- 28 Şubat 2013
- 55
- 0
Arkadaşım özledik seni, nasılsın? nasıl gidiyor evlilikAllah ömür boyu mutlu mesut etsin.
merabalar, tuana nereye gitmiş, gerçi ben de çok uğramadım ama... yalnzeskici gelmişsin hoşgeldin canııım, mutlu yuvan olsun inşallah, sağlıkla güzel günler geçirin kocanla :) kilo aldın mı bakiiimmm , ben de hala 53 kilodayım,sıkılaşma egzersizleri yapıyorum ama ağırlıklı olarak değil, kilo vermek değil artık derdim biliyosun, su dalgası gibi sallanan yerlerimi sıkılaştırmak, bu yaza yetişmeyecek artık ama bırakmayı düşünmüyorum,inşallah bırakmam. hadi başla sen de bakalım
hoş geldin cnm sende evliler kervanına katıldın artık inşallah eşinede kavuşursun biran önce diğer yazınıda okudum 2buçuk kilo almışsın olsun verirsin sen dert etmeHepinize merhabalar arkadaşlar,
Bi koşu evlenip geleyim diye gitmiştim ben, ama geri dönmem 2 ay sürdü , hatta halen başlayamadım spora biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım
Eski arkadaşlardan kimler var bakalım huhuu hepinizi çok össledimmm
Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum , koşu bantlarınız hayırlı ve faydalı olur,yorulmadan ve azimle devam edersiniz inşallah :13:
Görüşmek üzere şimdilik hepiniz hoş ve sevgiyle kalın...
geldim cnm kurs başlayınca tam anlamıyla yapamadım ama sporumu azda olsa yaptım ve toplamda 24kilo vermiş bulunmaktayım pasta kursu bitti artık daha yoğunlaşırım sporuma ve diyetimemerabalar, tuana nereye gitmiş, gerçi ben de çok uğramadım ama... yalnzeskici gelmişsin hoşgeldin canııım, mutlu yuvan olsun inşallah, sağlıkla güzel günler geçirin kocanla :) kilo aldın mı bakiiimmm , ben de hala 53 kilodayım,sıkılaşma egzersizleri yapıyorum ama ağırlıklı olarak değil, kilo vermek değil artık derdim biliyosun, su dalgası gibi sallanan yerlerimi sıkılaştırmak, bu yaza yetişmeyecek artık ama bırakmayı düşünmüyorum,inşallah bırakmam. hadi başla sen de bakalım
hoş geldin cnm sende evliler kervanına katıldın artık inşallah eşinede kavuşursun biran önce diğer yazınıda okudum 2buçuk kilo almışsın olsun verirsin sen dert etme
geldim cnm kurs başlayınca tam anlamıyla yapamadım ama sporumu azda olsa yaptım ve toplamda 24kilo vermiş bulunmaktayım pasta kursu bitti artık daha yoğunlaşırım sporuma ve diyetimeşu kiloları vereyim benimde çok ihtiyacım olucak sıkılaşmaya berbat durumdayım senin eminim çok kötü değildir sıkılaşırsın bukadarını yaptın gerisinide başarırsın cnm
güzel ve yorucu geçtide öğrendiklerimi yapmaya korkuyorumamin sağolasın , sen de hoşgeldin tuanacım
pasta kursu nasıl geçti güzel şeyler öğrenmişsindir eminim
24 kilo vaavvv maaşallah çok iyi gidiyorsun canım , ha gayret az kaldı inşallahh hıı:13:
Hoşbuldum, güzel dileğin için çok teşekkür ederim :)) Ben de sizi özledim vallaa ne yalan söyliyim alışmışım. Ama işte evlilik hazırlıkları için İstanbul'a gitmiştim burayı takip edemedim o zamandan beri.
Evlilik şu anda gidemiyor maalesef , çünkü nikahtan bir hafta sonra kocamı Londra'ya uğurladımben yine yalnız kaldım. Şimdi de orada ev tutmasını ve vize başvurumu yapmayı bekliyorum... Bu arada bir de babam ameliyat oldu o vesileyle memlekete ailemin yanına geldim , ne kadar kalıcam bilmiyorum ... inşallah çok fazla uzamaz bu işler diye dua ediyorum, tabii bu arada bir türlü eski motivasyonuma kavuşup diyet ve spora başlayamadım , 65,5 ile gitmiştim İstanbul'a , 67,9 la geldim... bir ucundan başlamam lazım ama hiç istek yok içimde, fitnaz bana ben ona bakıp duruyoruz bütün gün (
işte böyle arkadaşım , sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli , gidiyor mu kilolar , keyifler yerinde mi
2.5 kilo az canım, verirsin sen gene başlasan :) hvalar da ısındı, bu sıcakta yürüyüş nasıl yapılır bilmemSağol canım hoşbuldum , güzel dileklerin için teşekkür ederim , Allah bir an önce beni kocama kavuştursun ve mutlu yuvamda sağlıklı güzel günler geçirelim birlikte inşallah :)
Evet maalesef 2,5 kilo kadar aldım , bu sabah tartıldığımda 67,9 çıktım, halbuki 65,5 la gitmiştim
Senin egzersizlerin de kolay gelsin, sıkılaşırsın çabuk eminim zaten güzel ince bir vücudun var ...
