Gunaydinn, ben sabah kahvaltidan once yapiyorum yuruyusumu , istahimi kesiyor:) l-carnitin kullandin mi? Ben gecen yil kullanmistim. Yuruyus yapmadan once daha fazla yag yakimi olmustu. Yag yakimini hizlandirip, enerjiye ceviriyormus. Yeniden alip kullanmayi dusunuyorum.
uff evet ya özellikle de kasımda başladım ki yaza kadar epey veririm diye ama bu kadar az gideceğini hiç tahmin etmemiştim, galiba sizin de dediğiniz gibi ömrümüz bu bantların üstünde geçecek galiba(
ya bide öyle bişeyki 45 dakika yürüyecem diye rahat 1.5-2 saatim heba oluyor, birde çalışıyorum, işten gel ev işi, spor, yazık resmen bana, ne yemişim arkadaş gitmek bilmedi kilolar((
haklısınız ama yaşadığım yer küçük bir yer, diyetisyen bile yok, devlet hast. gittim oda önce dahiliyeye git o uygun görürse gelebilirsin dedi, neyse bir yolunu bulduk gittik, oda sağolsun ne boy ne kilo ölçtü 1600 kalorilik kendi pc sinde kayıtlı standart bir liste verdi, yolladı.ne açıklama ne bişey hiçbişey yok.
yani verdiğim 3 kilo kendi eserim, onunda 1 kilosu su desek 2 kilo yağdır herhal :))
ya varya yazınızı okuyunca nasıl mutlu oldum bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim, ben size açık açık yazayım haftada 4 gün düzenli yürüyorum, yediklerimi yazıp hergün kardeşime yolluyorum oda beni kontrol altında tutuyo, çok şükür sağlık problemin ilacım yok.
dün sabah :1dilim ekmekle yağsız tost bugün: 1,5 bardak sütle (şu ajda bardaklarından) mısır gevreği
dün ara öğün :2 gün kurusu, 1 incir bugün: 2 gün kurusu, 1 incir
dün öğlen :1dilim ekmek, türlü, bulgur pilavı, yoğurt bugün: 1dilim ekmek, çorba, patlıcan yemeği, salata
dün ara öğün :3 ceviz, 2 incir
dün akşam :1 dilim ekmek, çorba, tavuk sote, salata
dün son öğün :çeyrek elma, çeyrek portakal
ben size dün(soldaki) ve bugün (sağdaki) yediklerimi yazdım, kusura bakmayın söylemesi ayıpama açık açık yazdım valla ne yediysem :))
cevizdi, incirdi her zaman yediğim şeyler değil, genelde elma yerim bu ara böyle denk geldi, ama çok arada da yerim.akşam yemeğim en geç 7 de olur, meyveyide spordan sonra yerim. bide düzenli hergün 2 kupa yeşilçay, 2 fincan şekersiz türk kahvesi içerim, çayımıda 13 yıldır şekersiz içiyorum.aklıma gelenler bunlar, çok açık yazdım herşeyi ama yardımcı olurum diyince sevindim bir an :))
çok teşekkür ederim.
