- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana şöyle anlatayım kp der yok desen de gidip eşimin patronun dan f... in haftalık tan bana 100 tl verecekmişsiniz diyen biri
Alamasalar da eşin kendi eliyle veriyo diyorum bensöyledik 3 aydır alamıyor lar
birdaha yapmayacağının sözünü almalısın tabi geri dönerken değilse iki yakanız bir araya gelmez bu aileyle.çok agladı bi kere çocuk gibi
Aldatan kocalar da sonra ağlıyoeşim benim gözümün önünde 2 defa agladı ilki kızımızı gömerken 2 . bu olay
konuştum hem de defalarca eşim çok pişman yıkılmış vaziyette kolay degil en yakınlarından kazık yedi biz bu mücadeleyi 2 aydır veriyoruz olay yeni degil 2 aydır içimde tutuyor kimseye en yakınlarıma anlartamıyordum sadece buraya yazıp rahatlamak istedim o kadarbence burada en buyuk suc esınızın, kp dusuncesız bencıl bır adam bu bellı, ama esınız benım borcum var , ben hedıyemı verırım gerısıne karısmam, benı bulastırmayın dıyebılırdı...
su an gelırınızden cok gıderınız var ve bu borc faızıyle, gec odeme farkıyla uzadıkca uzayacak ben sıze soyleyım..
ımkanınız varsa sızde calısın, hayat pahalı, ıhtıyaclar bıtmez, hem eve katkınız olur. boylelıkle bırınızde yokken dıgerınınkı ıle odenır borc harc..
ama esınızın de kulagını cekın, bır daha boyle bır borca gırmesın, baskası adına bırseylerde almasın, parası olan gıder kendı alır, yoksa sıkıntıyı ceken sız olacaksınız..
eşim bırakamıyor çok denedi ama bırakamadıSigara konusuna cevap.yok heralde, hem maddi olarak hem de astımın olduğu için esin bırakmalı
kafa mı toparlamak istedim evden terkeder gibi ayrılmadım ailemin yanına gidip düşünmem gerekiyordu eşime de ben seni terkettim demedim sadece uzak kalalım bi süre dedim ama bugun aradı gel özledim dediAldatan kocalar da sonra ağlıyo
Ne demeye getiriyosun anlamadım ağlıyosa masumdur mu
Masumsa evi niye terk ediyosun
Aynen madem Ailene döndün iyi güzel de, yarın kavga etsen kocan demeyecek mi ben seni getirmedim kendi ayaginla geldin diye? Ya hiç gitmeyeceksin ya da eşin gelecek sözler verip öyle götürecek.Ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun iyi hayırlı yolculuklar
İyi o zamankafa mı toparlamak istedim evden terkeder gibi ayrılmadım ailemin yanına gidip düşünmem gerekiyordu eşime de ben seni terkettim demedim sadece uzak kalalım bi süre dedim ama bugun aradı gel özledim dedi
defalarca hayır dedik küstük ama nafile hiçbişey düzelmedi eşim aradı özledim gel dedi sesi kötüydü birazdan evimde olacagım onu yüz üstü bırakamamEşimin suçu yok demişsiniz ama bence var.
Hayır demeyi bilecek önce.
Evi terk etmeniz yine de doğru olmamış.
Siz de çalışsanız?
eşim içiyor ben degil ev eski bina ve çatı katı kombi ye uyumsuz mus soba yakacaktık ama dogalgazlı bina oldugu şikayet ederler diye korktukZor gercekten zor
bende sıgara ıcıyorum
ancak sız neden gecınemıyorken sıgara ıcıyorsunuz bıraksanız ?
Ayrıca 2 petege 300 tl cok fazla degılmı bı yerde bı sıkıntı olmalı bızdede 3 petek yanıyor 90 tl geldı hıc kapatmadan
Rabbim şifa versin; tez zamanda sizi feraha çıkarsın.bu aralar çok zor kv deye muhtaç olmak istemiyorum bide ben çalışsam daha çok emecekler kanımızı romatizma ve astım hastasıyım