• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köşeye şıkıştık :(

Yahu kaynınız evleniyo lira lira hesap yapmışsınız.
Kusura bakmayında insan öyle anda kardeşine yardımda bulunmicakta nezaman buluncak
Benim bir erkek kardeşim var eşimin 4 bekar kardeşi var 3 senelik evliyim evlendiğimden beri kenara para atarım kardeşlerimiz evlendiğinde destek olalım diye evlilik zor iş vesselam varsın bu ay eşin kardeşlerine calışmış olsun

Neden bu kadar taksite girdiniz ki. 400 tl haftalık alıp, 1700 taksit ödemek. Bütün yük eşinizin sırtında. Evi terk ediyorsunuz o ne yapsın? İçmeyin sigara... Eşiniz artık bu kadar yumuşak yüzlü olmasın.
kaynım telefon u ödememiş mecburen 3000 tl yi taksite böldüler

yazik ya.. ne dusuncesiz insanlar var.. kaciriken dusunseymis masraflari kiz kacirmak sanki marifetmis gibi.. bide baskalarina yük olmak ne demek arkadas ya.. birde bundan sonra esin akillanmistir insallah daha kimse icin taksite girmez.. insan kendi icin taksit yapmaya cekiniyor birde baskasi icin yapilirmi :S allah yardimciniz olsun bacim .. cok iyi bilirim o zamaninda ödenemeyen borclari allaha sukur biz toparladik insallah tez zamanda sizde toparlarsiniz.
kardeşi 3nden kazık yiyecegini düşünememiş malesef eşim

Ne bicim kayinpeder o? Oglu onun bankasi mi gidip patronundan para istiyor. Yuzsuzluk resmen.. 2 petek icin 300tl fatura cok yahu.. sigara da suanda size luks be haymeana..
sigara yı bırakamadı bi türlü çok denedi kp dere gelince evimizde cüzdan da şu 10 tl benim olsun diye para alan adamdan daha ne beklersin ki kombi eve uyumlu degilmiş o yüzden çok geliyor oysa bu sene taşıyacaktık evimizi borcumuzda kalmayacaktı

Alamasalar da eşin kendi eliyle veriyo diyorum ben
Kuaför olmasa başka şey olurdu
Babasına hayır diyemiyo
kuaföre ben ödedim oglum sen götür para istemeyecekler dedi biz nerden bilelim ödemediğini

Eşinin ailesi çok anlayışsizmis? Zorluklarla ev gecindiren insandan para tirtiklamak resmen. ..şunu merak ettim esinin ailesi esinin ne kadar kazandığını ve borçlarını biliyor mu? Biliyorsalar artık eşinede ailesinede tepki göstermelisin
tepki gösteerdim hem de defalarca misal kv degile gittik yada onlar bize geldi diyelim bi 5 tl olsada bi şekilde nasıl yapıyorlar bilmiyorum alıyorlar borcumuz var deyince inanmıyorlar

kuaföre ben ödedim oglum sen götür para istemeyecekler dedi biz nerden bilelim ödemediğini
Tamam herkes masum tek suçlu benim
Kayınpeder allem kullem edince eşinin çıkarıp parayı kendi verdiğini söylüyosun
Sonra ben eşin de suçlu deyince geri vites yapıyosun

Tamam eşin masum ailesi yüzsüz borcunuz var çıkarıp ben vermeyeceğime göre Allah kolaylik versin
sagol zaten kimseden para dilenmiyor ve yardım beklemiyorum 6 yılımı verdiğim hastalıgımda kötü günümde yanımda olan annesi evden kovdugu halde beni bırakmayan adamı yüz üstü bırakamam terkedemem boşayamam

Tamam herkes masum tek suçlu benim
Kayınpeder allem kullem edince eşinin çıkarıp parayı kendi verdiğini söylüyosun
Sonra ben eşin de suçlu deyince geri vites yapıyosun
asıl suclu benim ki buraya içim döktüm

sigara yı bırakamadı bi türlü çok denedi kp dere gelince evimizde cüzdan da şu 10 tl benim olsun diye para alan adamdan daha ne beklersin ki kombi eve uyumlu degilmiş o yüzden çok geliyor oysa bu sene taşıyacaktık evimizi borcumuzda kalmayacaktı
Esin hayir demeyi ogrenecek canim baska care yok. Kim sizi zora soktuysa onun kapisina dayanin. Rizkinizdan kesip abuk sabuk harcamalara para yedirmissiniz resmen.

Ben olsam o sıkışıklıkta, sağlık meselesi olmadığı sürece kimseye para harcamam. Kızı kaçıran düşünsün, eşine ne oluyor ki. Abisi olarak takar çeyreğini kenara çekilirsin. Ailenin huyunu bile bile pRayı niye harcıyorsun
parayı harcamadık az az aldılar yalan la yeminle ödeyecegiz diye söz vererek

asıl suclu benim ki buraya içim döktüm
Hayır seni suçlayan olmadı
Ama eşin babasına hayır diyemediği için suçlu
Sen eşine toz kondurmuyorsun ama kayınpeder de silah zoruyla almamış, istediğine inan o zaman ne yapayım

kaynı
Esin hayir demeyi ogrenecek canim baska care yok. Kim sizi zora soktuysa onun kapisina dayanin. Rizkinizdan kesip abuk sabuk harcamalara para yedirmissiniz resmen.
mla konustuk ama tek kelime etmedi

sagol zaten kimseden para dilenmiyor ve yardım beklemiyorum 6 yılımı verdiğim hastalıgımda kötü günümde yanımda olan annesi evden kovdugu halde beni bırakmayan adamı yüz üstü bırakamam terkedemem boşayamam

Kim yüz üstü bırak terket boşa dedi???

