Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

düzenli bildirim yapamadım ama yürüyorum 2 gündür 1 saat kadar açık hava yürüyüşlerini yazabiliyormuyuz acaba arkadaşlar :)

Vallaa arkadaşım topiği açan arkadaş koşu bandı kullananları biraraya toplamak adına açmış muhtemelen ama, yapılan sporun amacı ve yöntemi her ne olursa olsun bence paylaşmanda hiçbir sakınca yok.
Yeter ki sen paylaş , paylaştıkça motive ol ve daha fazla azmet :13:

Evde 2 saat çiftetelli oynadım desen biz seni gene destekleriz dert etme

hahahahah sen çok yaşa arkadaşım güldürdün beni neyse bak buda doğru bundan sonra yazmakta fayda var sağolasın :)

bak çiftetelli iyi fikirdi yedim arada bi oynamak lazım kopmak lazım dimi kızlar:)))

ay teşekkür ederim cnm ya moral oldu bana söylediklerin bu tatlı nasıl bişeyya insan bazen yemek aramıyor tatlı arıyor mesela ben evde azar azar hareket etmeyede başladım kızlar ebru şallının yaptığı hareketleri alt karın çalıştırıyorm sezeryanla doğum yaptıgm için altkarın yani göbek var inşallah faydasını görürm sıkılaştırırm göbeciğimi hadin k.i.b hoççakalın

Sürem azaldıkça ve daha çok spor yapıp daha çok kilo vermeye çalıştıkça ters tepiyor :85:
12 nisan a kadar hiç değilse 65 i görebilsem bir nebze de olsa teselli bulucam ahhh ahhh

Herkese iyi geceler...

Gunaydin kizlar, ne alemdesiniz? ben 13 gun icinde 1.2 kg vermisim. Araya regl donemi girdigi halde. Aslinda onumuzdeki cuma tartilacaktim ama dayanamadim:) sabah bir saat ,ara ara tempolu yurudum. Aksamda, muhtesem yuzyili izlerken, heyecan derecesine gore tempolu bir sekilde devam edecegim:)

sağol canım inşallahh
vallaa elimden geldiğince devam edicem, bakalım inşallah geri de almam, biraz da veririm
inşallah yolunda gider herşey
kilo vermenin zor olduğu bi süreçtesin gene anlaşılan... umarım kısa sürer de bi an önce 65 e düşersin, gene iyi verdin haa
Sağol canım, inşaallah bir an önce verebilirim, hergün 45- 60 dakika arası tempo tutucam. 1000 kalorilik de bir diyet yaparım diyorum, inşaallah faydası olur. en azından 8- 10 kilo versem süper olacak.
faydası olur tabi, hadi inşallah...akşam 7den sonra bişey yememeye çalış, o zaman daha hızlı veriyosun
bak çiftetelli iyi fikirdi yedim arada bi oynamak lazım kopmak lazım dimi kızlar:)))

sadece göbek mi kaldı sezeryandan derya? benim alt karın da var sezeryan oldum ben de, bacak içlerim var bi de nasıl ebru şallınınkiler, ben iç bacak hareketlerine baktım da onun, yapmaya başlıycam, gerçi heryerde aynı hareketleri öneriyolar, farketmez...

evet cnm göbek ve basen var makas hareketi diye bisey var onu yapıyorum acayip karın kastni çalıştryor bende üç gundür yapıyorum bu hareketi yaparken göbegim yanıyor insallah devam ederim üşenmezsem :))

kızlar merhaba, bende 1 kasımdan beri koşu bandında yürüyorum 5 ay oldu ama sadece 3 kilo verebildim, yeme alışkanlığı değiştirmeme rağmen kilolar sanki yapıştı gitmiyo, özellikle basenlerim hala çok büyük, 45 dakika 6.5 hızda yürüyorum. sonra peşinden 5 dk kadar bacak hareketleri yapıyorum ama ancak bu kadar zayıflayabildim. bana başka ne önerirsiniz.

bende hiç veremiyorum 4. ayıma girdim 1.4 kilo vermişim. günde en az 45 dakika yürüyorum. yediklerimide azalttım. belirgin bi kilo değişimi yok. ömrüm koşu bantında geçecek ki anca ideal kiloma kavuşurum.

bende hiç veremiyorum 4. ayıma girdim 1.4 kilo vermişim. günde en az 45 dakika yürüyorum. yediklerimide azalttım. belirgin bi kilo değişimi yok. ömrüm koşu bantında geçecek ki anca ideal kiloma kavuşurum.

