Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Slm. İkinci dogumdan sonra aldigim kilolari veremedim. Biri 1 digero 3 yadonda iki cocuklada disarda spor cok zor. Yuruyus bandi dusunuyorum. Neredeyse 300 sayfa olmus hepsini okuyamadim. Tvsiye edeceginiz marka, model ve gercekten ise yariyor mu? Bi de diet demeyin asla yapamiyorum.

selam kızlar
nasılsınız? bir süredir yazamadım sizden ayrı kalınca özledim yaaa
bu aralar misafir ve baska programlar derken koşu bandımı tam kullanamadım ama diyetten ısrarla vazgeçmedim,
istikrarımı bozmadım
baslayalı tam 40 gün oldu ve ben 74 ten 66.5 e indim. çok mutluyum inşaallah hep böyle devam edebilirim
herkese boool kilo kaybettiren günler diliyorumm

merhaba arkadaşım benim 3-5-7 yaslarında 3 cocuğum var ve ben de dışarıda yürüyemediğim için kosu bandı aldım. kosu bandı markası hakkında pek fikir veremicem ama koşubandını doğru kullanınca kilo veriliyor. tabii yanında diyet yapmadan biraz zor gider kilolar
bence hafif bir diyet ve yoğun bir koşu bandı programıyla kilo vermeyi başarabilirsin. ben de burdaki yazıları okuyup öyle koşubandı almaya karar vermiştim.

merhaba herkese.2 gün önce koşu bandı aldım ben de.ama konuyu epeydir takip ediyordum.72 kilodayım.12 kilo vermek istiyorum.ikinci gün 6da yapmaya başladım.ama feci yordu.kaçla başlamalı?siz tecrübelisiniz.birde adetliyken kullanılmaz mı?

tebrikler darısı hepimizin başına.

merhaba, hayırlı olsun :)
6 ilk baş için yorucu olur diye düşünüyorum,ben 4 le başlayıp 5e çıkıyordum 10 dk sonra, bi kaç gün sonra 5le başlayıp 5.8e falan çıkıyordum, 6.0da nadiren yürüdüm çok yoruyor beni de, tabi ki herkesin vücudu,kasları farklı, yorucuysa daha az hızda deneyin bakalım,acelemiz yok, birden hızlı yürüyüşle başlamak da kilo kaybına etkili olmayabilir,vücut önce ısınmalı, birden değil, koalylıklar diliyorum..

koşu bandı tavsiyesi istemişti birisi nickini hatırlayamadım. benimki dynamic gold, memnunum çok, hiç bi sorun çıkmadı henüz :) hepsi aynı görevi görüyor,doğru şekilde kulandıldığı sürece....

azimliyim, bakıyorum da azminden bişey eksilmemiş,tebrikler....

slm bayanlar bende koşuya devam hergün olmasada yapmaya çalışıyorum bu gün 7 km yürüdüm 70 dk falan sürdü 22 mayısta 3 ay olacak doğum yapalı ve ben 71-72 arası başlamıştım şu anda sabahları 65 geliyorumhedef haziran sonuna kadar 60 olmak inş öncedende bahsettiğim gibi ben 10 günlük hedefler koydum önüme deftere yazdım ve hergün tartılıp yazıyorum bu beni çoooooook motive ediyor tavsiye ederim birde diyet konusunda diyet demeyeyimde sağlıklı beslenmede ayça kaya yı takip ediyorum tv lerde çıkınca sizlere de tavsiye ederim eşimde benimle beraber 7 kilo verdi

ben normalde önemli bir işim olmadıkça evden bile çıkmıyorum.evde otur otur bu yüzden kilo aldım.koşu bandına da daha yeni başladım.3 gün önce 100 kaloriyi bir seferde yakıcam diye ara vermeden 1 saat 20 dakika 6da koştum.feci terledim.ve inanın parmağımı kıpırdatacak halim kalmadı o gün.kalp krizi geçirmediğime şükrediyorum.bir daha o kadar uzun ve hızlı koşmamaya karar verdim.ağır ve emin adımlarla dvm etmek daha iyi sanki.

koşu bantında 5 ayda 80den 75e indim. ayda 1 kilocuk. benim kadar zor kilo veren başkası yoktur herhalde. millet ayda 5er 10ar veriyor. bende kıskançlıktan deliriyorum sanırım bu verdiğim kilolarda kıskançlık krizlerinden olmuştur. makarnayı pilavı patates kızartmasını özledim. yarım ekmek bol sucuklu çift kaşarlı tostu özledim. tek tesellim zorla verdiğim kiloları kolayca almayacak olmam. tipim böyle zor veririm zor alırım. tam 2 sene bu şekilde uğraşacağım ve ideal kiloma döneceğim.