hoş geldin cnm sende evliler kervanına katıldın artık inşallah eşinede kavuşursun biran önce diğer yazınıda okudum 2buçuk kilo almışsın olsun verirsin sen dert etme
geldim cnm kurs başlayınca tam anlamıyla yapamadım ama sporumu azda olsa yaptım ve toplamda 24kilo vermiş bulunmaktayım pasta kursu bitti artık daha yoğunlaşırım sporuma ve diyetimeşu kiloları vereyim benimde çok ihtiyacım olucak sıkılaşmaya berbat durumdayım senin eminim çok kötü değildir sıkılaşırsın bukadarını yaptın gerisinide başarırsın cnm
teşekkürler cnm hergören şok oluyor ama ben halimden memnun değilim daha bi 11kilo daha vermem lazım keşke bayrama kadar verebilsem çok şükür kursu kilo almadan hatta kilo vererek bitirdim yavaşta olsa börekte pastada yaptık tarifleri grup olarak yaptık istediğin tarz tarifleri söyle özelden yazarım sana deftere yazdım tarifleri gittiğim stajdada bitek sosları hamurları yapmadım onun haricinde kurabiye yapıştırma şekil verme kandil simiti meyveli pastaları pasta sıvaması eklerin içini doldurma sosa batırma falan baya bişeyler yaptım ama yemedim2.5 kilo az canım, verirsin sen gene başlasan :) hvalar da ısındı, bu sıcakta yürüyüş nasıl yapılır bilmemkolay gelsin, başladın mıyd gerisi gelir...canım vücut ince görünüyo ama öyle değil, dışı seni içi beni yakar langır lungur bacaklar... hele o göbek yok mu, sezeryan göbeği kalır derlerdi inanmazdım, allahım napsam gitmeyecek gibi... göbek için egzersiz yaptım 3 hafta, sonra bıraktım, bacak-popo çalışıyorum şu an, 1 aylık program, yarıyı geçtim, bunu tamamlıycam zaten. hiç bişey yapmamaktan iyidir
meraba .3: maşallah sana, 24 kilooooo,bravo ya, müthişin sen, ben başaramazdım. nasıl bellidri şimdi
kurs bitti yani, hımmm tarifler paylaşırsın artık, şöle değişik şeyler varsa :) zayıflama topiğinde de nasıl olur amaverdiğim kilo az benim, 5 kilo verdim, yazın biraz daha veririm diye düşünüyorum,bol su ve terlemeyle malum :)
diğer arkadaşlara da kolay gelsin
teşekkürler cnm hergören şok oluyor ama ben halimden memnun değilim daha bi 11kilo daha vermem lazım keşke bayrama kadar verebilsem çok şükür kursu kilo almadan hatta kilo vererek bitirdim yavaşta olsa börekte pastada yaptık tarifleri grup olarak yaptık istediğin tarz tarifleri söyle özelden yazarım sana deftere yazdım tarifleri gittiğim stajdada bitek sosları hamurları yapmadım onun haricinde kurabiye yapıştırma şekil verme kandil simiti meyveli pastaları pasta sıvaması eklerin içini doldurma sosa batırma falan baya bişeyler yaptım ama yemedimneyse dün 1saat yürüdüm bugünde 1saat yürüdüm birazdan 1saat daha yürüyecem ramazanda nasıl yürüyecem bakalım bişeyler ayarlamam lazım
teşekkür ederim cnm 24kilo verdim ama 11kilo gözümde büyüyo ama vericem inşallah vericez bu fazla kilolarıArkadaşım süpersinnn24 kilo dile kolay ... Bravo. bu gayretle 11 kiloyu da verirsin. Pastalar içinde olupta kilo almadığın için de ayrıca tebrik ederim
Canım yaaa kıyamam, Allah tez zamanda hayırlısıyla eşine ve yeni yuvana kavuştursun. Babana da büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum,. Kiliolarını takma bence zaten sen iradenle rahatlıkla kilo verebilen birisisin, kocanın yanında mutlu mutlu verirsin kilolarını
stres içindeyken kilo vermek istemek insanı ayrıca strese sokuyor
Ben de bu aralar tembellik içindeyim ama kilo vermeye devam etmek zorundayım inşaallah ramazanda veririm diye umut içindeyim
Anne babadan ayrı olmak zor ama eşden ayrı kalmak daha zor, canım arkadaşım Allah tez zamanda kavuştursun.