Selam arkadaşım yazdıkların beni okadar motive ediyor ki çok ta esprilisin yaaa
slm cnm ooo sıkılaşma egzersizleri başlamışya ben 1,2kere aksattım yani 1saat civarı yürüdüm bugün 1saat yürüdüm akşamda 1saat yüriyeceğim bugün atolyede ilk günümüzdü ilk gün olduğu için sadece 2çeşit yaptık sonra yendi ama ben yemedim diyet bisküvimden yedim öğlen biyere girmiştik kızlarla 1tabak mercimek çorbası içtim ekmeksiz bugünkü menü neysede şu yaşpasta larıda yemeden atlatırsam süper olur pazarteside staj başlıyo pastahanede haftada 2gün 1gün de atolye diğer günlerde aksatmadan evde yürüyüşümü yapabilicem neyseki
öncelikle merhabainsülin direnci varmı acaba sizde bende insülin direnci var sporumu 2saat yaparsam anca kilo verebiliyorum bide meyveyi 1taneyi geçmemeye çalışırım bende diyetisyene gittiğim zaman çok ağır veriyodum kiloyu bazı zamanlar veremediğim bile oluyodu ama verdiğim kilo sırf yağdan gidiyoodu bide nacizane bi sorum olucak patlıcan yemeği çok yağlımıydı bide nacizane önerim pilav makarna bakliyat bir birsüre uzak kalabilirsen bide yemeğin suyundan yenilmemesi gerekiyo kesinlikla çünkü bütün yağlar suyunda birikiyomuş belki kilo vermende hızlanabilir
bide kızlar akşam halamla konuştum oda 33kilo vermişti göbeğim sıkılaşırmı dedim bi 20kilo daha vermek istiyorum dedim dediki boşuna ümitlenme sıkılaşmaz anca estetik karın ameliyatı kurtarır dedi bütün hayallerim yıkıldı
ben sizi bırakırmıyım takip ediyorum ama yazmak gelmedi içimden biraz özel sıkıntılarım var onun dışında iyiyim ben istanbuldayım cnmTatlım nerelerdesin seeen
Hem merak ettik, hem özledik yahu, hangi şehirde nerde yaşıyorsun bilsem atlayıp gelcektim seni aramaya az kalsınbizi bu kadar boş bırakma aaa
pastalardan uzak durmaya devam
ayy çok sevindim bende hedefi tutturursam 40kilo vermiş olucam çünki sıkılaştırıcı sürüp karnı sarmaya devam edeyim ozamanbenim arkadaşım 50 kilonun üzerinde verdi ve ebru şanlıda daha sıkıydı. lütfen moralinizi bozmayın. vücudunuzu en iyi siz tanırsınız ona göre program yapın
ben sizi bırakırmıyım takip ediyorum ama yazmak gelmedi içimden biraz özel sıkıntılarım var onun dışında iyiyim ben istanbuldayım cnmpastaların o güzel o tatlı o cazip görüntüsüne kapılmamalıyım kurs bitince fazla kiloda kalmaması lazım ben 80de takıldım kaldım yine
ayy çok sevindim bende hedefi tutturursam 40kilo vermiş olucam çünki sıkılaştırıcı sürüp karnı sarmaya devam edeyim ozaman
gel cnm:)özlemişsindir istanbulu yok cnm bozmuyorum sıkılaşırsada iyi olur sadece:)yok cnm keyfim bayadır yok bilmiyorum halledilirmi ama çok şükür kilom arada bi takıldı sadece bide dengem şaştı pasta kursunada başladım ya öğünlerim geçiştirmeli oldu bu aralar oturtamadım daha öğünlerimitamam yarın atlayıp geliyorum İstanbul'a :112:
bence de moralini bozma, hem diyetle hem sporla sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun neden estetik ameliyata falan ihtiyacın olsun ki, vücut inanılmaz bir makinadır, toparlar kendini...
keyifsiz olduğun için kilon takılıp kalmış olabilir canım , inşallah halledilemeyecek sıkıntılar değildirler ve bir an önce başından defolup giderler
Selaam
Yazdıklarımın bir işe yaraması ve motivasyon ya da gülümseme olarak karşılık bulması çok sevindirici bir durum. Elimden geldiğince kendimin de burada paylaşımda bulunan siz arkadaşlarımın da moralini bozmamaya çalışıyorum çünkü kilolarımıza karşı verdiğimiz bu savaşta moral çok önemli
hem ne demişler " anca beraber kanca beraber" :13:
merhaba ylnzeskici :112:
bişey sorabilir miyim?
Sen günde kaç defa yürüyorsun ya da koşuyorsun?
