köşeye şıkıştık :(

Eşin bizim krediye de koltuk çıksa sevaptır...aldığı para kuş kadar neyine daha bu kadar açılmak anlamadım,babası istediyse istedi yok desin Allah Allah
sana şöyle anlatayım kp der yok desen de gidip eşimin patronun dan f... in haftalık tan bana 100 tl verecekmişsiniz diyen biri

İnsanlar kız kaçırıp evleniyo diye siz borca batıyorsunuz. Eşine bu süreçte destek olmalısın bence yaptığının yanlış olduğunu anlaması lazım ama yine de eşinin yanında ol
çok agladı bi kere çocuk gibi

evladini sağılacak inek gibi gören ebeveynlerden tiksiniyorum.
görüyorsun işte çocuğun kendi yaginda kavruluyo. sen ne demeye 2 lira 3 lira tirtikliyosun.evlenecek olanlar düşünsün kuaforu bilmem neyi
eşiniz de vermesin artık yok param desin.

Evi terk etmen yersiz sigara da içmeyin efendim, eşin de para mara vermesin

arallıklarla tam 3 yıl küs kaldık ama nafile

sana şöyle anlatayım kp der yok desen de gidip eşimin patronun dan f... in haftalık tan bana 100 tl verecekmişsiniz diyen biri
Eşin istese patronuna söyler, ben demeden benim haftalığımı kimseye vermeyin diye
Babasına da resti çeker
Bak zor durumdasın anlıyorum ama eşini 5 yaşındaki çaresiz çocuk gibi anlatınca asabım bozuluyo

Niye evi terkediyorsunuz ki? Adamcağız ne yapsın? Bir de siz üzerine gidip iyice bunalıma mı sokacaksınız?

Siz çalışamaz mısınız?
bu aralar çok zor kv deye muhtaç olmak istemiyorum bide ben çalışsam daha çok emecekler kanımızı romatizma ve astım hastasıyım

bence burada en buyuk suc esınızın, kp dusuncesız bencıl bır adam bu bellı, ama esınız benım borcum var , ben hedıyemı verırım gerısıne karısmam, benı bulastırmayın dıyebılırdı...
su an gelırınızden cok gıderınız var ve bu borc faızıyle, gec odeme farkıyla uzadıkca uzayacak ben sıze soyleyım..
ımkanınız varsa sızde calısın, hayat pahalı, ıhtıyaclar bıtmez, hem eve katkınız olur. boylelıkle bırınızde yokken dıgerınınkı ıle odenır borc harc..
ama esınızın de kulagını cekın, bır daha boyle bır borca gırmesın, baskası adına bırseylerde almasın, parası olan gıder kendı alır, yoksa sıkıntıyı ceken sız olacaksınız..

Zor gercekten zor
bende sıgara ıcıyorum
ancak sız neden gecınemıyorken sıgara ıcıyorsunuz bıraksanız ?

Ayrıca 2 petege 300 tl cok fazla degılmı bı yerde bı sıkıntı olmalı bızdede 3 petek yanıyor 90 tl geldı hıc kapatmadan

Valla kusura bakmayın ama suç sizin. Tamam iyilik hoşluk ama biryere kadar. Para yüzünden kocana kızıyorlar ama onlar para için kocana sırt çevirmeye kalkıyorlar.
Madem düğün yapacak paraları yok s..klerine güvenip te ne kız alsınlar, ne kız versinler......!

Evi terk ediyorsun sonra eşim ağladı geri dönücem diyorsun, madem gittin bari cool bir şekilde dön,eşinden söz al borçtan bıktım de ailene hayır demeyi bil de

Neden bu kadar taksite girdiniz ki. 400 tl haftalık alıp, 1700 taksit ödemek. Bütün yük eşinizin sırtında. Evi terk ediyorsunuz o ne yapsın? İçmeyin sigara... Eşiniz artık bu kadar yumuşak yüzlü olmasın.

yazik ya.. ne dusuncesiz insanlar var.. kaciriken dusunseymis masraflari kiz kacirmak sanki marifetmis gibi.. bide baskalarina yük olmak ne demek arkadas ya.. birde bundan sonra esin akillanmistir insallah daha kimse icin taksite girmez.. insan kendi icin taksit yapmaya cekiniyor birde baskasi icin yapilirmi :S allah yardimciniz olsun bacim .. cok iyi bilirim o zamaninda ödenemeyen borclari allaha sukur biz toparladik insallah tez zamanda sizde toparlarsiniz.

söyledik 3 aydır alamıyor lar

Hayır demeyi öğrenin arkadaşım, para yüzünden kötü ilan ediliyorsanız da varsın kötü olun.
Birde üstünüze borç yıkıyorlar, insan ailesi tarafondan bile sömürülecekse yemişim öyle aileyi

eşim benim gözümün önünde 2 defa agladı ilki kızımızı gömerken 2 . bu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…