Slm. İkinci dogumdan sonra aldigim kilolari veremedim. Biri 1 digero 3 yadonda iki cocuklada disarda spor cok zor. Yuruyus bandi dusunuyorum. Neredeyse 300 sayfa olmus hepsini okuyamadim. Tvsiye edeceginiz marka, model ve gercekten ise yariyor mu? Bi de diet demeyin asla yapamiyorum.
selam kızlar
nasılsınız? bir süredir yazamadım sizden ayrı kalınca özledim yaaa
bu aralar misafir ve baska programlar derken koşu bandımı tam kullanamadım ama diyetten ısrarla vazgeçmedim,
istikrarımı bozmadım
baslayalı tam 40 gün oldu ve ben 74 ten 66.5 e indim. çok mutluyum inşaallah hep böyle devam edebilirim
herkese boool kilo kaybettiren günler diliyorumm
merhaba herkese.2 gün önce koşu bandı aldım ben de.ama konuyu epeydir takip ediyordum.72 kilodayım.12 kilo vermek istiyorum.ikinci gün 6da yapmaya başladım.ama feci yordu.kaçla başlamalı?siz tecrübelisiniz.birde adetliyken kullanılmaz mı?
bende 13 kilo verdim 2 ayda koşu bandı ve dikkatli yemeyle...
koşu bantında 5 ayda 80den 75e indim. ayda 1 kilocuk. benim kadar zor kilo veren başkası yoktur herhalde. millet ayda 5er 10ar veriyor. bende kıskançlıktan deliriyorum sanırım bu verdiğim kilolarda kıskançlık krizlerinden olmuştur. makarnayı pilavı patates kızartmasını özledim. yarım ekmek bol sucuklu çift kaşarlı tostu özledim. tek tesellim zorla verdiğim kiloları kolayca almayacak olmam. tipim böyle zor veririm zor alırım. tam 2 sene bu şekilde uğraşacağım ve ideal kiloma döneceğim.
kızlar bende zamanında dukan diyeti ve kosu bandıyla 2 ayda 10 kilo vermiştim. 65 ten 55 e inmiştim. aradan bir bucuk iki sene geçiyor evleneli daha 8 ay oldu ve ben 8 ayda 4 kilo aldım . ve aldığım çok belli. 59 kiloyum. allahan bedenim değişmedi.
bu ayın 30 unda sipariş vereceğim bende. umarım tekrar zayıflayabilirim. ama bu sefer öyle ağır diyetler yapmayacağım. sadece kısmayı düşünüyorumbiraz hepsi bu.
almayı düşündüğüm marka voit evo 2 yada 3 . teknik servis bunu önerdi. biz baska alacaktık aynı fiyata ama vazgeçtik. satıs yerine sorduk sonradan onlarda ikisi içinde evet güzel ürün dediler.
Kızlarr bana yardım edin lütfen.2 hafta önce kosu bandı aldım we yürümeye basladım ama bnde rtim bozukluqu war kalbimde cok hızlı atıyo o yuzden fazla hızlı yürüyemiyorum.Hep 4.5ta yürüyorum ama yürürken nabzım hep 125-130 ciwarında oluyo arada 110a falan düşüyo ama qenelde 130. Hız 4.5ken nabız kac olması qerekiyor. .