Bu bölümden aldığım gazla koşu bandına başladım :) Ama salonda:) Yuruyusu hergun 60 dk çıkardık 6,5 da, bunun yanında 15 dk bisiklet, 5 dk kros, 200 mekik ve farklı birkaç alette kısa kısa vucut toplama egzersizleri var. 10 gundur gidiyorum, bunların tamamını yapmaya başlayalı 3 gun oldu. Şimdilik kilo verdimmi? - yarım yada 1 kilo, yanında diyet yapıyormuyum? - hayır 5-6 kilo fazlam var ve bunları verebilmek mumkun olacak mı bu şekilde hiç bilmiyorum, umarım sıkılıp pes etmem Siz neler yapıyorsunuz, çalışmalarından ilham alıp spora başladığım kişiler nerede? :)

Biryerde birşeyler yanlış bence canım. ya yediklerinde ya yemediklerinde. insan çok az yiyincede veremiyo öyle bişey olmasın? yağ kas ölçümü yaptırdın mı elektronik bir makinede? şöyle bişey olabilir belkide yağ yakıp yerine kas yapıyosundur böylece kiloda pek fark olmuyodur? aç karnına belinin ölçüsünü almanı tavsiye ederim, bide göbeğinin. yanlış hatırlamıyorsam belden 1cm gitmesi 2-3 kiloya karşılık diyodu mehmet öz. bir ayda böyle dene istersen?

Kimse yazmıyor ben yazayım bari. Hafta sonu gevsekliği sonrasında yarın itibariyle tekrar salona devam inşallah. Eger bu şekilde verecek olursam eve bisiklet de alabilirim hem evde daha da anlamlı olablir yemeği fazla kaçırınca yatmadan yurumeye

kızlar bende zamanında dukan diyeti ve kosu bandıyla 2 ayda 10 kilo vermiştim. 65 ten 55 e inmiştim. aradan bir bucuk iki sene geçiyor evleneli daha 8 ay oldu ve ben 8 ayda 4 kilo aldım . ve aldığım çok belli. 59 kiloyum. allahan bedenim değişmedi.
bu ayın 30 unda sipariş vereceğim bende. umarım tekrar zayıflayabilirim. ama bu sefer öyle ağır diyetler yapmayacağım. sadece kısmayı düşünüyorumbiraz hepsi bu.
almayı düşündüğüm marka voit evo 2 yada 3 . teknik servis bunu önerdi. biz baska alacaktık aynı fiyata ama vazgeçtik. satıs yerine sorduk sonradan onlarda ikisi içinde evet güzel ürün dediler.

Bende spordan memnun kalıpta almaya karar verirsem voit almayı planlıyordum ama voit white olanından, bu forumda birkaç işinin aldığını ve memnun kaldıklarını okumuş öylelikle karar kılmıştım. Benim evde küçük çocuğum var bu modelde çok pratik toplanıyormuş fiyat kullanım dengeside iyi demişlerdi. Benim içn en beğenilesi kısmı rengi olmuştu :) Senin söylediklerine servistekiler iyi diyorsa vardır bi bildikleri. Onları da bakarım. Anlattıkların çok guzel, buna göre benim 1-1,5 ayda 6 kilo verme olasılığım var görünüyor. Bunun için sağlıklı az kalorili beslenmek gerek tabi. Bende sigarayı bırakınca iyice kilo aldım 57 diydım 62 oldum yaklaşık 2 ayda Aynen benimde senin gibi çok belli.. Bakalım inşallah kurtuluruz bu kilolardan artık.. Sen verdiysen zamanında bu kadarını hayli hayli verirsin bir azmedip başlaman yeter. Ama elini çabuk tutmalıyız yaz geldi bile :)

Selam kızlar baya bi aradan sonra ben geldim:) naslsnz bakim kilocuklar gidiyormu umarım herşey yolunda ..göbekten kurtulan varmı varsa nasıl kurtuldu bi zahmet söyleyebilirmi :)

Kızlarr bana yardım edin lütfen.2 hafta önce kosu bandı aldım we yürümeye basladım ama bnde rtim bozukluqu war kalbimde cok hızlı atıyo o yuzden fazla hızlı yürüyemiyorum.Hep 4.5ta yürüyorum ama yürürken nabzım hep 125-130 ciwarında oluyo arada 110a falan düşüyo ama qenelde 130. Hız 4.5ken nabız kac olması qerekiyor. .

ritim bozuklugu hemen hemen herkeste olabilen durum 5 kişiden 3 te olan bir durum . herkes farkında değildir yada rutin bir kontrolde ortaya pırt diye cıkıverir aslında hep vardır ama kişi farkında değildir . . şimdi bu konuda bence bir kardiyologdan yardım almanda fayda var veya bir egzersiz uzmanından onlar sana ne kadar surede ne kadar tempo yapman gerektigini söyleyeceklerdir. buna göre bir program cıkarabilirler. böylece için rahat sekilde sporunu yaparsın tatlım.

slm kızlar yazamasamda koşuya ve diyete devam ben 64.0 oldum maşallah hergün azda olsa 3km yani 30 dk yürüyorum mutlaka az olunca mutlaka yürümüş oluyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bebeğim 4. ayına girdi kilo almasıda iyi yanisüt olsun diye ne bulursam yemiyorum size tavsiyem yaz geliyor yazın bol bol kiraz ve vişne kurutun biz eşimle akşam yemeklerini kaldırdık akşamları çayın yanına biraz leblebi 8-9 ane kiraz kurusufalan hem içmizi bastırıyor hemde el oyalıyor bu sene vişnede kurutacağım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…