Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

ritim bozuklugu hemen hemen herkeste olabilen durum 5 kişiden 3 te olan bir durum . herkes farkında değildir yada rutin bir kontrolde ortaya pırt diye cıkıverir aslında hep vardır ama kişi farkında değildir . . şimdi bu konuda bence bir kardiyologdan yardım almanda fayda var veya bir egzersiz uzmanından onlar sana ne kadar surede ne kadar tempo yapman gerektigini söyleyeceklerdir. buna göre bir program cıkarabilirler. böylece için rahat sekilde sporunu yaparsın tatlım.

Tesekkur ederim peki 4.5 hızda yürürken nabız 130 olması normalmi? sizinde böylemi oluyor.

Tesekkur ederim peki 4.5 hızda yürürken nabız 130 olması normalmi? sizinde böylemi oluyor.

bende de taşikardi var. eliptik bisiklet kullanıyorum ben. nabzım hızlandıkça yavaşlayıp sonra yeniden hızlanıyorum ama bu benim uygulamam doğruluğu tartışılır.nabzımın 160 çıktığınıda bilirim 23 düştüğünüde aritmi hemen herkeste var zaten. kal sonuçta en önemli organımız canım burdan sormak yerine doktoruna danışmalısın. biz seni yanlışda yönlendirebiliriz sonuçta.

Selam kızlar baya bi aradan sonra ben geldim:) naslsnz bakim kilocuklar gidiyormu umarım herşey yolunda ..göbekten kurtulan varmı varsa nasıl kurtuldu bi zahmet söyleyebilirmi :)

Ben kurtulamadım malesef amaa daha yeni başladım.. Sanırım iki hafta oldu salona gidiyorum orada özellikle bel karın bölgesine uygun hareketler secerek yapıyoruz, biraz sıkılaşma hissediyorum ama onu söyleyeblirim. Şimdi netten hb dan ebruşallı ile karın cd sinin siparişini vermeyi düşünüyorum kullananların yorumlarnı okudum onun da ciddi faydası varmış. Bakalım başarı sağlayablirsem duyuracağım buradan hepinize :) Yapanlar, başarı sağlayanlar da anlatırsa motive oluruz hepimiz.

İki gundur yoğun temizlik programı nedeniyle ara verdiğim sporuma bugun itibariyle başlamış ulunuyorum. Neler yaptığımı anlatayım motivasyon olsun hepimize; önce 45 dk 6.5 da yuruyus, 15 dk bisiklet, 5 dk epileptik, 200 yarım mekik, 200 dambılla yanlar çalıştırma, iç bacak, dış bacak, üst kol, kalça ve gögüs için aletlerle 15 er adet, son olarak 20 dk yuruyus 6,5 da. Yuruyuslerde 3 er dk 9 da kosu var ve yuruyus toplamlarıda 6 km yi geciyor genellikle. Bunları yaptıktan sonra evde de dus alıp 2 saat uyuyorum :)

Mart 27 de tartıldığım kilom 80 di. Bugunkü kilom ise 73. Demek ki insan isteyince ve biraz iradesine sahip olunca gayet de verebiliyormuş. Ve ben hiç bir zaman aç kalmadım :)

Mart 27 de tartıldığım kilom 80 di. Bugunkü kilom ise 73. Demek ki insan isteyince ve biraz iradesine sahip olunca gayet de verebiliyormuş. Ve ben hiç bir zaman aç kalmadım :)

Bravo! :) Darısı bizlerin başına.. Bende bugunku egzersizlerimi tamamlamış bulunuyorum. Yarın sabah unutmazsam kahvaltı öncesi tartılacagım.

koşu bandı iyidir, kardiyonun kötüsü olmaz zaten. bol suyla birlikte her gün kendini yormadan yürürsen gayet etkisini gösteriyor :)

kızlar bugün siparişi verdim voit evo 3 modeli. carsamba yada persembe günü elimde olacak persembe günü kurtrdup başlayacağım. inşallah 10 kilo vermek nasip olur :KK70:

daha önce vermiştim kosu badıyla.

Kizlar ben simdi yeni baslayacagim ya kacla basliyayim ve kac km e ile başlayayım yuruyuse ve kosuya. Kac gunde bir arttirayim hizi ve km yi.ve ne kadar arttirayim her seferinde.kilo veren arkadaslar yardimci olabilurler mi

merhabalar...

spora devam eden arkadaşlar var ne güzel,ben bıraktım maalesef,daha da gözüm yemiyo valla. egzersiz yapıyorum bölgesel için ama onu da bi öyle bi böyle,düzensiz yani..

yeni yürüyüşe başlayacak olan arkadaş sormuş, ben kendi hızıma göre ayarladım ilk başlarken, zaten direkt 6.0 hızında başlayamadım,kesilirdim ve birden yüklenmek hiç bi işe yaramıyor, 4 le başlayıp 10 dk sonra 4.5 a çıkıyordum, gün gün değişti tabi, en son 5.8 le yürümeye başlamıştım. şunu söyliyim ben çok ağır spor yapmadım, vermem gereken kilo çok yoktu..

