Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

havalar ısınıyo artık kızınla çıkarsın dışarı bebekler bile dışarı çıkmak istiyo havalar ısınınca bide yürümeye başlayınca spor yapmana gerek kalmaz peşinde koşmaktan:)

bu sarma işi işi yarıyomu hiç bilmiyorum valla canım eyer işe yarıyosa bende yapayım. arkadaşım sıkılaşmak için hergün 45 dk ona uygun egzersz yapıyordu.
düzenli yapmadım hiç ama göbeği sarınca o bölge daha çok terliyo bide benim yürüyüşüm sayesinde göbek 18santim inceldi

gözümü kısıp 18 cm nekadardı diye düşündüm maşallah canım. kaç kilo vermiştin sen? ben elma tipliyim en çok göbekle göğüsten alıyorum kiloyu. ay okuyunca sizi hevesleniyorum valla. kalkıp hemen bi koşu bandı alıp gelesim geliyo. sona önce evinin işini kalk yap sonra diyorum. kalıyo böylece

çok teşekkür ederim canım
söylediklerin bana nasıl düşünmem gerektiğini gösterdi. 2 gündür günde 2 defa yürüyorum ve 1000 kalorilik diyet de yapıyorum, yorgunluk hissetmedim. biraz daha devam edeyim bakalım durum nasıl olacak
Bende evdeyim 3 çocuk annesiyim ve dışarı çıkma gibi durumum pek olamıyor, genelde hareketsizim yani, onun için koşu bandı aldırdım eşime.
Bence sen süper kilo vermişsin, hem de kararlı ilerlemişsin, tebrik ediyorum ve devamını diliyorum Nazar değmesin
Böyle güzel kilolar vermenin darısı da bizim başımıza
istanbulda sizi görenler eminim çok şaşıracaklar ve gıpta edeceklerdir, 14 kilo bu

Anladım canım; dediğin gibi aslında herşeyin fazlası zararlıdır. sirkeli suya da pek bel bağlamasam iyi olacak
yeşil çayla ve bol bol suyla devam ederiz. Bişey dikkatimi çekti, sen de kahve içmeyi seviyorsun sanırım. Ben de kahve içmeden gün geçiremem tatlandırıcı kullanarak içiyorum ve bazen de 2 si bir arada içiyorum. ama kabızlık yaşamaktan da korkmuyor değilim

çok özletme kendini arkadaşım, ne yalan söyliyeyim senin yazılarını okudukça gaza geliyorum :13:
ve iştahım gidiyor kendimi koşu bandında buluyorum
hayırlı yolculuklar

20kilo verdim cnm benimde ençok göbekte birikiyo .zaten kilo verince heryerden gidiyo özellikle göğüslerden gidiyo, oo evin işi hiç bitmez öyle çok elektrik faturasıda gelmiyo bence dışarda yürüme imkanın yoksa al derim

ylnzeskici, ozliyecegiz seni.. umarim en kisa zamanda donersin. Cok uzatma arayi:)

Gunaydin kizlar, son uc gundur yuruyuslerime ara vermistim. Biraz rahatsizdim. Bugun tekrar basliyorum kaldigim yerden. 18. gunumde toplam iki kilo vermisim. Hafif bir diet yapiyorum. Verdigim iki kiloyu tamamen yuruyuslere borcluyum. 3kilo daha kaldi. Ondan sonra , verdigim kiloyu koruma amacli devam edecegim:)

Sakin bir hafta sonundan sonra herkese merhabalar
günün ilk koşusunu 6.5 kilo metreyle tamamladım, inşaallah bu yürüyüşlerin faydası olur.
çarşamba günü bir hafta olcak ve tartılıcam
psikolojik olarak mı bilmiyorum ama kendimi daha rahat ve hafif hissediyorum
herkese bol kilo verdiren sağlıklı günler diliyorum

ooh ohh maşallah darısı başımıza arkadaşım
Bizde kilolarımızı vermiş ve koruma aşamasına geçmiş oluruz

ooh ohh maşallah darısı başımıza arkadaşım
Bizde kilolarımızı vermiş ve koruma aşamasına geçmiş oluruz

