kollar için dambılla çalışırsın yada pilates lastiği alıp onunlada çalışabilirsin bence imkanın varsa koşu bantı en güzeliarkadaşlar birşey danışmak istiyorum. yaklaşık olarak on kilo vermek istiyorum. eyer sıkılaşarak verirsem 7 de olabilir. aslında hiç kilo vermeden kas yaparak yağlarımdan kurtulsamda olur farketmez.
bakınıyorum ama hala karar veremedim. iyi koşu bantları çok pahalı ucuzları sorun çıkarıyo diyorlar? eliptik bisiklet mi yoksa koşu bandımı alsam. eliptiği düşünmemin tek nedeni kolları da çalıştırması. kollarım çok güçsüz faydası olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
KK nın güzel hanımları merhabaa
Yaklaşık 2 haftalık aradan sonra hepinize bir selam vereyim dedim. Hepinizi çok özledim
İnternet bağlantımın yavaşlığından dolayı geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve çabalar boşa gitmiyordur
Ben bir haftalığına nişanlıma kavuştum ve dün akşam da uğurladım
Tam bir koşturmaca yaşadık ama en azından nikah günümüzü aldık ve bazı hazırlıkları hallettik bu bir hafta içerisinde
Allah nasip ederse 25 Mayıs 2013 cumartesi saat 12.20 de nikahımız kıyılacak, nişanlımı geri gönderdiğim için çok hüzünlüyüm ama bir ay sonra nikahımız olacağı için de bir o kadar heyecanlıyım :123:
Tabii bu arada diyet ve yürüyüş yapamadığım , üstüne bir de nişanlımla beraber çizburgerler, pizzalar, kokoreçler ve kayınvalidenin yaptığı özel yemekleri de bir güzel ziftlendiğimiz için ikimiz de biraz kilo aldıkUmarım nikahta gelinliğime sığabilirim
Acilen kendime çeki düzen verip, zayıflamaya devam etmem lazım ...
Hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdilik müsade istiyorum sizleri öpüyorum
Yaa kızlar herifim bu modeli çok beğendi ama ne dersiniz
Gerçi bu daha ilk prova hani , daha düzgün olacak ama ne dersiniz bana yakışmadı mı , ben sanki içinden çıkamıycakmışım gibi hissediyorum , çok mu dar(
Hoşgeldinnn
seni aramızda görmek çok güzel.
aldığın kilocukları takma bence yaa ne güzel nişanlınla güzel zamanlar geçirmişsin tadını çıkarmışsın. verirsin bu kiloları da en kısa zamanda inşaallah
Allah tamamına erdirsin hayırlı yuvalar kurdursun canım.
teşekkür ederim canım bu arada evet 6 lı rakamları gördüm çok şükür. inşaallah böyle devam eder.
daha çoook yolum var
Yaa kızlar herifim bu modeli çok beğendi ama ne dersiniz
Gerçi bu daha ilk prova hani , daha düzgün olacak ama ne dersiniz bana yakışmadı mı , ben sanki içinden çıkamıycakmışım gibi hissediyorum , çok mu dar(
selam arkadaşlar
nasılsınız? ben yürüyüşüme 3 gün ara verdim. malum izinliyim
ama diyetime dikkat ediyorum. zaten eskisi kadar da yiyemiyorum bu duruma da çok seviniyorum
deryaa51 çok haklısın bu göbek nasıl ayrılır bizden bilmiyorum. bir çaresini bulursan haberim olsun
kollar için dambılla çalışırsın yada pilates lastiği alıp onunlada çalışabilirsin bence imkanın varsa koşu bantı en güzelibenim bisikletimde var ama ayarı bozulmuştu yani en kolay ayardaydı günde 2saat gibi yapıyodum bikaç sene önce onunlada güzel kilo vermiştim koşu bandımlada 22kilo vermiş oldum bende göbekten şikayetçiyim biraz daha kilo verip göbek için ayrı spor yapmam lazım :18:
eliptik bisikletin hayırlı olsun senin fazla kilon yok galiba düzenli sporlada eritirsin yağları vücudunda sıkılaşır evet 22kilo verdim yılbaşından beri bide arada durmasaydı kilo vermem dahada fazla verebilirdimuygun denk geldi eliptik bisiklet aldım. ama nekadar güçsüzmüşüm ben ya en kolayda bile 15 dk. dayanamıyorum nabzım yükseliyo nefesim kesiliyo.
diyetisyene gittim çarşamba günü. yağ olarak 400 gram fazlaymşım sadece ama yağlar orantısız dağılmış. yani vücudumun ortasında 3 en fazla 5 olması gerekirken benim 7kg yağ var. onu 3kg olmadı 4kg. çekmeye çalışıyorum. ayrıca normale göre 3.5 kg kas eksiğim varmış protein ağırlıklı bi liste yazdı elimden geldiğince uyguluyorum. inşallah düzelicek vücudumun yapısı 3 ay sonra istediğim gibi olacak.
canım 22 kilo verdim diye okuyunca gözüm ayrıldı kaç kilosun ki sen dada vermen gereken var?
ben dambılla bikaç sene önce çalıştım ama sadece pazularım biraz değişti oda bırakınca hemen gitti. şu kola takılan ağırlıklardan alıp eliptik kullanırken takmayı düşünüyorum ama o haddeye en az üç ay var sanırım.
Selam kızlar
kaç gündür mesaj yazamadım forumda sorun oluştu galba
ama hergün yürüyüşlerimi yaptım
10 gün oldu başlayalı ve tam 3.5 kilo vermişim
diyetime ve yürüyüşlerime devam. Daha çoook vermem lazım. bu hafta sınavlarımı halledeyim, inşaallah hergün 2 defa yürüyüşe devam edicem şimdilk tek yürüyüş.
destek olan herkese çok teşekkürler canlarım
10 günde üç kilo mu? Süpermiş. İnşallah ben de senin gibi veririm. Bu arada tatlı, dondurma vb. şeyler tüketiyor musun?