Teşekkürler c3vabiniz icin. Bugun bandim kuruluyor yarin baslayacagim. Cok heyecanliyim kilo verecegim icin ama beden buralar cok sessizz

merhaba kulübünüze yeni üye oldum benimde kilo vermem lazım 1 yıllık evliyim evlendikten sonra 13 kilo aldım 3 kilosunu verdim ama hala çok yolum var koşu bandı aldım 1 haftadır düzenli olarak yürüyorum daha tartılmadım her zaman toplu biriydim ama ilk defa bu kadar kilo aldım çok moralim bozuluyor geçen yaz aldığım kıyafetler daracık oluyor yada içlerine giremiyorum:KK43:((ben ilk olarak sonradan aldığım kiloları vermek istiyorum bol bol su içiyorum yeşil çay da içiyorum ama genelde zor kilo veren bir yapım var desteklerinizi bekliyorum burdaki başarı hikayeleri beni heyecanlandırdı şimdiden teşekkürler..

selam kızlar :KK3:
uzun zamandır yazamadım. 24-26 sı düğün için bursadaydım ve çok mutluydum. herkes kilo vermişssin çok hoş olmuş nasıl verebıldın dedikçe mutluluğum daha da arttı:KK16:
koşu bandıyla 40 günde 9 kilo verdim ve 65 kilodayım. 10 kilo daha vermem lazım. bu ay kilo almadım dikkat ettim ama koşu bandıma da binemedim:KK17: ama telafi etmek için motivasyonum yerinde :KK55::KK55:
Herkese boool kilo kaybedilmiş günler diliyorum

selam kızlar :KK3:
uzun zamandır yazamadım. 24-26 sı düğün için bursadaydım ve çok mutluydum. herkes kilo vermişssin çok hoş olmuş nasıl verebıldın dedikçe mutluluğum daha da arttı:KK16:
koşu bandıyla 40 günde 9 kilo verdim ve 65 kilodayım. 10 kilo daha vermem lazım. bu ay kilo almadım dikkat ettim ama koşu bandıma da binemedim:KK17: ama telafi etmek için motivasyonum yerinde :KK55::KK55:
Herkese boool kilo kaybedilmiş günler diliyorum

:))Herkese boool kilo kaybedilmiş günler diliyorum..bu sözü çok beğendim inş canım ya eşimde bana anneleer gününde almış koşu bantı ama ufaklıktan fırsat bulamıyrm binmeye daha siftah yapamadım:)) ama msj dan sonra acayip iştaha geldim

merhaba :) ben de yürüyerek kilo verenlerdenim. fırsatım olduğu zaman dışarıda diğer zamanlarda da evde yürüyorum. kilo vermede yürüyüşün çok önemli olduğuna inanıyorum.

merhaba bende dün koşu bandına başladım tabi koşmadım yürüdüm.başımı çok döndürdü yeni başladığım için sanırım.neyse ben kilo değilde sıkılaşmak isityorum sıkılaşma etkisini ne zaman görebilirim?

Hepinize merhabalar arkadaşlar,

Bi koşu evlenip geleyim diye gitmiştim ben, ama geri dönmem 2 ay sürdü , hatta halen başlayamadım spora biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım :KK31:

Eski arkadaşlardan kimler var bakalım huhuu hepinizi çok össledimmm :KK3:

Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum , koşu bantlarınız hayırlı ve faydalı olur, :KK66: yorulmadan ve azimle devam edersiniz inşallah :13:

Görüşmek üzere şimdilik hepiniz hoş ve sevgiyle kalın...

merabalar, tuana nereye gitmiş, gerçi ben de çok uğramadım ama... yalnzeskici gelmişsin hoşgeldin canııım, mutlu yuvan olsun inşallah, sağlıkla güzel günler geçirin kocanla :) kilo aldın mı bakiiimmm , ben de hala 53 kilodayım,sıkılaşma egzersizleri yapıyorum ama ağırlıklı olarak değil, kilo vermek değil artık derdim biliyosun, su dalgası gibi sallanan yerlerimi sıkılaştırmak, bu yaza yetişmeyecek artık ama bırakmayı düşünmüyorum,inşallah bırakmam. hadi başla sen de bakalım :KK8:

Hepinize merhabalar arkadaşlar,

Bi koşu evlenip geleyim diye gitmiştim ben, ama geri dönmem 2 ay sürdü , hatta halen başlayamadım spora biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım :KK31:

Eski arkadaşlardan kimler var bakalım huhuu hepinizi çok össledimmm :KK3:

Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum , koşu bantlarınız hayırlı ve faydalı olur, :KK66: yorulmadan ve azimle devam edersiniz inşallah :13:

Görüşmek üzere şimdilik hepiniz hoş ve sevgiyle kalın...

Arkadaşım özledik seni, nasılsın? nasıl gidiyor evlilik :KK16: Allah ömür boyu mutlu mesut etsin.

X