Arkadaşlar merhaba,

Başka özel bir sağlık probleminiz yok ise 4-5 ayda bu kadar az kilo vermeniz pek normal değil...
Midra cım senin kilo almana sebep olan sağlık problemlerin vardı yanlış hatırlamıyorsam, bu yüzden zorlanıyorsun bence...
Katran75 arkadaşım; kullandığın bir ilaç, ya da bir sağlık problemin var mı bilmiyorum ama, eğer yok ise yeme alışkanlığını yanlış yönde değiştirmiş olabilir misin
6,5 km baya hızlı yürüyorsun, ben o kadar hızlı yürüyemiyorum mesela 5,5 en fazla 6 da yürüyorum ama senden daha uzun. Belki de hızını biraz azaltıp süreni uzatsan fayda görebilirsin. Bir de hergün düzenli yürüyor musun haftada bir kez yürümenin pek faydası olmayacağını düşünüyorum ben şahsen...
Eğer vaktin varsa günlük yediklerini bir müddet burada paylaş bakalım nerede terslik var bizler görebilecek ve sana bir fikir verebilecek miyiz

Günaydın herkese

Kahvaltımı yaptım ölçülü bir şekilde , şimdi kahvemi içiyorum enerji versin diye , birazdan da gündüz yürüyüşüme başlayacağım.
Hepinize az kalorili ve bol hareketli güzel bir gün diliyorum

Gunaydinn, ben sabah kahvaltidan once yapiyorum yuruyusumu , istahimi kesiyor:) l-carnitin kullandin mi? Ben gecen yil kullanmistim. Yuruyus yapmadan once daha fazla yag yakimi olmustu. Yag yakimini hizlandirip, enerjiye ceviriyormus. Yeniden alip kullanmayi dusunuyorum.

evet cnm göbek ve basen var makas hareketi diye bisey var onu yapıyorum acayip karın kastni çalıştryor bende üç gundür yapıyorum bu hareketi yaparken göbegim yanıyor insallah devam ederim üşenmezsem :))

devam et tabi, ben de ebru şallının selilit savar videosunu inceledim, yaptım da biraz, 68dk sürüyor ya ısınma ve strech hareketleriyle beraber. hareketlerin yarısını yapamadım zaten yandım bittim bazı hareketleri seçip onları yapıcam kendim, programımı belirledikten sonra daha azimli oluyorum, şimdi kafamda net bişey olmadığı için başlayamıyorum. haftada 2-3 gün yürüyüş yapmak da istiyorum koşu bandımda
makas evet karnı nasıl yakar,alt karın hareketleri de bakıcam...

yalnzeskicim, oh miss kahve keyfi :) güzel bir kahvaltıdan sonra gün çok güzel geçiyor, ben kahvaltıda tıka basa yiyorum valla,ço kseverim :) çok da acıktırmıyor gün boyu. tuana görünmüyor, yoksa pastaları götürüyo mu hazır bizden uzakken

katran ve midra,
yolunda gitmeyen bişeyler olduğu kesin. dr kontrolünde yapsanız,ölçümleriniz falan yapılsa... yalnzeskicinin dediği gibi yaptığınız diyet ve yeme alışkanlıklarınızda bi sorun var gibi görünüyor...

Son düzenleme:

uff evet ya özellikle de kasımda başladım ki yaza kadar epey veririm diye ama bu kadar az gideceğini hiç tahmin etmemiştim, galiba sizin de dediğiniz gibi ömrümüz bu bantların üstünde geçecek galiba (

ya bide öyle bişeyki 45 dakika yürüyecem diye rahat 1.5-2 saatim heba oluyor, birde çalışıyorum, işten gel ev işi, spor, yazık resmen bana, ne yemişim arkadaş gitmek bilmedi kilolar ((

haklısınız ama yaşadığım yer küçük bir yer, diyetisyen bile yok, devlet hast. gittim oda önce dahiliyeye git o uygun görürse gelebilirsin dedi, neyse bir yolunu bulduk gittik, oda sağolsun ne boy ne kilo ölçtü 1600 kalorilik kendi pc sinde kayıtlı standart bir liste verdi, yolladı.ne açıklama ne bişey hiçbişey yok.

