• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köşeye şıkıştık :(

bak kp der eski imam emeklisi hitabeti çok güçlü ve çok güzel yalan söylüyor bazen acaba benmi hatalıyım bile dersin öyle biri ki eşim bana babası konusunda inanmıyordu gözü açıldı ama malesef 700 tl den olduktan ve kaynımdan kazık yedikten sonra eşim masum degil hatalı biliyorum zaten bunalımda kendini toparlaysmadı kavga ettim bagırdım küstüm agladım ama ...
Onu bunu bilmem babam imam da olsa evde bebeğim varken hitabetine bakmam
Çocuğumun rızkı ve borçlarım gözümün önüne gelir 'baba veremem şu şu giderim var' derim
Anlamıyo mu , hafta da 400 alıyorum şu kadar eksiye düşüyorum 'varsa sen bana ver' derim
Bu beni hayırsız evlat yapmaz var da vermiyosam tamam ama yokken biri beni sömürüyosa babam olsa tanımam, her türlüsü saçma. Başı sonu yok bi insan bi hatayı bir kere yapar ikinciye hata denmez göz göre göre yapmak denir.

Babam vefat etti benim, annem geçen dedi ki cam balkonların fitili değişsin peki anne değişsin dedim para yolladım, o iş halloldu, geçen de vay dolap isterim vay laminantlar değişsin dedi anne yeter dedim yeni gelin değilsin benim de kendime göre hesabım var, ben annemi sevmiyor muyum
tabiki kötü evlatsınız diyemem ama eşim de böyle olacagını bilmiyordu resmen kandırıldık

Bu olay 2 ay önce mi oldu
evet kaynım 2,5 ay önce evlendi borc da 2 ay önce ortaya çıktı kp der eşime paran bende kalmaz oglum hele düğün bitsin takılan paralrdan yada maas dan öderim diye söz verdi ben ve eşimin 2 dayısı vardı kaynıma gelince eşim ödemediği ögreniyor kaynıma gidiyor kaynım eşime abi kredi çektim düğünde altın takıfalan gelecek sen bi kaç ay öde ben ödeyecegim borcumu demiş ama düğünde abi sen öde ben çok sıkıstım sana öderim falan demiş kv de ve kp der de borcun miktarından habersiz oldukları için 2 kardeş para mı konuşuyorsunuz abisin koskoca bi bilezik çeyrek takacagına paramı istiyorsun demişler eşim de bişey diyememiş ben de eşide icra kagıdı gelinceye kadar borcun miktarı net bilmiyorduk

Bu olay bugün olmadı 2 aydır idare ediyorsunuz da sen neden evi terk ettin, 2 aydır evinde değil miydin anlamadım ben
evi terketmedim eşime ayrıldık seni terkediyoruzda demedim pazar günü sabah kv deye gittik orda eltim masa halı ve süs eşyası aldık bak yenge diye resim gösterdi daha öncede duymuştum ve kavga etmiştik eşimle ama bak bu pardesüm de yeni vs diyince bende ipler koptu eşime hemen çıkalım burdan dedim kv den çıktık eşime kafamı dinlemem lazım annemlere gidecem dedim minibuse bindim aileme geldim pazar günü sabahtan bugüne kadar oradaydı annemler çok soru sormaya baslayınca tutunamadım eşimde arayınca dayanamadım evime geldim az önce telden girdim bugünde kk ya akşam eşim gelecek ve bu konu yu kavga çıkmadan çözmek istiyorum

Yahu kaynınız evleniyo lira lira hesap yapmışsınız.
Kusura bakmayında insan öyle anda kardeşine yardımda bulunmicakta nezaman buluncak
Benim bir erkek kardeşim var eşimin 4 bekar kardeşi var 3 senelik evliyim evlendiğimden beri kenara para atarım kardeşlerimiz evlendiğinde destek olalım diye evlilik zor iş vesselam varsın bu ay eşin kardeşlerine calışmış olsun
mesele düğün degil kaynımgecen yıl eşimin faturası üstünde söz verip ödeyecegim diye telefon aldı bizde ödüyor sanıyorduk meger ödemiyormuş

oglum çok küçük ve huysuz agladıgı zaman nefesi gelmiyor morarıyor bi tek ben susturabiliyorum bide romatizmam ve astımım var
Benim kardeşimde ağlayınca morarıyor nefes alamıyordu doktor sebebinin süt olduğunu söyledi.Size sizden başka yardım edecek destekleyecek kimse yokmuş.Annene ya da kaynanana alıştır ve ödülle şartlandır kandır bir şekilde işe gir başka yapacak bir şey görünmüyor.Ya da ihtiyaç kredisi çekip hepsini kapatın taksitle yavaş yavaş öder eşin.

Benim kardeşimde ağlayınca morarıyor nefes alamıyordu doktor sebebinin süt olduğunu söyledi.Size sizden başka yardım edecek destekleyecek kimse yokmuş.Annene ya da kaynanana alıştır ve ödülle şartlandır kandır bir şekilde işe gir başka yapacak bir şey görünmüyor.Ya da ihtiyaç kredisi çekip hepsini kapatın taksitle yavaş yavaş öder eşin.
kv deme bu konu da muhtac olmak istemiyorum annem baba anneme kızkardeşime ve boşanan kardeşimin kızına bakıyor ve evi bize çok uzak bi şekilde işe başlayacagım yada evde iş yapacagım arastırıyorum

bu konuyu sadece rahatlamak için açtım o kadar

kv deme bu konu da muhtac olmak istemiyorum annem baba anneme kızkardeşime ve boşanan kardeşimin kızına bakıyor ve evi bize çok uzak bi şekilde işe başlayacagım yada evde iş yapacagım arastırıyorum
Kız kardeşin kaç yaşında o gelemez mi yanına ?

eşim hatalı hemde çok ilk kagıt gediğinde çok aşırı derecede tartıştık ama eşim af diledi özürdiledi bi daha olmayacak dedi

eşiniz kendi etmiş kendi bulmuş, zaten geliriniz az, bir de böyle sağa sola dağıtırsa bugünlerinizi bile mumla ararsınız. ne yapıp edip ailesinden alıp kapatacak borcunu başka çareniz yok, bu soğukta doğalgazsız kalacak değilsiniz. doldurup gönderin babasının üstüne, gitsin ona ağlasın evde aç kaldık diye.

Back