Ben günde iki defa yürüsem hızlı tempoda zararı olur mu acaba
Desteğin için şimdiden teşekkür ediyorumm
Arkadaşlar sizler deneyimlisiniz bikaç sorum var, yardımcı olabilir misiniz???
sirkeli ve ballı suyu deneyeniniz var mı? ben bu ay içmek istiyorum faydası olur mu sizce???
bir de yeşil çayı günde 4-5 bardak içsem bir zararı olur mu??
hayırlı yolculuklar kilonda 65e inmiş bende senin ilk kilondayım darısı benim başıma :)Herkese merhaba kızlarr
Nihayet 5,5 aydan sonra kendi evime , yatağıma dönüyorum kısmetse . Bu akşam İstanbul yolcusuyum. İnşallah bu gidiş çok güzel gelişmelere doğru olacak
Ordaki internetimi geçici olarak kapattırmıştım, belki onu açtırırım, belki vınn ile idare ederim bilemiyorum ama kısa bir süreliğine sizden ayrı kalırsam kendinize iyi bakın, beni össleyinn anacııım
Haa bu arada 05 Nisan 2013 itibariyle 65,5 kilo olarak gidiyorum , inşallah İstanbulda da devam edebilirim vermeye
Hepinizi öpüyorum
hmm klasik dr macerası yani... karşısındakini aptal mı sanıyo bu dr lar ne, bi sürü insan artık dr kadar biliyo bazı şeyleri, medya,tv sayesinde :))) inşallah hızlı kilo vermeye başlarsın sne de, moralini bozma bakalım... nerde yaşıyorsun bu arada,ufak yer demişsin...haklısınız ama yaşadığım yer küçük bir yer, diyetisyen bile yok, devlet hast. gittim oda önce dahiliyeye git o uygun görürse gelebilirsin dedi, neyse bir yolunu bulduk gittik, oda sağolsun ne boy ne kilo ölçtü 1600 kalorilik kendi pc sinde kayıtlı standart bir liste verdi, yolladı.ne açıklama ne bişey hiçbişey yok.
yani verdiğim 3 kilo kendi eserim, onunda 1 kilosu su desek 2 kilo yağdır herhal :))
bide kızlar akşam halamla konuştum oda 33kilo vermişti göbeğim sıkılaşırmı dedim bi 20kilo daha vermek istiyorum dedim dediki boşuna ümitlenme sıkılaşmaz anca estetik karın ameliyatı kurtarır dedi bütün hayallerim yıkıldı
evet geldim cnm evet haklısın geriye kalan kilolarıda vereyimde sıkılaşma için araştırırım sonra sende doğum yaptın normal bence toparlarsın sana sadece sıkılaşma hareketleride yeter aslında yürüyüşe devam ediyomusun ben gündüz yürüyemedim dışarda işim vardı dışarda yürümüş oldum az öncede 1saat yürüdüm :)hmm klasik dr macerası yani... karşısındakini aptal mı sanıyo bu dr lar ne, bi sürü insan artık dr kadar biliyo bazı şeyleri, medya,tv sayesinde :))) inşallah hızlı kilo vermeye başlarsın sne de, moralini bozma bakalım... nerde yaşıyorsun bu arada,ufak yer demişsin...
sonunda geldin :))) ben de bazen sadece okuyup çıkıyorum,yazmak zor geliyor.
ya ben ne kadar zayıflasamd a sarkıklarım kalıyor, eskiden de vardı çünkü,genetik benimkisi ama, aşırı kilo alıp vermekten dolayı luşan bişey değil. bu yüzden benim ek olarak sıkılaşma hareketleri yapmam gerekiyor. senin bünye başkadır belki. ama illa ki sarkma çok az da olsa olur diye düşünüyorum. hele ver de sen fazlalıklarını, sıkılaşma duruversin, korse kullanırsın,ben de kullanıyorum bazen, güzel oluor elbise altına falan.
hayırlı yolculuk yalnzeskiciinşallah ehrşey istediğini gibi olur öpüyoruuuuuum
evet geldim cnm evet haklısın geriye kalan kilolarıda vereyimde sıkılaşma için araştırırım sonra sende doğum yaptın normal bence toparlarsın sana sadece sıkılaşma hareketleride yeter aslında yürüyüşe devam ediyomusun ben gündüz yürüyemedim dışarda işim vardı dışarda yürümüş oldum az öncede 1saat yürüdüm :)
ayy çok sevindim bende hedefi tutturursam 40kilo vermiş olucam çünki sıkılaştırıcı sürüp karnı sarmaya devam edeyim ozaman