yani verdiğim 3 kilo kendi eserim, onunda 1 kilosu su desek 2 kilo yağdır herhal :))

ya varya yazınızı okuyunca nasıl mutlu oldum bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim, ben size açık açık yazayım haftada 4 gün düzenli yürüyorum, yediklerimi yazıp hergün kardeşime yolluyorum oda beni kontrol altında tutuyo, çok şükür sağlık problemin ilacım yok.

dün sabah :1dilim ekmekle yağsız tost bugün: 1,5 bardak sütle (şu ajda bardaklarından) mısır gevreği
dün ara öğün :2 gün kurusu, 1 incir bugün: 2 gün kurusu, 1 incir
dün öğlen :1dilim ekmek, türlü, bulgur pilavı, yoğurt bugün: 1dilim ekmek, çorba, patlıcan yemeği, salata
dün ara öğün :3 ceviz, 2 incir
dün akşam :1 dilim ekmek, çorba, tavuk sote, salata
dün son öğün :çeyrek elma, çeyrek portakal

ben size dün(soldaki) ve bugün (sağdaki) yediklerimi yazdım, kusura bakmayın söylemesi ayıpama açık açık yazdım valla ne yediysem :))
cevizdi, incirdi her zaman yediğim şeyler değil, genelde elma yerim bu ara böyle denk geldi, ama çok arada da yerim.akşam yemeğim en geç 7 de olur, meyveyide spordan sonra yerim. bide düzenli hergün 2 kupa yeşilçay, 2 fincan şekersiz türk kahvesi içerim, çayımıda 13 yıldır şekersiz içiyorum.aklıma gelenler bunlar, çok açık yazdım herşeyi ama yardımcı olurum diyince sevindim bir an :))
çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Herkese merhaba Sabah tartıda kendimi 74 kilo görünce üzüldüm ama hırslandım kilo vermek için. Ye Ye Ye nereye kadar canım
sabah aç karna 2 bardak suyumu içtim, kellogs ile kahvaltımı yaptım ve bugün toplamda 8 kilometre tempolu yürüdüm.
3 bardak yeşil çayımı da içtim, umarım kilo vermek için bunları yapmam yeterli olur. Sizin yazdıklarınızı da okuyunca motivasyonum artıyor

Sürem azaldıkça ve daha çok spor yapıp daha çok kilo vermeye çalıştıkça ters tepiyor :85:
12 nisan a kadar hiç değilse 65 i görebilsem bir nebze de olsa teselli bulucam ahhh ahhh

Herkese iyi geceler...

Selam arkadaşım yazdıkların beni okadar motive ediyor ki çok ta esprilisin yaaa

slm cnm ooo sıkılaşma egzersizleri başlamış ya ben 1,2kere aksattım yani 1saat civarı yürüdüm bugün 1saat yürüdüm akşamda 1saat yüriyeceğim bugün atolyede ilk günümüzdü ilk gün olduğu için sadece 2çeşit yaptık sonra yendi ama ben yemedim diyet bisküvimden yedim öğlen biyere girmiştik kızlarla 1tabak mercimek çorbası içtim ekmeksiz bugünkü menü neysede şu yaşpasta larıda yemeden atlatırsam süper olurpazarteside staj başlıyo pastahanede haftada 2gün 1gün de atolye diğer günlerde aksatmadan evde yürüyüşümü yapabilicem neyseki

öncelikle merhaba insülin direnci varmı acaba sizde bende insülin direnci var sporumu 2saat yaparsam anca kilo verebiliyorum bide meyveyi 1taneyi geçmemeye çalışırım bende diyetisyene gittiğim zaman çok ağır veriyodum kiloyu bazı zamanlar veremediğim bile oluyodu ama verdiğim kilo sırf yağdan gidiyoodubide nacizane bi sorum olucak patlıcan yemeği çok yağlımıydı bide nacizane önerim pilav makarna bakliyat bir birsüre uzak kalabilirsen bide yemeğin suyundan yenilmemesi gerekiyo kesinlikla çünkü bütün yağlar suyunda birikiyomuş belki kilo vermende hızlanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…