artık beni çok yoruyor, kendimi toparlayıp azmedemiyorum kaldığım yerden rejime ve spora devam etmek için
(
İnşallah bir an önce başlarım bir ucundan belki o zaman gerisi gelir...
Sen de ramazanda verirsin inşallah canım , ramazana özel diyetler varmış sanırım bi göz atmakta fayda olabilir. Ben midemden dolayı oruç tutmuyorum ama tuttuğum zamanlardan hele de yaz aylarında çok zorlandığımı hatırlıyorum, umarım zorlanmamanın bir yolunu bulursunuz , Allah güç kuvvet versin diliyorum...
Ahh bir başlayabilsem canım ahhh
(( Haklısın bu sıcaklarda nasıl olur ben de hiç bilmiyorum, bir de iyice koyverdim kendimi sanırım, bi silkelenip kendime gelmem gerek...
Sen biraz daha devam et canım o egzersizlere, benim sezeryanla bebek sahibi olup ta tahta gibi karnı kalan arkadaşlarım var, sen de illaki sıkılaşırsın, zaten kilon yok, sadece kaslarını sıkılaştırmak yetecek sana. Allah yardımcın olsun canım :13:
Sen bir müddet daha öğrendiklerini yapma canım , nasıl olsa deftere not almışsın, istediğin kiloya gelince gönül rahatlığıyla yaparsın ara ara öğrendiklerini hem de tadını çıkara çıkara, tabii ki abartmadan kontrollü giderek... İnşallah sen de bayrama kadar verirsin kalan kiloları :13:
Düğünüm bir takım aksilik ve tatsızlıklara rağmen genel olarak çok güzel geçti, şimdi herşey bir rüya gibi geliyor, o koşturmaca, heyecan, mutluluk, arkasından çok kısa süre sonra gelen ayrılık derken , gerçekten yaşadım mı ben o günleri diye dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum
Bakın size nikah sonrası tekneyle yaptığımız boğaz turundan bir fotoğraf :)
( gelinliğin cenderesinden kurtulup , eşimin hayalindeki mini gelinliğe yakın modelde bir elbise ile... , ama maalesef elbise içine giymek üzere hazırladığım çamaşırı telaştan yanıma almadığım için büstiyerden kurtulamamıştım, )
Eki Görüntüle 747560