havalar ısınıyo artık kızınla çıkarsın dışarı bebekler bile dışarı çıkmak istiyo havalar ısınınca bide yürümeye başlayınca spor yapmana gerek kalmaz peşinde koşmaktan:)evet sıkılaşma yeer diye düşünüyorum ben de, kilo vermesem de olur,sıkılaşınca beden inceliyor ve şekle giriyor... yürüyüş yapmıyorum canım, istediğim kiloya inince bırakıverdim. ben de daha çok geziyorum artık, bebek ufak olunca dışarı çıkılıyor, havalar da kötüydü, evde sıkıntıdan patlıyor insan, boğulacak gibi oluyordum. şimdi fazladan hareket de etmiş oluyorum... maşallah sana,yürüyüş de yapılmış
düzenli yapmadım hiç ama göbeği sarınca o bölge daha çok terliyo bide benim yürüyüşüm sayesinde göbek 18santim inceldibu sarma işi işi yarıyomu hiç bilmiyorum valla canım eyer işe yarıyosa bende yapayım. arkadaşım sıkılaşmak için hergün 45 dk ona uygun egzersz yapıyordu.
havalar ısınıyo artık kızınla çıkarsın dışarı bebekler bile dışarı çıkmak istiyo havalar ısınınca bide yürümeye başlayınca spor yapmana gerek kalmaz peşinde koşmaktan:)
düzenli yapmadım hiç ama göbeği sarınca o bölge daha çok terliyo bide benim yürüyüşüm sayesinde göbek 18santim inceldi
Merhaba,
Öncelikle şunu önereyim, eğer herhangi bir sağlık problemin yok ise ; günde iki defa tempolu yürüyüş için kendini bir kaç gün düzenli olarak dene, eğer çok güçsüz dermansız kalıyorsan bu normal olmayabilir, çok zorlamamakta fayda var. O zaman gün aşırı iki defa yürümeyi denersin , ya da her gün bir defa denersin, kendi vücudunu dinleyerek ortak bir nokta bulacağınıza eminim
Sana kolaylıklar diliyorum umarım istediğin kiloya en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :13:
Bana gelince; ben genellikle günde iki defa 5,5 ya da 6 km ( çoğunlukla 5,5 ) hızda 60-75-90 arası değişen dakikalarda yürüyorum. Bazen gündüz 90 dk yürüyorum-akşam 60, bazen gündüz 90-akşam 90, bazen de gündüz 60 dk yürüyorum akşam yorgun hissediyor ve yürümüyorum ( sağım solum pek belli olmuyor yani o an kulağımdaki müzik , kafamdaki düşünceler, bacaklarımdaki derman neye müsaade ediyorsa)
Arada bir de bir günlük mola veriyor hiç yürümüyorum. Ama bu çok sık değil...
Ben koşamıyorum , hem çok çabuk yoruluyorum hem de dalağım şişiyor, o yüzden iki aydır yürüyorum, şimdiye kadar bir zararını görmedim, yürüyüşe ilave olarak 2,5 aydır dikkatle yaptığım diyetin de yardımıyla 14,5 kilo vererek 80 kilodan 65,5 kiloya indim. ( ama benim günlük çok fazla fiziksel aktivitem olmamasının etkisi olabilir; yani şu sıralar bir işte çalışmıyorum, annemin evinde misafirdim evin genel sorumluluğu bende olmadığı için ancak yardımcı oluyordum bişeylere o kadar, burada çok fazla gezilip tozulacak yer ve/veya arkadaş ta olmadığı için, genellikle evdeydim )
Tabii şimdi kendi evime geri dönüyorum orada koşu bandım yok, üsküdar sahile inip yürüyüş yaparım diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak
Sirkeli ( ama balsız ) suyu sabahları aç karnına 1,5 ay kadar içtim, bir faydasını gördüğümü söyleyemeyeceğim ( o dönemde az kilo verişime bakarak yorum yapıyorum )
Yeşil çayı da iki aydır düzenli olarak günde 3 kupa içiyorum, bazen 4-5 bardak içtiğim de oldu, ama fazlasının zararı olabilir, hiçbirşey için " daha fazla tüketeyim de daha fazla faydasını göreyim" diye düşünmemek gerektiği fikrindeyim. Herşeyin fazlası zararlı olabilir. ( en basitinden o kadar faydalı faydalı diye bangır bangır bağırılan yeşil çayın, hamile veya hamile kalmaya çalışan kadınlarda zararlı olduğunu okumuştum )
Herkese merhaba kızlarr
Nihayet 5,5 aydan sonra kendi evime , yatağıma dönüyorum kısmetse . Bu akşam İstanbul yolcusuyum. İnşallah bu gidiş çok güzel gelişmelere doğru olacak