2.5 kilo az canım, verirsin sen gene başlasan :) hvalar da ısındı, bu sıcakta yürüyüş nasıl yapılır bilmemkolay gelsin, başladın mıyd gerisi gelir...canım vücut ince görünüyo ama öyle değil, dışı seni içi beni yakar langır lungur bacaklar... hele o göbek yok mu, sezeryan göbeği kalır derlerdi inanmazdım, allahım napsam gitmeyecek gibi... göbek için egzersiz yaptım 3 hafta, sonra bıraktım, bacak-popo çalışıyorum şu an, 1 aylık program, yarıyı geçtim, bunu tamamlıycam zaten. hiç bişey yapmamaktan iyidir
meraba .3: maşallah sana, 24 kilooooo,bravo ya, müthişin sen, ben başaramazdım. nasıl bellidri şimdi
kurs bitti yani, hımmm tarifler paylaşırsın artık, şöle değişik şeyler varsa :) zayıflama topiğinde de nasıl olur amaverdiğim kilo az benim, 5 kilo verdim, yazın biraz daha veririm diye düşünüyorum,bol su ve terlemeyle malum :)
diğer arkadaşlara da kolay gelsin
güzel ve yorucu geçtide öğrendiklerimi yapmaya korkuyorumişede girmedim bayrama kadar kalan kilolarımıda vermek istiyorum ddüğünün nasıl geçti inşallah hayalindeki gibi olmuştur herşey
teşekkürler cnm hergören şok oluyor ama ben halimden memnun değilim daha bi 11kilo daha vermem lazım keşke bayrama kadar verebilsem çok şükür kursu kilo almadan hatta kilo vererek bitirdim yavaşta olsa börekte pastada yaptık tarifleri grup olarak yaptık istediğin tarz tarifleri söyle özelden yazarım sana deftere yazdım tarifleri gittiğim stajdada bitek sosları hamurları yapmadım onun haricinde kurabiye yapıştırma şekil verme kandil simiti meyveli pastaları pasta sıvaması eklerin içini doldurma sosa batırma falan baya bişeyler yaptım ama yemedimneyse dün 1saat yürüdüm bugünde 1saat yürüdüm birazdan 1saat daha yürüyecem ramazanda nasıl yürüyecem bakalım bişeyler ayarlamam lazım
bencede çok hoş duruyosun ve çok yakışıyosunuz sadece 5kilo versen yeter sana bende senin kadar zayıf olabilirim inşallah öğrendiklerimi anca kilo verince yapabilirim bide ben çabuk kilo alabiliyorumAmin canım sağolasın. Allah kimseyi eşinden sevdiğinden ayırmasın, ayrı olanları tez zamanda kavuştursun , anne babalarımıza da sağlık ve uzun ömür versin , başımızdan eksik etmesin...
Ben bir türlü eski motivasyonuma geri dönemedim yaa, böyle belirsizlikler içinde yaşamak herhalde artık beni çok yoruyor, kendimi toparlayıp azmedemiyorum kaldığım yerden rejime ve spora devam etmek için(
İnşallah bir an önce başlarım bir ucundan belki o zaman gerisi gelir...
Sen de ramazanda verirsin inşallah canım , ramazana özel diyetler varmış sanırım bi göz atmakta fayda olabilir. Ben midemden dolayı oruç tutmuyorum ama tuttuğum zamanlardan hele de yaz aylarında çok zorlandığımı hatırlıyorum, umarım zorlanmamanın bir yolunu bulursunuz , Allah güç kuvvet versin diliyorum...
Ahh bir başlayabilsem canım ahhh(( Haklısın bu sıcaklarda nasıl olur ben de hiç bilmiyorum, bir de iyice koyverdim kendimi sanırım, bi silkelenip kendime gelmem gerek...