Dediğimiz şu: eşim masum şu bu deme, kime ne kadar yüz verirsen o şekilde davranır,herkesin ana babası var ama hepsi böyle davranmıyo dimi, kimisi kendi vicdanından kimisi de tepki göreceğini bildiği için, sen böyle eşim ne yapsın diye sinersen sizi ezen çooook olur

eşim 1600 tl ye çalışan biri haftalık sistemle çalışıyor.Haftada 400 tl alıyor, ne güzel bu sene ,bu kış taksit ödemeden borcsuz gececek derken önce kaynım sonra görümcem ard arda evlendiler .O sıralar yani kaynımın kız kacırıp evlendiği günlerde borclarımızı ödemek için 700 tl kenara atabilmiştik ama aniden ortaya çıkan düğün alt üst etti mecburen ogluma eşime ve bana düğün için bir parca dahi olsa bişeyler aldık 200 tl yi harcamış olduk , eşim 500 tl yle taksiti kapatır digerinide gelecek ay öderiz demişti ki , kp der eşim den emri vakiyle ve bi nevi kandırarak önce 200 tl kuaför parası sonrada damata harclık olsun diye 200 tl de öyle almış .Neyse kp der eşime sadıcın eşiyle haymeanayı sen kuaföre götür oglum ben parasını önceden verdim demiş, eşim bizi kuaföre götürdü megerse 100 tl eksik vermiş elimizdeki paradan da 50 tl harcamış olduk sonuç 0 a 0 elde var sıfır ... 200 tl parayla tam 10 gün idare ettik sigara yeme içme masrafı içnde tabi bu arada çeyrek alamadık ve 100 tl takmak zorunda kaldık ... Eşim sinirden köpürdü ama ben durdurdum Allah var aşkım sabret dedim ama bununla bitmedi hemen 4 hafta geçmeden görümcem de evlendi mecbur yine harcadık ama bu defa eşime sadece 100 tl verdim onu da allem edip kallem edip harcadı kp der denen adam eşim vermek istemeyince kv ve kayınlarım kp der eşimi kötü ilan etmeye olay çıkarmaya kalkmışlar eşimde sorun çıkmasın demiş sabretmiş...
bundan 1 yıl öncesi kaynım eşimin hattı üzerine telefon almıştı ama ödememiş megerse zaten aldıktan 4 5 ay sonra elden çıkarmıştı ... şimdi o borc bize kaldı 3000 tl ... kaynımın düğünde ödemeyi planladıgımız borcu ödeyemedik o da 1000 tl olmuş .. eşim ailesi ve kardeşiyle konuşmuş ama dagdan tastan ses gelmiş onlarda tık yok ...umarım eşim dersini almıştır :KK43:
Şuanda bu hafta ödenmesi gereken 1400 tl borcumuz ,(3000+1000 tl olan borcların ilk taksiti) ve dogalgaz elektrik ve su faturalarımız var ... dogalgaz 2 petek yakmamıza ragmen 300 tl gelmiş :KK43: yani kısaca 1 hafta içinde tam 1700 tl ödeyecegiz ama eşim sadece 400 tl alacak haftalık olarak :KK43:
yardım isteyebilecegimiz kimsemiz yok benim ailem 3 çocuk okutuyor ve ev için kredi ödüyorlar zaten ilk 2 3 yıl az da olsa destek oldular yani yüzümüz kalmadı ...
bütün bunları rahatlamak için yazdım yoksa delirecegim ... eşimle kavga ettim evi terkettim 3 gün ama nafile onun da sucu yok ki :KK43:
ende çalışmayı denesen daha iyi olmaz mı ondan bundan yardım istemek durumunda da kalmazsın bu devirde tek maaş çok zor hem de zaten eşiniz az maaş alıyormuş taşın altına elinizi sokun

Hayır seni suçlayan olmadı
Ama eşin babasına hayır diyemediği için suçlu
Sen eşine toz kondurmuyorsun ama kayınpeder de silah zoruyla almamış, istediğine inan o zaman ne yapayım
bak kp der eski imam emeklisi hitabeti çok güçlü ve çok güzel yalan söylüyor bazen acaba benmi hatalıyım bile dersin öyle biri ki eşim bana babası konusunda inanmıyordu gözü açıldı ama malesef 700 tl den olduktan ve kaynımdan kazık yedikten sonra eşim masum degil hatalı biliyorum zaten bunalımda kendini toparlaysmadı kavga ettim bagırdım küstüm agladım ama ...

eşim de haksız ama kavgamı ettim bagırdım çagırdım daha ne yapayım
Kim yüz üstü bırak terket boşa dedi???

Dediğimiz şu: eşim masum şu bu deme, kime ne kadar yüz verirsen o şekilde davranır,herkesin ana babası var ama hepsi böyle davranmıyo dimi, kimisi kendi vicdanından kimisi de tepki göreceğini bildiği için, sen böyle eşim ne yapsın diye sinersen sizi ezen çooook olur

Babam vefat etti benim, annem geçen dedi ki cam balkonların fitili değişsin peki anne değişsin dedim para yolladım, o iş halloldu, geçen de vay dolap isterim vay laminantlar değişsin dedi anne yeter dedim yeni gelin değilsin benim de kendime göre hesabım var, ben annemi sevmiyor muyum

ende çalışmayı denesen daha iyi olmaz mı ondan bundan yardım istemek durumunda da kalmazsın bu devirde tek maaş çok zor hem de zaten eşiniz az maaş alıyormuş taşın altına elinizi sokun
kimseden tek kurus istemedik 2 aydır idare etmeye çalışıyoruz buraya içimi dökmek için konu açtım bu olay bugün olmadı

Back