Ordaki internetimi geçici olarak kapattırmıştım, belki onu açtırırım, belki vınn ile idare ederim bilemiyorum ama kısa bir süreliğine sizden ayrı kalırsam kendinize iyi bakın, beni össleyinn anacııım
Haa bu arada 05 Nisan 2013 itibariyle 65,5 kilo olarak gidiyorum , inşallah İstanbulda da devam edebilirim vermeye
Hepinizi öpüyorum
20kilo verdim cnm benimde ençok göbekte birikiyo .zaten kilo verince heryerden gidiyo özellikle göğüslerden gidiyo, oo evin işi hiç bitmez öyle çok elektrik faturasıda gelmiyo bence dışarda yürüme imkanın yoksa al derimgözümü kısıp 18 cm nekadardı diye düşündümmaşallah canım. kaç kilo vermiştin sen? ben elma tipliyim en çok göbekle göğüsten alıyorum kiloyu. ay okuyunca sizi hevesleniyorum valla. kalkıp hemen bi koşu bandı alıp gelesim geliyo. sona önce evinin işini kalk yap sonra diyorum. kalıyo böylece
Herkese merhaba kızlarr
Nihayet 5,5 aydan sonra kendi evime , yatağıma dönüyorum kısmetse . Bu akşam İstanbul yolcusuyum. İnşallah bu gidiş çok güzel gelişmelere doğru olacak
Ordaki internetimi geçici olarak kapattırmıştım, belki onu açtırırım, belki vınn ile idare ederim bilemiyorum ama kısa bir süreliğine sizden ayrı kalırsam kendinize iyi bakın, beni össleyinn anacııım
Haa bu arada 05 Nisan 2013 itibariyle 65,5 kilo olarak gidiyorum , inşallah İstanbulda da devam edebilirim vermeye
Hepinizi öpüyorum
Gunaydin kizlar, son uc gundur yuruyuslerime ara vermistim. Biraz rahatsizdim. Bugun tekrar basliyorum kaldigim yerden. 18. gunumde toplam iki kilo vermisim. Hafif bir diet yapiyorum. Verdigim iki kiloyu tamamen yuruyuslere borcluyum. 3kilo daha kaldi. Ondan sonra , verdigim kiloyu koruma amacli devam edecegim:)
ooh ohh maşallah darısı başımıza arkadaşım
Bizde kilolarımızı vermiş ve koruma aşamasına geçmiş oluruz
bende bir bakayim o topige , zamanla alisir vucudun, gelismeleri bize de yaz canim:)selaaaam
azimliyim,beratti, tuana, son gaz devam hadi bakalımpares sen de başla bakalım, evin işi hiç bitmiyo valla...bi vakit yaratmak alzım ...
bn sıkılaşma egzersizleri topiğine geçtim, bugün de başladım ama bacaklarım titriyor,son hareketleri yapamadım, ilk sefer için çok ağır geldi, o yüzden zorlamadım kendimi, canım tezdir zatendevam etmeyi düşünüyorum,inşallah sonuçlarını alırım...
kızlar ben 5 gùndür yürüyemiyorun alt komşudan şikayet aldım :)) evime geldi ne o bacım pat pat zıp zıp sesler geliyor rahatsız oluyorum dedi napacam bilmiyorum kızlar ses çıkmaması için napmalıym benimkisi km yüksedince çok çıkıyor paat paat ediyor :)) o yüzden cnm sıkılıyor yürüyemiyorum ne güzel zayıflamaya bàşlamıştım vücudum şekle girmeye başlmıştı offf offff
Kosu bandinin yerini degistirebilirsin , tabi evin musaitse.. ve hizli tempoda degilde orta tempoda yuruyus yapsan belki komsun rahatsiz olmaz .
cnm başka biyer yokki evim da r 5.5 da çok ses çıkartıyor düşük tempoda yürüsem faydasını görùrmüyüm mesela 3.5 bu tempoda ses çıkmıyor
Darisi basina azimliyimmm:) eminim, yuruyuslerini aksatmassan kilo verirsin. Tartida cok kilo vermemis gibi gorunsede, baya inceliyor vucudumuz. Yaptigin 1000 kalorilik diet biraz az gibi.. bence 1200 falan yap en azindan. Zaten yuruyus bandinda kaloriler gidiyor. Umarim en yakin zamanda verirsin fazla kilolarini. Bende , gunduz 5 km yurudum. Aksama 9 a tamamlamayi dusunuyorum.
selaaaam
azimliyim,beratti, tuana, son gaz devam hadi bakalımpares sen de başla bakalım, evin işi hiç bitmiyo valla...bi vakit yaratmak alzım ...
bn sıkılaşma egzersizleri topiğine geçtim, bugün de başladım ama bacaklarım titriyor,son hareketleri yapamadım, ilk sefer için çok ağır geldi, o yüzden zorlamadım kendimi, canım tezdir zatendevam etmeyi düşünüyorum,inşallah sonuçlarını alırım...