Sen biraz daha devam et canım o egzersizlere, benim sezeryanla bebek sahibi olup ta tahta gibi karnı kalan arkadaşlarım var, sen de illaki sıkılaşırsın, zaten kilon yok, sadece kaslarını sıkılaştırmak yetecek sana. Allah yardımcın olsun canım :13:
Sen bir müddet daha öğrendiklerini yapma canım , nasıl olsa deftere not almışsın, istediğin kiloya gelince gönül rahatlığıyla yaparsın ara ara öğrendiklerini hem de tadını çıkara çıkara, tabii ki abartmadan kontrollü giderek... İnşallah sen de bayrama kadar verirsin kalan kiloları :13:
Düğünüm bir takım aksilik ve tatsızlıklara rağmen genel olarak çok güzel geçti, şimdi herşey bir rüya gibi geliyor, o koşturmaca, heyecan, mutluluk, arkasından çok kısa süre sonra gelen ayrılık derken , gerçekten yaşadım mı ben o günleri diye dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum
Bakın size nikah sonrası tekneyle yaptığımız boğaz turundan bir fotoğraf :)
( gelinliğin cenderesinden kurtulup , eşimin hayalindeki mini gelinliğe yakın modelde bir elbise ile... , ama maalesef elbise içine giymek üzere hazırladığım çamaşırı telaştan yanıma almadığım için büstiyerden kurtulamamıştım, )
Eki Görüntüle 747560
evet içim rahat etmiyor zaten ama eski motivasyonu bende bulamıyorum dondurma falan kaçıyo arada yazın diyet yapmak kolay derler bide bence kışın daha kolaycanııım süpersin maşallah tütütüçok fit duruyorsun bence,boy büyük avantaj yaa, ben kısa olduğum için ne kadar zayıf da olsam belli olmuyor bücür kalıyorum :)))) boy olaydı da kilom olaydı, verilirdi ama boy uzatılmıyo da, maşallah , çok yakıştınız siz :) ben de elbiseyi değiştirdi mi naptı diye düşünmüştüm fotoyu görünce anladım şimdi :)
yy tamam özelden yazarsın, soracağım bişeyler olur belkim :) sonuna ulaşmadan için rahate tmez şimdi senin, ne güzel ya çok istikrarlısın maşallah, 11 kiloyu verirsin kolayca,gözünde büyür ama gerkeli olan tek şey zaman sana, bu tempoda devam ediceksin sadece, kolay gelsin :)
yok cnm ya zaten anca akşamları yürüyorum diyette eskisi gibi ağır yapamıyorum gündüz yürümüyorum bende ramazanda kilo alanlardanım normalde ama bu sene öyle olmazinşaallah sen ne durumdasın sıkılaşma egzersizlerine devammı?ramazanda devam etmek ne zordur spora falan, allah kolaylık versin, kabul etsin oruçlarını canım. belki oruçla beraber verebilirisn bi kaç kilo, bazıları kilo alırmış ramazanda ama :44: akşam yürüyüşü yeter, gündüz nasıl dayanıcan canım ya,susuzluk başlar, maazallah sağlığına bişey olur aman dikkat,böyle iyi işte, masaj da güzel fikir, kolaylıklar canım
ramazanda devam etmek ne zordur spora falan, allah kolaylık versin, kabul etsin oruçlarını canım. belki oruçla beraber verebilirisn bi kaç kilo, bazıları kilo alırmış ramazanda ama :44: akşam yürüyüşü yeter, gündüz nasıl dayanıcan canım ya,susuzluk başlar, maazallah sağlığına bişey olur aman dikkat,böyle iyi işte, masaj da güzel fikir, kolaylıklar canım
yok cnm ya zaten anca akşamları yürüyorum diyette eskisi gibi ağır yapamıyorum gündüz yürümüyorum bende ramazanda kilo alanlardanım normalde ama bu sene öyle olmazinşaallah sen ne durumdasın sıkılaşma egzersizlerine devammı?
ALLAH yardımcımız olsun evet biraz zor ama sağlık olsun tutarız ALLAHIN izniyle ya bende aksine susamıyorum sahurda bile zorla içiyorum susamayım diyeİyi geceler kısslar :)
Ben de bir niyet oruca başladım ( tutamıyordum midem yüzünden, ama hazır evde hiçbişey yapmazken dayanabildiğim kadar üçbeş gün neyse tutsam kardır diye düşünerek ) , 3 gün de güzel tuttum ama susuzluk hakikaten zorluyor hele benim gibi su şişesini elinde emzik niyetine gezdiren biri için(
Dün gece regl olunca bugünden itibaren mecburen mola verdim, Allah tutan herkese yardımcı olsun. Ama dediğiniz doğru ramazan kilo almak için çok ideal bir dönem, insan 16 saatten fazla bişey yemeden durduktan sonra sanki dünyayı yese doymayacakmış gibi geliyor , inşallah kilo almayız yaaa
hadi kolay gelsin hepinizi öpüyorum