- 28 Şubat 2013
- 55
- 0
kızlar ben 5 gùndür yürüyemiyorun alt komşudan şikayet aldım :)) evime geldi ne o bacım pat pat zıp zıp sesler geliyor rahatsız oluyorum dedi napacam bilmiyorum kızlar ses çıkmaması için napmalıym benimkisi km yüksedince çok çıkıyor paat paat ediyor :)) o yüzden cnm sıkılıyor yürüyemiyorum ne güzel zayıflamaya bàşlamıştım vücudum şekle girmeye başlmıştı offf offff
tamam yazarım, bugün 2. günüm, bildiğin egzersiz işte ya,netten de bulunabilir :) ama teşvik edici olması için gruba dahil olmak daha iyi. "popo,karın,iç bacak..." falan diye bi topik var orası, ben öylesine yazmıştım adını da...bende bir bakayim o topige , zamanla alisir vucudun, gelismeleri bize de yaz canim:)
eneee ses mi gitmiş aşağıya, bizde altında minder var siyahalrdan, eşim almıştı ses geçirmiyomuş alta diye. o minderden var da ses gidiyosa artık arkadaşalrın dediği gibi konuş tekrar,hangi saatler uygun olurlar,çalışıyolarsa falan evde yoklarsa o saatlerde yaparsın. 5tn sonra zaten ses çıkıyo ayak sesleri ,doğaldır...kızlar ben 5 gùndür yürüyemiyorun alt komşudan şikayet aldım :)) evime geldi ne o bacım pat pat zıp zıp sesler geliyor rahatsız oluyorum dedi napacam bilmiyorum kızlar ses çıkmaması için napmalıym benimkisi km yüksedince çok çıkıyor paat paat ediyor :)) o yüzden cnm sıkılıyor yürüyemiyorum ne güzel zayıflamaya bàşlamıştım vücudum şekle girmeye başlmıştı offf offff
sıkılaşma egzersizlerine başlıcam arkadaşım ama 2 hafta sonra ancak başlayabilirim sınavlarım bitsin:))
ama yürüyüşü bırakmıyorum tabiii son gaz devam
canım yaa olmazki ama bozma moralini, koşu bandı minderi varmıydı sende??
ben de üst kattayım,koşu bandını aldıktan sonra gittim konuştum hangi saatlerde onlara uygunsa o saatlerde çıkıyorum banda.
deryacım,bi minder sipariş et hemen netten, bi kaç güne ulaşsın eline, rahat rahat devam edersin, ses yapmaz onlarla. bizim alt komşu hiç bişey demedi şimdiye dek,eşim koştu üstelik. bak bi link vereyim, belki daha da ucuzunu bulursun araştır bi
Valeo EM3020 PVC (160 X 87 X 0.4CM) - Siyah Renk Koşu Bandı Minderi
yok cnm minder acaba olmadığı içinmi çıkıyor ses ya konuşsamda sanmıyorum uygun saat olduğunu çünkü eşi ve kızı çalişıyorlar gece gidip gündüz uyuyorlar gündüz gidip gece uyuyprlar belli olmuyor yani vardiyeli çalışıyorlar bugün evde yoklardı anca 20dk yürüdüm napmalıyım ya az tempoda faydası olurmuki bilmiyorum neyse sağlık olsun kaçamak yapıp yürücem:)
herkese günaydın
kızlar bir hafta oldu koşu bandını kullanıyorum,yani düzenli olarak diyeyim; 74 kilo ile başlamıştım
şimdi tartıldım ve 70.7 yazdı tartıda
inanamadım tekrar tekrar tartıldım çok mutluyum
herkese bol kilo verdiren günler diliyorum, tempoya devam
tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin nazar değmesin benim 80de takıldı dün gündüz 79.70görmüştüm bu sabah yine 80lerde ama 4.ayım o yüzden yavaşladı galiba neyse moral bozmak yok pes etmek yok kızlar dün 2saat yürüyüşümüde tamamladım ses konusu konuşulmuş benimde diğer odadaydı eltim çok ses geliyo diyodu oturduğum odaya aldım altında ince halı var yani şu anda altımdaki oda boş ama ses gidiyomuş yine ben önemsemiyorum ben diğer odaya alıp görevimi yaptım onlarda bırazcık katlansın artık napayım bide bizim servis koşu bandını kurarken dediki 5in altında çalıştırma motoru zorlarsın dediherkese günaydın
kızlar bir hafta oldu koşu bandını kullanıyorum,yani düzenli olarak diyeyim; 74 kilo ile başlamıştım
Canım bence de arkadaşların dediği gibi minder al, ben de kullanıyorum en azından sesin aşağıya gitmesini azaltıyor.
düşük tempoda yürümek de hiç yürümememkten daha iyidir, bak ne güzel başlamışsın kilo vermeye bırakma bence:)
düşük tempoda daha uzun süre yürümeyi dene bir hafta dene bakalım, ne olacak, nekadar kilo verebileceksin.
bozma moralini, koşu bandını almışsın kullanamadıktan sonra ne önemi kalır değilmi? komşun da haklı belki ama sen yavaş tempoda devam et arkadaşım, sakın bırakma
tamam cnm saolasın bakimbi araştırım alım olmazsa napım böle olmıy cak hep bi tedirginlik içindeyim kimseyle kötüde olmak istemiyorum ya düşük tempoda yürsem bu seferde cnm skılyor vakit geçiremiyorum neyse bakalım hadi hayırlısı sizde nevar ne yok nasl gidiyor bakım kilo verrebiliiyormusunuz yürümeye devammı:))
yürüyüşü bıraktım beeeensormayİ unuttum sen kullanyormusun minderi oyüzdenmi ses yapmyor
herkese günaydın
yürüyüşü bıraktım beeeenben istediğim kiloya yaklaştım,52yim şu an,zaten çok kilom yoktu, doğum sonrasından kalanlar vardı, 57-58dim, yürüyüşle 53e indim, bayağıdır yürümüyorum,bölgesel egzersizlere başladım artık. çünkü ne kadar zayıflasam da yürüsem de üst bacaklarım ve alt karnım gitmez, bölgesel çalıştırmak gerek, bakalım sonuç alır mıyım...
bana sorduysan var minderimiz,eşim koşu bandı siparişi verdiğinde almıştı ikisini bir, ses geçirmiyomuş almak gerekiyomuş demişti, benim bilgim yoktu ama nette bakınca öyle yazıyor. bizim alt komşularla tanışıklığımız yok, ama bi sorun olsa gelirlerdi sanırım, ben sabah 10-12 arası yürüdüm çünkü.
ya tempo düşük olunca da insan sıkılıyo deiğin gibi, sen yine de yürü tabi, faydası olmaz mı hiç
tebrikleeeerne güzel vermişin canım, 3 çocuk vardı de mi senin , yanlış mı hatırladım yoksa