Darisi basina azimliyimmm:) eminim, yuruyuslerini aksatmassan kilo verirsin. Tartida cok kilo vermemis gibi gorunsede, baya inceliyor vucudumuz. Yaptigin 1000 kalorilik diet biraz az gibi.. bence 1200 falan yap en azindan. Zaten yuruyus bandinda kaloriler gidiyor. Umarim en yakin zamanda verirsin fazla kilolarini. Bende , gunduz 5 km yurudum. Aksama 9 a tamamlamayi dusunuyorum.

selaaaam
azimliyim,beratti, tuana, son gaz devam hadi bakalım pares sen de başla bakalım, evin işi hiç bitmiyo valla...bi vakit yaratmak alzım ...

bn sıkılaşma egzersizleri topiğine geçtim, bugün de başladım ama bacaklarım titriyor,son hareketleri yapamadım, ilk sefer için çok ağır geldi, o yüzden zorlamadım kendimi, canım tezdir zaten devam etmeyi düşünüyorum,inşallah sonuçlarını alırım...

Var arkadaşım 7-8 kilo verdi 2 haftada bende 3 kilo verdim çok fazla yok hızlı gitmiyor .
Ama tabi az yedik 7 den sonra yemedik.

bende bir bakayim o topige , zamanla alisir vucudun, gelismeleri bize de yaz canim:)

kızlar ben 5 gùndür yürüyemiyorun alt komşudan şikayet aldım :)) evime geldi ne o bacım pat pat zıp zıp sesler geliyor rahatsız oluyorum dedi napacam bilmiyorum kızlar ses çıkmaması için napmalıym benimkisi km yüksedince çok çıkıyor paat paat ediyor :)) o yüzden cnm sıkılıyor yürüyemiyorum ne güzel zayıflamaya bàşlamıştım vücudum şekle girmeye başlmıştı offf offff

Kosu bandinin yerini degistirebilirsin , tabi evin musaitse.. ve hizli tempoda degilde orta tempoda yuruyus yapsan belki komsun rahatsiz olmaz .

Kosu bandinin yerini degistirebilirsin , tabi evin musaitse.. ve hizli tempoda degilde orta tempoda yuruyus yapsan belki komsun rahatsiz olmaz .

cnm başka biyer yokki evim da r 5.5 da çok ses çıkartıyor düşük tempoda yürüsem faydasını görùrmüyüm mesela 3.5 bu tempoda ses çıkmıyor

cnm başka biyer yokki evim da r 5.5 da çok ses çıkartıyor düşük tempoda yürüsem faydasını görùrmüyüm mesela 3.5 bu tempoda ses çıkmıyor

Deryacim, hafif tempoda yuruyus ancak 45 dkyi asarsa yag yakmaya baslarmis. Yag yakimi asamasinin en ust duzeye gelmesi icin, en azindan 50 dk hafif tempoda yurume egzersizleri yapmak gerekirmis. Eger yapabilirsen 60 dk yaparsan kilo verebilirsin sanirim. Bir yuruyusun hafif tempoda sayilabilmesi icin saatte 4 km ve daha az hizda yurunmesi gereklidir. Birde komsunla konusup rica etsen , onun rahatsiz olmayacagi saatlerde yaparsan belki hic sorun olmaz.

aslında 1000 kalorilik diyet içindeyim ama bazen 1200 oluyor:))
vücudumuz şekle girsin de ben bir kaç kilo fazlasına da razıyım inşaallah dediğin gibi olur arkadaşım

sıkılaşma egzersizlerine başlıcam arkadaşım ama 2 hafta sonra ancak başlayabilirim sınavlarım bitsin:))
ama yürüyüşü bırakmıyorum tabiii son gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…